Bologna – Fiorentina 0:1 (kon.) | Juventus – Neapol 2:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 29.10.2016, 20:45 • Juventus Stadium • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, příště na počtenou! (22:44:48)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:10.
     
    Je hotovo! V první půli šlágr jedenáctého kola Serie A mnoho fotbalové krásy nenabídl, po změně stran se ale na trávníku začaly dít věci. V padesáté minutě poslal Bonucci Juventus do vedení, na jeho branku ale rychle odpověděl Callejón. Vyrovnaný stav ale vydržel jen do sedmdesáté minuty, kdy odražený míč poslal do sítě Gonzalo Higuaín, který trefu do sítě svého bývalého klubu neslavil. Higuaín a spol. však mohou slavit další tříbodový zisk a i po tomto víkendu zůstanou na čele Serie A!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kalidou Koulibaly po ztrátě míče postrčil Cuadrada k zemi, hra je stále přerušena a minutu před koncem nastavení budou domácí rozehrávat.
     
    90+2
    Turínským příznivcům teď musel spadnout kámen ze srdce, po Mertensově centru do předbrankového prostoru totiž byla hra přerušena!
     
    90+1
    Jedna z nich už je minulostí a svěřenci kouče Sarriho se v ní dokázali usadit na soupeřově polovině, defenzíva Juventusu ale hosty k ničemu nepouští.
     
    90
    Bude to hned pět minut!
     
    89
    Stále se nehraje, Mandžukić se vůbec nemá k tomu, aby si stoupl zpět na vlastní. Nechme se překvapit, kolik minut sudí Rocchi nastaví.
     
    88
    Hra je hodně rozkouskovaná, což jednoznačně hraje do karet domácímu Juventusu. Sudí Rocchi byl nyní nucen přerušit hru poté, co to Mario Mandžukić schytal od Diawary.
     
    86
    Po něm vznikl v pokutovém území Juventusu obrovský závar, nikdo v modrém dresu ale nedokázal zakončit a následná rána Diawary z hranice pokutového území proletěla nad!
     
    85
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Omar El Kaddouri, jehož tečovaný centr Buffon dokázal vyrazit! Hosté budou zahrávat roh.
     
    84
    Mario Mandžukić dnes už poněkolikáté fauloval, tentokrát si chorvatský útočník nevybíravě vyšlápl na Callejóna, za což vyfasoval žlutou kartu.
     
    83
    Kapitánskou pásku po Hamšíkovi převzal brankář Pepe Reina, který nyní musí čelit dalšímu nájezdu turínského celku. Lídr tabulky je každou minutou blíže vítězství.
     
    82
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází Omar El Kaddouri.
     
    81
    José María Callejón to přehnal s důrazem v souboji se Sandrem, domácí tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    80
    Na Juventus Stadium už se nám rozběhla závěrečná desetiminutovka, tak se nechme překvapit, co nabídne závěr tohoto dramatického utkání.
    Higuaín svou trefu neslavil.
     
    78
    Juan Cuadrado před napadajícím Giaccherinim pro jistotu vrátil balon stoperům, domácí se nikam neženou a snaží se držet Neapolské co nejdál od Buffona.

    Vojtěch Balon

    Branky: 50. Bonucci, 70. Higuaín – 54. Callejón (L. Insigne)

    Karty:   21. Chiellini (JUV), 22. Sandro (JUV), 61. Hernanes (JUV), 84. Mandžukić (JUV) – 30. L. Insigne (NEA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:10.
    Juventus FC: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini (39. Cuadrado) – Lichtsteiner, Hernanes (76. Sturaro), Pjanić (68. Marchisio), S. Khedira, Sandro – Mandžukić, Higuaín.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Benatia, Cuadrado, Marchisio, Asamoah, Dani Alves, Lemina, Rugani, Sturaro, Evra, Kean.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam – Allan (76. Piotr Zieliński), Diawara, Hamšík (82. El Kaddouri) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne (61. Giaccherini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Strinić, Giaccherini, Jorginho, Ch. Maggio, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Tonelli, El Kaddouri, R. Insigne.

    Rozhodčí: Rocchi – Meli, Costanzo
    bahis siteleri