Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Spartak Moskva
Středa 19.10.2016, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Nikita USTINĚNKO - 1:5
     
    59:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Alespoň čestný úspěch pro domácí, kteří korigují na 1:5. To je taky hrozivé skóre, ale lepší, než kdyby na kontě domácích svítila nula. Chenkel poslal kotouč podél modré na NIKITU USTINĚNKA, jenž ranou z první propálil vše, co mu stálo v cestě: Asistence: Kristian Chenkel, Nikita Komarov.
    57:57 Anatolij NIKONCEV - 0:5
     
    57:57
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zkáza domácího celku pokračuje. Berdnikov přešel modrou jako nůž máslem, na pravé straně přenechal puk ANATOLIJI NIKONCEVOVI, jenž si nabruslil mezi kruhy a trefil se přesně pod víko. Asistence: Vadim Berdnikov.
    57:14 Arťom VORONIN - 0:4
     
    57:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    A hosté přidávají navíc ještě jednu branku. Vasiljev na hranici ofsajdu zavezl puk přes modrou. Ač byl stíněn obráncem, který mu vypíchl puk, tak se kus černé pryže dostal přímo mezi kruhy na ARŤOMA VORONINA, který pohotově zamířil pod víko. Asistence: Alexandr Vasiljev.
    47:15 Konstantin GLAZAČEV - 0:3
     
    47:15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ačkoliv Spartak musel po vyhození domácích založit akci znovu od svojí klece, zavezl puk do pásma a prosazuje se potřetí, z toho podruhé v přesilové hře. Úspěšným střelcem je, stejně jako v prvním přesilovkovém případě, KONSTANTIN GLAZAČEV, který se po pobídce Gilroye sám před volnou klecí nemýlil a poslal Šinkeviče z trestné lavice zpět. Asistence: Matthew Gilroy.
    28:50 Anatolij NIKONCEV - 0:2
     
    28:50
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Tohle byla skutečně akce par excellence. Högstöm dlouhou přihrávkou z vlastního pásma našel před modrou rozjetého ANATOLIJE NIKONCEVA, jenž přebral puk, v situaci dva na jednoho vzal odpovědnost na sebe, najel si před branku a poslal Scrivensovi navštívenku do horní části branky. Jako z hokejové učebnice. Asistence: Marcus Högström, Matthew Gilroy.
    09:55 Konstantin GLAZAČEV - 0:1
     
    09:55
    Spartak právě vstřelil branku!
    No, neříkal jsem, že by nevyužité přesilovky mohly domácí celek zamrzet? Přesně tak to je! Gillroy sebral na pravém kruhu puk, poslal jej do mezikruží na KONSTANTINA GLAZAČEVA. Útočník se opřel do puku a poslal jej za záda bezmocného Scrivense, který vůbec neviděl, neboť mu stínil Stoa s Radilem, jenž bere asistenci. Asistence: Matthew Gilroy, Lukáš Radil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. Ustiněnko (Chenkel, N. Komarov) – 10. Glazačev (Gilroy, Radil), 29. Nikoncev (Högström, Gilroy), 48. Glazačev (Gilroy), 58. A. Voronin (Alexandr Vasiljev), 58. Nikoncev (V. Berdnikov)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Lisovec, Korobov, Gragnani, Ustiněnko, Šinkevič, Chenkel – Stas, Matěruchin, Kitarov – Linglet, Ellison, Klinkhammer – Kulakov, An. Stěpanov, Pavlovič – Drozd, N. Komarov, S. Kosticyn – Karaban.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Högström, Dyblenko, Kalinin, Provolněv, Bondarev, Jermakov – Stoa, Radil, Leščenko – M. Plotnikov, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Glazačev, Nikoncev, V. Berdnikov – Kuvajev, Bobyljov, Bobrov – N. Li.

    Rozhodčí: Andris Ansons, Eduard Odins – Alexej Majtak, Roman Šichanov
    bahis siteleri