NY Rangers – San Jose 7:4 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 3:4 (po pr.) | Detroit – Ottawa 5:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 1:4 (kon.)
konec
New York Rangers
7:4 (1:1, 2:0, 4:3)
San Jose Sharks
Úterý 18.10.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Michael GRABNER - 7:4
     
    59:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Není, protože tu máme sedmý gól Jezdců. MICHAEL GRABNER zachytil nepřesnou rozehrávkou San Jose a bezpečně dovezl kotouč do prázdné branky Žraloků, čímž definitivně upravil konečné skóre zápasu – 7:4! Bez asistence.
     
    58:57
    Minutu a tři vteřiny do závěrečné sérii se bude vhazovat před domácí brankou. Hostující brankář je opět na své střídačce a San Jose si bere oddechový čas!
    58:24 Mats ZUCCARELLO - 6:4
     
    58:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Bohužel pro fanoušky Žraloků nemáme dobré zprávy. Hosté se o bodový zisk připravují zřejmě sami. Martin Jones totiž opustil branku, což netušil Joe Pavelski, který v obležení protihráčů posunul na polovině hřiště kotouč pouze do strany, kde byl MATS ZUCCARELLO a poslal puk do prázdné klece – 6:4! Bez asistence.
     
    57:13
    Fantastický Martin Jones udržel naděje San Jose! Do zajímavého úniku se po parádní přihrávce Hayese dostal J. T. Miller, který se snažil překonat Jonese zakončením do protipohybu, ale hostující brankář vyrazil puk pravým betonem!
    55:31 Joe PAVELSKI - 5:4
     
    55:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pokud jste chtěli jít spát, ještě se usaďte, protože není hotovo. Od modré pálil Brent Burns, ale hattrick nedovršil. Jeho střelu totiž tečoval JOE PAVELSKI a připsal si první trefu sezony – 5:4! Svůj první kanadský bod si připsal Tomáš Hertl. Asistence: Brent Burns, Tomáš Hertl.
    53:57 Brent BURNS - 5:3
     
    53:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Že by? Nebezpečný útok Žraloků končí nejlepším možným způsobem. BRENT BURNS ukázal, jak dobrý střelec je a svou dělovkou z hranice levého kruhu pro vhazování snižuje na 3:5! Asistence: Joe Pavelski.
    52:37 Jimmy VESEY - 5:2
     
    52:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je velký šok pro San Jose. Místo drama totiž přichází možná smrtící úder Jezdců. Ti jednadvacet vteřin po gólu Hayese přidávají pátý gól, na kterém má velký podíl Derek Stepan, jenž svou chytrou přihrávkou našel před brankou volného JIMMYHO VESEYE, a ten ho uklidil do branky Jonese. Pro domácího útočníka se jedná o první branku v NHL! Asistence: Derek Stepan, Mats Zuccarello.
    52:16 Kevin HAYES - 4:2
     
    52:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pokud to takhle půjde dál, možná ho ani nebudou potřebovat. Čtvrtý gól Rangers začal parádní přihrávkou v útočném pásmu, kde KEVIN HAYES posunul kotouč na Fasta, který mu ho po chvíli vrátil před prázdnou branku a je z toho vedení 4:2! Asistence: Jesper Fast, J. T. Miller.
    49:13 Brent BURNS - 3:2
     
    49:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V New Yorku to bude ještě zajímavé! Rangers se nepodařilo vyhodit kotouč, který na modré čáře zachytil Martin, nahodil ho za branku, kam si pro něj dojel Pavelski a nabil mezi kruhy BRENTU BURNSOVI, jenž propálil finského brankáře! Asistence: Joe Pavelski, Paul Martin.
     
    48:55
    Moc nechybělo! Wingels zabojoval na útočné polovině, dostihl rychlý kotouč a před brankou našel Pavelskiho, který už ho posílal na branku. Výborně ho ovšem zablokoval Staal a ve spolupráci s Raantou zabránil brance.
     
    44:37
    Dvouminutový trest totiž obdržel Joe Thornton (SJS), jenž podrazil Heseye a míří na trestnou.
     
    42:03
    První vážnější příležitost si připsali také Žraloci. Výbornou kombinaci zakončil až Ward, jenž se ocitl sám před Raantou, ale nepodařilo se mu dorazit kotouč za pozorného brankáře Jezdců.
     
    37:25
    Nakonec z toho vyšli lépe hosté. Dylan McIlrath (NYR) dostal samozřejmě pět minut, ale také dvě minuty navíc. Český útočník Tomáš Hertl (SJS) obdržel pouze pět minut.
     
    37:25
    Tomáš Hertl v nezvyklé roli! Před brankou Rangers si ho odchytil Dylan McIlrath a bitka byla na světě. Domácí obránce rozdal několik ran, zatímco český útočník se pouze držel a bránil se. Už na první pohled bylo vidět, že se prát nechce a bitka byla rychle ukončena.
     
    30:53
    Krátce po vhazování byla hra přerušena a San Jose může okamžitě odpovědět. Dvě minuty za hákování si odsedí J. T. Miller (NYR).
    30:21 Chris KREIDER - 3:1
     
    30:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tentokrát už byl ale Jones bezmocný. Domácí založili útok zpoza své branky a na útočné modré čáře se dostal ke kotouči CHRIS KREIDER, který se prohnal kolem Tomáše Hertla a parádní střelou vymetl horní růžek hostující branky – 3:1! Asistence: Ryan McDonagh, Antti Raanta.
     
    28:30
    Proti pravidlům se provinil Brenden Dillon (SJS), jenž obdržel dvě minuty za faul kolenem.
     
    27:07
    Pěkná kombinace Rangers! Z rohu kluziště dostal kotouč na přední tyč Rick Nash a parádní zadovkou naslepo pobídl Jimmyho Veseye, který okamžitě vypálil a ztroskotal na pozorném Jonesovi.
     
    25:16
    Český útočník se podívá na trestnou lavici. V souboji s Rickem Nashem si Tomáš Hertl (SJS) počínal nedovoleně a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    24:15 Rick NASH - 2:1
     
    24:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou podruhé do vedení. Chris Kreider dostal v rohu kluziště kotouč, pobídl Ryana McDonagha na modré čáře a jeho dělovka se odrazila od mantinelu k levé tyči, kde stál pozorný RICK NASH a zasunul kotouč za Jonese – 2:1! Asistence: Ryan McDonagh, Chris Kreider.
     
    21:38
    To byla hokejová paráda! Mika Zibanejad vyvezl kotouč za modrou čáru, pěkným padáčkem přihrál do jízdy Chrisu Kreiderovi, a ten mu kotouč vrátil zpět. První jmenovaný se tak ocitl ve velké příležitosti, ale tu mu zhatil výtečným zákrokem Martin Jones. Pěkná hokejová podívaná od všech tří borců.
    19:01 Logan COUTURE - 1:1
     
    19:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Co naplat, že domácí začali oslabení naprosto výborně a byli nebezpečnější. Rick Nash totiž zlomil hůl u branky Jonese a z následného protiútoku hosté udeřili. Joe Pavelski držel kotouč na pravé straně a poslal před branku nadýchanou přihrávku. Najíždějící LOGAN COUTURE už měl snadný úkol a doklepl puk za Raantova záda – 1:1! Asistence: Joe Pavelski, Joe Thornton.
     
    18:29
    Jesper Fast (NYR) posílá domácí do tří hráčů! Před brankou Raanty totiž podrazil Pavelskiho a nabízí hostům výbornou příležitost k vyrovnání.
     
    17:16
    Ideální příležitost pro hosty. Mika Zibanejad (NYR) zasáhl vysokou holí Tomáše Hertla a je prvním vyloučeným hráčem tohoto zápasu.
    12:06 Marc STAAL - 1:0
     
    12:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Konečně jsme se dočkali branky. Derek Stepan sice přišel za brankou San Jose o kotouč, ale vybojoval ho zpět a přihrávkou na modrou čáru pobídl MARCA STAALA, kterému střela sedla a zaplula k levé tyči Jonesovy branky – 1:0! Asistence: Derek Stepan, Mats Zuccarello.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 13. M. Staal (Stepan, Zuccarello), 25. Rick Nash (McDonagh, Kreider), 31. Kreider (McDonagh, Raanta), 53. K. Hayes (Fast, J. T. Miller), 53. Vesey (Stepan, Zuccarello), 59. Zuccarello, 60. Grabner – 20. Couture (Pavelski, J. Thornton), 50. Burns (Pavelski, P. Martin), 54. Burns (Pavelski), 56. Pavelski (Burns, Hertl)


    New York Rangers: Raanta – Holden, McDonagh (C), Clendening, M. Staal, McIlrath, Skjei – Rick Nash, Zibanejad, Kreider – Zuccarello, Stepan, Vesey – Fast, K. Hayes, J. T. Miller – Grabner, Jooris, Pirri.
    San Jose Sharks: M. Jones – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Schlemko, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton, Hertl – Donskoi, Couture, Bødker – J. Ward, Tierney, Marleau – M. Karlsson, Wingels, Nieto.

    Rozhodčí: McCauley, Kowal – Pancich, Barton.
    bahis siteleri