Kladno – Chomutov 4:7 (kon.) | Písek – Liberec 0:7 (kon.) | Kolín – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 0:6 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | HC Litvínov – Slavia 5:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Pardubice 3:6 (kon.) | Havířov – Třinec 1:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 1:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 0:3 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 4:5 (2:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (2:1, 1:3, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 24.09.2016, 13:30 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    59:52
    Do statistik dnešního utkání se ještě zapíše Filip Koffer (PCE), který je vyloučená za faul kolenem.
     
    59:08
    Vedení Pardubic mohlo být ještě vyšší! Od modré čáry střílel znovu Čestmír Javůrek a jeho střelu sklepl do betonů Folvarského Ondřej Matýs, po čemž se hosté ještě hnali za dorážkou, hra ale nakonec byl přerušena pro vysokou hůl tečujícího Matýse.
     
    56:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je o osudu dnešního utkání rozhodnuto. Pardubičtí sevřeli svého soupeře a Čestmír Javůrek vypálil od modré čáry. Jeho ránu tečoval Michal Machač, to ještě Folvarský zasahoval levým betonem, na další dorážku ONDŘEJE MATÝSE už ale dosáhnout nemohl! Asistence: Michal Machač, Čestmír Javůrek.
     
    45:51
    Matěj Krejčí (HBR) vyhodil puk ve vlastním pásmu přes mantinel a je potrestán za zdržování.
     
    40:41
    Richard Cachnín (HBR) oslabí svůj celek, provinil se hákováním.
     
    40:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To byl bleskový úvod třetí části hry! Domácí sice vyhráli buly a dostali se do útoku, tam ale o kotouč přišli a na druhou stranu spěchali Pardubičtí. Juraj Rudy našel JAKUBA MERTA, který z levého kruhu propálil Miroslaava Folvarského, jenž v domácím brankoviště nahradil Tomáše Blažka. Asistence: Juraj Rudy, Matěj Blümel.
     
    39:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav vydržel pouhých 25 sekund a Pardubice znovu vedou! Osvědčená spolupráce Matěje Blümela s FILIPEM KOFFEREM znovu zafungovala, když druhý jmenovaný hráč propálil Tomáše Blažka již potřetí a dosáhl tak na hattrick! Asistence: Matěj Blümel, Juraj Rudy.
     
    39:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zbývaly pouhé 2 sekundy do konce trestu Matěje Blümela, přesto domácí ještě početní výhodu využívají! Vojtěch Holenda poslal do útočného pásma MICHALA TEPLÉHO, který pronikal dopředu po levé straně, následně si navedl puk přes osu hřiště až do blízkosti pravého kruhu, odkud vypálil na zadní tyč a byl přesný! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    37:15
    Bruslaři si zahrají 22 sekund v 5 proti 3, Matěj Blümel dostává menší trest za hákování.
     
    35:37
    Do konce trestu Dominika Cháry zbývala pouhá sekunda, přesilová hra Havlíčkova Brodu ale pokračuje, protože na trestnou lavici míří Václav Leder (PCE) za vysokou hůl.
     
    33:38
    Dominik Chára (PCE) to přehnal s důrazem a je vyloučen na 2 minuty za hrubost, je tu šance pro Havlíčkův Brod.
     
    31:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostům stačilo pouhých 14 sekund, aby dokázali nabídnutou výhodu zužitkovat a poprvé v dnešním utkání se dostávají do vedení! Matěj Blümel uvolnil FILIPA KOFFERA, který šikovným manévrem pokořil Tomáše Blažka a dostal kotouč z jeho záda! Asistence: Matěj Blümel, Jakub Mert.
     
    31:02
    Přesilovou hru si teď zahrají hosté, David Donda (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    27:12
    Teď špatně střídali i hosté a také měli příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odsedí Roman Libnar (PCE).
     
    25:14
    Domácí teď špatně střídali a v jednu chvíli jich bylo na ledě šest. Trest odpyká Marek Tecl (HBR).
     
    22:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už to hostům vyšlo! Po Matěji Blümelovi se kotouče chopil Jan Oliva, který přesným pasem uvolnil FILIPA KOFFERA, jenž z pravého kruhu zamířil naprosto přesně a dostal puk až za záda Tomáše Blažka! Asistence: Jan Oliva, Matěj Blümel.
     
    19:56
    Vít Rozlílek (PCE) si hry ale dlouho neužil a znovu se vrací na trestnou lavici. Dostává trest na 2 + 10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Martin Kostka.
     
    19:33
    Vojtěch Holenda měl na hokejce třetí branku Havlíčkova Brodu, když se k němu odrazil puk a zívala na něj odkrytá brána, jenže na poslední chvíli mu do střely vložil hůl jeden z pardubických obránců a puk skončil v rohu kluziště!
     
    17:45
    Domácí dostávají další početní výhodu, Vít Rozlílek (PCE) si při napadání počínal nedovoleně a je potrestán za podražení.
     
    13:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ovšem domácí radují! Radim Pejchal od modré čáry poslal puk podél hrazení na Vojtěcha Holendu, který naservíroval puk mezi kruhy volnému MICHALU TEPLÉMU, který si v dobré pozici věděl rady a hbitou ranou prostřelil Jana Jánského! Asistence: Vojtěch Holenda, Radim Pejchal.
     
    12:04
    Domácí se mohou dostat znovu do vedení, na trestnou lavici míří Michal Pochobradský (PCE) za držení protihráče.
     
    10:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají zásluhou ONDŘEJE MATÝSE! Ten se po podél pravého hrazení protáhl do útočného pásma, dostal se za obránce a namířil si to před bránu. Tam mu nikdo nebránil v cestě, a tak si dokázal položit havlíčkobrodského gólmana na led a pohodlně zasunout kotouč za jeho beton na zadní tyč! Asistence: Michal Pochobradský.
     
    07:26
    Tohle bylo nebezpečné! Ondřej Matýs se před brankovištěm dobře zorientoval a natřikrát se pokoušel dostat puk do sítě, jenže pokaždé trefil jenom betony připraveného Blažka!
     
    05:40
    Domácí dostávají možnost přesilové hry, Michal Machač (PCE) je potrestán 2 minutami za vysokou hůl.
     
    03:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí se poměrně brzy dostávají do vedení! Daniel Polák poslal dopředu na pravém křídle rozjetého LUKÁŠE POKORNÉHO, který vypálil puk z ostrého úhlu, čímž dokonale zaskočil pardubického gólmana, která našel puk až za brankovou čarou! Asistence: Daniel Polák.
     
    01:11
    Tohle byla gólovka! Marek Tecl dostal puk mezi kruhy, kde byl úplně sám a mohl si vybírat, do jakého koutu brány pošle puk, trefil ale jenom připravený beton Jana Jánského!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Pokorný (Polák), 14. Teplý (Holenda, Pejchal), 40. Teplý (Holenda) – 10. Matýs (Pochobradský), 23. Koffer (Oliva, Blümel), 32. Koffer (Blümel, Mert), 40. Koffer (Blümel, Rudy), 41. Mert (Rudy, Blümel), 57. Matýs (Machač, Javůrek)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (od 41. Folvarský) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Horák, Krejčí, Lachman "A", Pejchal – Piskač, Donda, Kohout, Tecl, Holenda "C", Přibyl "A", Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý
    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Vlk) – Leder, Oliva, Žouželka, Rudy, Mert "A", Javůrek – Machač, Libnar, Pochobradský, Koffer, Kostka, Chára, Blümel "C", Černý, Bucek, Matýs "A", Rozlílek

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Martin Šustr, Tomáš Sofka
    bahis siteleri