NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Dallas Stars
Středa 02.11.2016, 00:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:46 Seth JONES - 3:2
     
    60:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Prodloužení tři na tři rozhodlo o vítězi dnešního zápasu, Modrokabátníci ho sehráli opravdu dobře. Vyměňovali si puk, na levé straně jej od Saada dostal SETH JONES, najel si na střed pásma, dal si puk na střelu a zamířil přesně do levé šibenice. Antti Niemi nemohl reagovat, Wennberg mu totiž pořádně zacláněl ve výhledu. Asistence: Brandon Saad, Alexander Wennberg.
    59:44 Sam GAGNER - 2:2
     
    59:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide areně uvidíme prodloužení. Wennberg totiž vyhrál buly na Werenskiho, který jej předal Atkinsonovi. Domácí útočník na pravé straně poslal zadovku pro SAMA GAGNERA, který napřáhl z vrcholu pravého kruhu a trefil se nechytatelně ke vzdálenější tyči. Asistence: Cam Atkinson, Zach Werenski.
    41:13 Tyler SEGUIN - 1:2
     
    41:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól pro hosty platí dvojnásob. Jamie Benn s TYLEREM SEGUINEM předvedli dobrý tlak do branky a z nepřehledné situace před Bobrovským přelétl puk po Bennově bekhendu jeho záda a zapadl do branky. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
    30:13 Jason SPEZZA - 1:1
     
    30:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dvaadvacátá střela ale už končí za zády Sergeje Bobrovského a nutno říct, že to nebyl až tak těžký pokus. Ačkoliv JASON SPEZZA mířil z pravého kruhu naprosto přesně do levé šibenice, měl Bobrovskij na jeho pokus dobrý výhled a navíc šel puk kolem jeho lapačky. Těžko říct, ze svého laického pohledu si myslím, že se tohle dalo chytat. Asistence: Johnny Oduya, Stephen Johns.
    23:50 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    23:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jen co se Columbus dostal po buly z pásma, raduje se z první branky. Saad za zády Niemiho u mantinelu posunul puk na Foligna, který přes dva hráče dobrou bojovností poslal puk po prknech na Werenského. Obránce Columbusu přihrál mezi kruhy, kam si sjel právě NICK FOLIGNO a bleskově zamířil ze svého pohledu do pravé šibenice, kterou trefil přesně. Asistence: Zach Werenski, Brandon Saad.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 24. N. Foligno (Werenski, Saad), 60. Gagner (Atkinson, Werenski), 61. S. Jones (Saad, Wennberg) – 31. Spezza (Oduya, Johns), 42. Seguin (Jamie Benn, Klingberg)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, S. Jones, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, D. Savard – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Calvert, Dubinsky, J. Anderson – Jenner, W. Karlsson, Atkinson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Dallas Stars: Niemi – Johns, Oduya, Klingberg, Lindell, Jordie Benn, Hamhuis – Eaves, Seguin, Jamie Benn (C) – Spezza, Faksa, Roussel – B. Ritchie, D. Shore, Korpikoski – Hudler, Cracknell, G. Smith.

    Rozhodčí: O'Halloran, L'Ecuyer – Murray, Nowak

    Diváci: 10 141
    bahis siteleri