Poruba – HK MD Šumperk 0:4 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 5:4 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 24.09.2016, 13:30ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    58:38
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Autorem branky je RADEK VOGEL
    Asistence: Jan Štrbík
     
    54:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Husák sice zalehl Kaplana, ovšem ten stačil nahrát svým spoluhráčům a ADAM SCHEUTER vypálil puk pod víko.
    Asistence: Robin Kaplan
     
    14:23
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácím se nevyvedlo ani toto oslabení. ADAM SCHEUTER využil toho, že je před Mokrým skrumáž a sázel na to, že puk bude špatně vidět. To se mu povedlo a Mokrý ani nevěděl, kudy kotouč proletěl, že mu prosvištěl nad pravým ramenem.
    Asistence: Jakub Plhal
     
    3:01
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Ačkoliv se domácí snažili uchránit svou klec, nepodařilo se. Štrbík pálil od modré a RADEK VOGEL střelu dorazil. Mokrý se sice pokusil puk zastavit na čáře, ale nepovedlo se Autorem branky je VOGEL. Asistence: Štrbík.

    Kateřina Procházková

    Branky a nahrávky: 4. Vogel (Štrbík), 15. Scheuter (Plhal), 55. Scheuter (Kaplan), 59. Vogel (Štrbík)


    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Becher, Fabianczyk, Husák, Krátký, Machů, Šimek, Pitucha – Pavlík, Stebel, Bochnak, Kotásek, Morávek, Anlauf, Stodůlka, Barčák, Häring, Bořuta, Boniatti
    HK Mladí Draci Šumperk: Kašpar (Mannl) – Ott, Cekr, Štrbík, Hrůzek, Hepnar, Kesler, Vogel, Kaplan, Scheuter, Žižlavský, Mácha, Plhal, Urban, Vintr, Moravec

    Rozhodčí: Šutara – Kořistka, Tomis
    bahis siteleri