Přerov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 5:3 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Most – Havířov 2:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:4 (po pr.)
Jihlava – Slavia 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 29.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava na domácím ledě porazila Slavii Praha 2:1, se s Vámi loučí a hezký sobotní večer přeje Tomáš Lysý. (20:12:36)
     
    Ve třetí třetině už hrála Slavia lepší partii, oproti tomu ve 48. minutě vstřelil Richard Diviš uklidňující druhý gól Dukly, jenž má nakonec přídavek vítězný, jelikož v 57. minutě za hosty už pouze snížil kapitán Ronald Knot. Po dvou třetinách byl poměr střel 30:10 (13:2, 17:8), ve třetí třetině již Slavia přestřílela Jihlavu poměrem 14:7, ovšem tři body již zůstaly na Horáckém zimním stadionu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Skořepa z vrcholu pravého kruhu bekhendem netrefil volnou klec.
     
    59:12
    Frodl je venku z branky, Slavia hraje v šesti.
     
    58:27
    Březina si udělal prostor, když se dostal k odraženému puku. Z pravého kruhu se mu ještě nepodařilo vystřelit, ale pod nohami obránce vyšťoural kotouč. Jeho střelu v tísni vyrazil Frodl.
     
    58:06
    Kverka dokázal projít kolem tří obránců a najet si až před branku Svobody, přesněji k jeho levé tyči, kde vypálil jen těsně vedle tyče vzdálenější.
     
    57:42
    Domácí dokázali dostat puk do středního pásma a zásluhou Čachotského i k brance Frodla.
     
    56:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po Endálovi se puk dostal k Pohlovi, jenž přihrál RONALDU KNOTOVI přesně na střelu z první a slávistický kapitán, který dnes již několikrát podobně vypálil, tentokrát zaznamenal čistým průstřelem snižující gól. No, závěrečné minuty budou ještě pořádně dramatické. Asistence: Jan Pohl, Lukáš Endál.
     
    56:46
    Kverka se snažil z levé strany poslat puk před branku na Endála, přihrávka však byla sražena. Útočník Slavie ještě získal kotouč za brankou a povyjel s ním před Svobodu, kterého nepropálil.
     
    56:03
    Důras svedl s Knotem hezký bruslařský souboj o puk. Nakonec se oba dva u mantinelu svalili k ledu. Jak to tak bývá, smál se třetí, v tomto případě obránce Martin Bača.
     
    55:26
    No tohle byla pořádná žíně, kterou vyslal Stoklasa z levého kruhu na Frodla. Slávistický mladík si dnes opravdu zachytá, jen co je pravda. Nyní sevřel kotouč na hrudi.
     
    54:43
    Říha hledal na modré Skořepu, ke kterému ještě asi trošku nechtíc přistrčil puk Čachotský a je z toho ofsajd.
     
    54:12
    Kondratěv v situaci dva na jednoho vzal odpovědnost na sebe a zkusil vystřelit přesně z pravého kruhu, Frodl však zasáhl jistě a vytěsnil kotouč za svojí klec.
     
    53:45
    Jihlavští hokejisté se dokázali v obranném pásmu dostat k puku, poslat jej ven a vystřídat.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 2079 diváků.
     
    52:05
    Jihlava hraje v plném počtu, oslabení sehrála na jedničku.
     
    52:02
    Endál vypálil nebezpečně hned po buly. Svoboda máchl po stele, kterou prakticky vůbec neviděl, lapačkou, ovšem pokus útočníka Slavie a nejproduktivnějšího hráče Havlíčkova Brodu skončil bez cizího přičinění v ochranné síti.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Čachotský (Říha, Šidlík), 48. Diviš (Stoklasa) – 57. Knot (Pohl, Endál)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Půža, Říha, Szathmáry, Šidlík, Dundáček, Kaláb, Dobrovolný (C) – Zeman, Skořepa, Čachotský – Jergl, F. Seman, Důras – Stoklasa, Diviš, Březina – Čermák, Kondratěv, Jícha.
    HC Slavia Praha: Frodl – Knot (C), Pohl, Holý, Kolařík, J. Novák, Bača – M. Kadlec, Dušek, Kverka – P. Beránek, Šafránek, Kubica – Endál, Tulačka, Jankovský – Kružík, Andrlík, Marcel.

    Rozhodčí: Kašík – Jindra, Kreuzer

    Diváci: 2079
    thejrc.org