Žilina B – Skalica 0:0 (kon.) | MFK Zvolen – R. Sobota 2:0 (kon.) | Haniska – Lipany 1:1 (kon.)
Bardejov – L. Mikuláš 3:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Svätý Jur 2:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 0:0 (kon.)
Poprad – Spiš. N. Ves 1:2 (kon.)
konec
FK Poprad
1:2 (0:1)
FK Spišská Nová Ves
sk Sobota 29.10.2016, 17:30 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase hostia zvýšili svoje vedenie gólom z penalty v 59. minúte. Pokutový kop premenil Čekovský. Popradčania dokázali ešte v 77. minúte znížiť a pokračovať v tlaku, no vyrovnať už nedokázali. Spišská Nová Ves teda v spišskom derby zvíťazila 1:2.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný večer. (19:21:28)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Bilas rozohrával štandardku z pravej strany. Loptu poslal prudko do šestnástky, kde sa ju snažil hlavičkovať Šuľa. Nebol však úspešný.
     
    90+1
    Zároveň rozhodca okamžite ukázal dve nadstavené minúty. Tá prvá už je asi v polovici.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Peter Vantroba, prichádza Tomáš Baranyi.
     
    90
    Ferencov center z ľavej strany vyzeral byť pre súpera nebezpečný, no Sedláček spoločne s Olawalem prehlavičkovali protihráčov.
     
    88
    Pred Liptákom sa otváral priestor už aj na zakončenie, no rozhodol sa to z hranice šestnástky vrátiť dozadu na Šuľu. Jeho následný center už veľa rozpakov hosťom nenarobil.
     
    87
    Vilkovský si tentokrát veľmi nerozumel s Vantrobom. Vantroba mu posielal loptu, no Vilkovský bol zle otočený a napokon ju nespracoval.
     
    85
    Brankár Gáborčík bol prudko atakovaný Daškom. Za svojho muža v bráne sa postavil Sedláček a snažil sa Daškovi poriadne prehovoriť do duše. Gáborčíka prišli pozrieť aj lekári, no vyzerá byť v poriadku. Bude zahrávať päťku.
     
    84
    Bilas odcentroval loptu zo štandardky. Loptu poslal prudko do šestnástky smerom k Liptákovi na pravej strane, ale ten veľmi nepohrozil. Rozohrávať bude brankár Gáborčík.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 490 divákov.
     
    82
    Zekucia poslal loptu zo štandardky dlhým a vysokým oblúčikom na hranicu pokutového územia. Kováč však nezakončil, Malec bol pri lopte skôr.
     
    81
    Lipták v súboji nedal dýchať Radoslavovi Sirkovi. Zložil ho k zemi, ale na kartový trest to až nebolo. Loptu získavajú hostia.
     
    80
    Spišská Nová Ves mala po veľmi dlhej dobe k dispozícii rohový kop. Zahrával ho Zekucia, ktorý loptu poslal priamo do šestnástky, no Popradčania loptu odvrátili.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Tomáš Čekovský, prichádza Michal Vilkovský.
     
    77
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti znižujú stav stretnutia! Na center od Ferenca z ľavej strany naskočil VIKTOR MAŤAŠ a jednoznačnou hlavičkou z tesnej blízkosti prekonal Gáborčíka!
     
    77
    Olawale nenechal veľa priestoru Bilasovi. Popradskému futbalistovi sa však napokon nejako podarilo oslobodiť a odcentrovať. Spišiaci však v pokutovom území boli v prevahe.
     
    75
    Daško sa nepríjemne hlavou v súboji zrazil s Udaom Kanuom. Následne sa mu však protihráč ospravedlnil a hráč Popradu to prijal.
     
    73
    Erik Šuľa sa dostal k strele spoza vápna. Jeho delovku ešte tečoval vnútri pokutového územia Boroš. Gáborčík aj napriek tejto skutočnosti nemal problém loptu zachytiť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 77. Maťaš – 27. Čekovský, 59. Čekovský (pen.)

    Karty:   69. Kica (PPD) – 55. Zekucia (SNV), 65. Dunajčan (SNV)


    FK Poprad: Malec (C) – Hatok, Daško, Tropp, Kica, Maťaš, Lupčo, Bilas, Gruca, Ferenc, Ujčík
    Náhradníci: Huszárik, Šuľa, Lipták, Alekou, Jochman, Plumb, Vigľaš

    FK Spišská Nová Ves: Gáborčík – Dunajčan, Boroš, Sedláček (C), Zekucia, Vantroba, Olawale, Sirko, Uda Kanu, Palutka, Čekovský
    Náhradníci: Stančák, Kováč, Vandraško, Vilkovský, Baranyi, Labanc

    Rozhodčí: Michlian – Barenčík, Ličko

    Diváci: 490
    bahis siteleri