Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Spartak Moskva
Středa 19.10.2016, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Nikita USTINĚNKO - 1:5
     
    59:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Alespoň čestný úspěch pro domácí, kteří korigují na 1:5. To je taky hrozivé skóre, ale lepší, než kdyby na kontě domácích svítila nula. Chenkel poslal kotouč podél modré na NIKITU USTINĚNKA, jenž ranou z první propálil vše, co mu stálo v cestě: Asistence: Kristian Chenkel, Nikita Komarov.
    57:57 Anatolij NIKONCEV - 0:5
     
    57:57
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zkáza domácího celku pokračuje. Berdnikov přešel modrou jako nůž máslem, na pravé straně přenechal puk ANATOLIJI NIKONCEVOVI, jenž si nabruslil mezi kruhy a trefil se přesně pod víko. Asistence: Vadim Berdnikov.
    57:14 Arťom VORONIN - 0:4
     
    57:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    A hosté přidávají navíc ještě jednu branku. Vasiljev na hranici ofsajdu zavezl puk přes modrou. Ač byl stíněn obráncem, který mu vypíchl puk, tak se kus černé pryže dostal přímo mezi kruhy na ARŤOMA VORONINA, který pohotově zamířil pod víko. Asistence: Alexandr Vasiljev.
     
    52:55
    Tresty jsou rozdány jasně. Za domácí jde ven na dvě plus dvě minuty za napadení Matt Ellison, hosté si naopak zahrají přesilovku, jelikož vyloučeným hráčem Spartaku je pouze Vladislav Provolněv.

    Na vyloučení: 9-8.
     
    51:31
    Sergej Kosticyn předvedl v závěru přesilovky hezkou individuální akci, když si vybruslil nikým neatakován až mezi kruhy a měl dostatek času připravit si puk na ideální palebnou pozici, jenže znovu Bespalova nepřekonal.
     
    49:29
    že by jedna z posledních šancí pro Dinamo? Alexej Bondarev se před svojí brankou provinil krosčekem a dává soupeři možnost vstřelit alespoň čestný gól.

    Na vyloučení: 7-7.
    47:15 Konstantin GLAZAČEV - 0:3
     
    47:15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ačkoliv Spartak musel po vyhození domácích založit akci znovu od svojí klece, zavezl puk do pásma a prosazuje se potřetí, z toho podruhé v přesilové hře. Úspěšným střelcem je, stejně jako v prvním přesilovkovém případě, KONSTANTIN GLAZAČEV, který se po pobídce Gilroye sám před volnou klecí nemýlil a poslal Šinkeviče z trestné lavice zpět. Asistence: Matthew Gilroy.
     
    46:19
    Při střele Högströma od modré, kterou má nyní také pozorný Scrivens v lapačce, jsou již domácí ve čtyřech.
     
    46:02
    Hosté budou mít výhodu přesilové hry pět na tři, a to celkem osmnáct sekund. Ke Klinkhammerovi usedá na trestnou lavici jeho spoluhráč Ilja Šinkevič, což se domácí střídačce vůbec nelíbí. Jenže rozhodčí svůj verdikt stoprocentně nezmění.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    45:48
    Po pravé straně ujel i při vlastním oslabení Alexander Pavlovič. Namířil si to k pravému kruhu, vypálil, ovšem Bespalov byl věrný své dnešní tradici a bez potíží střelu lapil.
     
    44:19
    Napadání je dobrá věc, nesmí se to ale přehnat. Rob Klinkhammer v útočném pásmu na pravém kruhu napadal soupeře, kterého si po jeho kličce podržel, a jde na dvě minuty ven. Další rána do bodových zisků pro Dinamo v tomto utkání.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    40:00
    Je to tak, vyloučeným hráčem je Alexej Bondarev, jenž půjde ven za podražení. To je pro domácí vítaná podpora k začátku třetí třetiny.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    38:49
    Tohle byla snad největší šance Dinama v celém průběhu zápasu" Rob Klinkhammer si nyní při odchodu na střídačku pořádně a od plic ulevil. Před brankou Bespalova nejprve posílal puk na Kosticyna, který jej tečoval vedle. Poté dostal parádní zadovku, před brankou si bekhendovou kličkou položil gólmana Spartaku, jenže bekhendem zamířil těsně vedle levé tyče.
     
    36:34
    Lukáš Radil znovu v šanci. Jakoby chtěl dnešní nominaci do národního týmu oslavit gólem. Mezi kruhy se dostal ke střele a mířil dobře na horní část branky. Scrivens ale zasáhl výborně levým ramenem.
     
    30:53
    Ben Scrivens jen stvrzuje hru trápícího se Dinama, když dostává dvě minuty za podražení. Trest si samozřejmě odpyká jeho spoluhráč.

    Na vyloučení: 5-5.
    28:50 Anatolij NIKONCEV - 0:2
     
    28:50
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Tohle byla skutečně akce par excellence. Högstöm dlouhou přihrávkou z vlastního pásma našel před modrou rozjetého ANATOLIJE NIKONCEVA, jenž přebral puk, v situaci dva na jednoho vzal odpovědnost na sebe, najel si před branku a poslal Scrivensovi navštívenku do horní části branky. Jako z hokejové učebnice. Asistence: Marcus Högström, Matthew Gilroy.
     
    26:30
    No pozor, tohle byla velká chyba Bena Scrivense, jenž si vyjel z branky na levý kruh, kde jej napadal Viktor Bobrov. Domácí strážce svatyně o tom prakticky vůbec nevěděl a útočník hostí stačil dát zadovkou puk mezi kruhy na Kuvajeva, kterému zakončení do prázdné klece kolem dvou hráčů Dinama neesedlo, puk mu sjel z hole.
     
    24:11
    Linglet si ještě prodloužil střídání, ačkoliv hosté čekali, že půjde jako jeho spoluhráči na střídačku. Přejel modrou, zde přihrál puk pro Matěruchina, jenž si s ním sjel prakticky až mezi kruhy. Můžete hádat, na kým svojí šancí vyhořel – ano, na Nikitovi Bespalovovi.
     
    17:47
    Navíc před jeho svatyní se provinil napadením Charles Linglet a jde za tento prohřešek dnes již podruhé v první třetině na trestnou lavici. Oslabuje tak svůj tým a první třetina se bude dohrávat při hře čtyři na čtyři.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    17:36
    Při akci Matěruchina viděli sudí podražení Alexandra Vasiljeva, jenž je tak pátým vyloučeným hráčem hostí v první třetině. Podaří se domácím před přestávkou srovnat?

    Na vyloučení: 3-5.
     
    17:29
    Domácí se dostávali do situace dva na dva. Ačkoliv to poté vypadalo, že celou akci překombinovali a přihrávka při útoku tři na tři už bude na škodu, nestalo se tak. Matěruchin naznačil přihrávku, ale z pravé strany si sjel mezi kruhy a vypálil. Jeho pokus přešel přes Gilroye, jenž se rozhodl padnout do střely, až ke gólmanovi, který třímá puk ve své moci.
     
    13:01
    Další velká šance Spartaku. Hosté zůstali u puku a Stoa jej poslal do ohně. Kotouč se odrazil k Lukáši Radilovi, jenž mířil bekhendem pod nohy Scrivense. Tomu kotouč projel pod betony, jenže před doklepávajícím Leščenkem jej vypíchl jeden z domácích beků.
     
    12:40
    Stejně tak jako nyní, Lukáš Radil znovu ohrožoval branku Scrivense. Po levé straně projel až na kruh. Vypálil a domácí gólman jeho střelu málem vyrazil na dojíždějícího Stou, který se těsně nedostal k dorážce.
    09:55 Konstantin GLAZAČEV - 0:1
     
    09:55
    Spartak právě vstřelil branku!
    No, neříkal jsem, že by nevyužité přesilovky mohly domácí celek zamrzet? Přesně tak to je! Gillroy sebral na pravém kruhu puk, poslal jej do mezikruží na KONSTANTINA GLAZAČEVA. Útočník se opřel do puku a poslal jej za záda bezmocného Scrivense, který vůbec neviděl, neboť mu stínil Stoa s Radilem, jenž bere asistenci. Asistence: Matthew Gilroy, Lukáš Radil.
     
    09:34
    První přesilovou hru si vyzkouší také hosté, obránce Marc-André Gragnani jde ven za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    08:29
    Fantastický zákrok Nikity Bespalova. Přihrávkou z pravé strany našel Klinkhammer mezi kruhy volného Matta Ellisona, jenž to zkusil z první, jenže po výborném zákroku gólmana Spartaku je stav stále bezgólový.
     
    03:24
    Tak vyloučení nám, zdá se, jen tak nebudou brát konce. Alexek Bondarev je totiž poslán ven na dvě minuty za vysokou hůl a pro Dinamo se naskýtá přesilová hra pět na tři dlouhá 34 vteřin.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    02:55
    Takže si to pojďme shrnout. Hostující Dmitrij Kalinin a Jaroslav Dyblenko jdou shodně na dvě minuty ven za napadení, stejně tak jako domácí Rob Klinkhammer a Charles Linglet. Pokračovat se bude při hře pět na čtyři pro Minsk.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    02:47
    Dobrá akce také v podání Matta Ellisona. Spartak čekal, že hráč hostí bude z levého kruhu střílet. Jenže ten si bleskově najel téměř až před branku a Nikita Bespalov musel předvést parádní zákrok jak proti jeho střele, tak při dorážkách Lingleta a Klinkhammera, po kterých vznikla pořádná šarvátka před brankou hostí.
     
    01:58
    To se také projevilo na rozhodnutí sudího, kdy jde Markus Högstöm ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    01:55
    Tohle nebyla vůbec špatná akce. Po pravé straně se do rychlého protiútoku dostal domácí kapitán Alexander Pavlovič, který předvedl rychlé nohy a natlačil se do branky. Tam jej fauloval Marcus Högström a celé akci zamezil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. Ustiněnko (Chenkel, N. Komarov) – 10. Glazačev (Gilroy, Radil), 29. Nikoncev (Högström, Gilroy), 48. Glazačev (Gilroy), 58. A. Voronin (Alexandr Vasiljev), 58. Nikoncev (V. Berdnikov)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Lisovec, Korobov, Gragnani, Ustiněnko, Šinkevič, Chenkel – Stas, Matěruchin, Kitarov – Linglet, Ellison, Klinkhammer – Kulakov, An. Stěpanov, Pavlovič – Drozd, N. Komarov, S. Kosticyn – Karaban.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Högström, Dyblenko, Kalinin, Provolněv, Bondarev, Jermakov – Stoa, Radil, Leščenko – M. Plotnikov, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Glazačev, Nikoncev, V. Berdnikov – Kuvajev, Bobyljov, Bobrov – N. Li.

    Rozhodčí: Andris Ansons, Eduard Odins – Alexej Majtak, Roman Šichanov
    bahis siteleri