Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Spartak Moskva
Středa 19.10.2016, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:55
    Tresty jsou rozdány jasně. Za domácí jde ven na dvě plus dvě minuty za napadení Matt Ellison, hosté si naopak zahrají přesilovku, jelikož vyloučeným hráčem Spartaku je pouze Vladislav Provolněv.

    Na vyloučení: 9-8.
     
    49:29
    že by jedna z posledních šancí pro Dinamo? Alexej Bondarev se před svojí brankou provinil krosčekem a dává soupeři možnost vstřelit alespoň čestný gól.

    Na vyloučení: 7-7.
     
    46:02
    Hosté budou mít výhodu přesilové hry pět na tři, a to celkem osmnáct sekund. Ke Klinkhammerovi usedá na trestnou lavici jeho spoluhráč Ilja Šinkevič, což se domácí střídačce vůbec nelíbí. Jenže rozhodčí svůj verdikt stoprocentně nezmění.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    44:19
    Napadání je dobrá věc, nesmí se to ale přehnat. Rob Klinkhammer v útočném pásmu na pravém kruhu napadal soupeře, kterého si po jeho kličce podržel, a jde na dvě minuty ven. Další rána do bodových zisků pro Dinamo v tomto utkání.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    40:00
    Je to tak, vyloučeným hráčem je Alexej Bondarev, jenž půjde ven za podražení. To je pro domácí vítaná podpora k začátku třetí třetiny.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    30:53
    Ben Scrivens jen stvrzuje hru trápícího se Dinama, když dostává dvě minuty za podražení. Trest si samozřejmě odpyká jeho spoluhráč.

    Na vyloučení: 5-5.
     
    17:47
    Navíc před jeho svatyní se provinil napadením Charles Linglet a jde za tento prohřešek dnes již podruhé v první třetině na trestnou lavici. Oslabuje tak svůj tým a první třetina se bude dohrávat při hře čtyři na čtyři.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    17:36
    Při akci Matěruchina viděli sudí podražení Alexandra Vasiljeva, jenž je tak pátým vyloučeným hráčem hostí v první třetině. Podaří se domácím před přestávkou srovnat?

    Na vyloučení: 3-5.
     
    09:34
    První přesilovou hru si vyzkouší také hosté, obránce Marc-André Gragnani jde ven za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    03:24
    Tak vyloučení nám, zdá se, jen tak nebudou brát konce. Alexek Bondarev je totiž poslán ven na dvě minuty za vysokou hůl a pro Dinamo se naskýtá přesilová hra pět na tři dlouhá 34 vteřin.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    02:55
    Takže si to pojďme shrnout. Hostující Dmitrij Kalinin a Jaroslav Dyblenko jdou shodně na dvě minuty ven za napadení, stejně tak jako domácí Rob Klinkhammer a Charles Linglet. Pokračovat se bude při hře pět na čtyři pro Minsk.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    01:58
    To se také projevilo na rozhodnutí sudího, kdy jde Markus Högstöm ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. Ustiněnko (Chenkel, N. Komarov) – 10. Glazačev (Gilroy, Radil), 29. Nikoncev (Högström, Gilroy), 48. Glazačev (Gilroy), 58. A. Voronin (Alexandr Vasiljev), 58. Nikoncev (V. Berdnikov)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Lisovec, Korobov, Gragnani, Ustiněnko, Šinkevič, Chenkel – Stas, Matěruchin, Kitarov – Linglet, Ellison, Klinkhammer – Kulakov, An. Stěpanov, Pavlovič – Drozd, N. Komarov, S. Kosticyn – Karaban.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Högström, Dyblenko, Kalinin, Provolněv, Bondarev, Jermakov – Stoa, Radil, Leščenko – M. Plotnikov, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Glazačev, Nikoncev, V. Berdnikov – Kuvajev, Bobyljov, Bobrov – N. Li.

    Rozhodčí: Andris Ansons, Eduard Odins – Alexej Majtak, Roman Šichanov
    bahis siteleri