NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Dallas Stars
Středa 02.11.2016, 00:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:46 Seth JONES - 3:2
     
    60:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Prodloužení tři na tři rozhodlo o vítězi dnešního zápasu, Modrokabátníci ho sehráli opravdu dobře. Vyměňovali si puk, na levé straně jej od Saada dostal SETH JONES, najel si na střed pásma, dal si puk na střelu a zamířil přesně do levé šibenice. Antti Niemi nemohl reagovat, Wennberg mu totiž pořádně zacláněl ve výhledu. Asistence: Brandon Saad, Alexander Wennberg.
    59:44 Sam GAGNER - 2:2
     
    59:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide areně uvidíme prodloužení. Wennberg totiž vyhrál buly na Werenskiho, který jej předal Atkinsonovi. Domácí útočník na pravé straně poslal zadovku pro SAMA GAGNERA, který napřáhl z vrcholu pravého kruhu a trefil se nechytatelně ke vzdálenější tyči. Asistence: Cam Atkinson, Zach Werenski.
     
    59:00
    John Tortorella si vzal oddechový čas.
     
    59:00
    59,9 vteřin před koncem je vyloučen Johnny Oduya, který v pravém rohu za brankou sekl kapitána Nicka Foligna. Jde o teprve druhou přesilovku Blue Jackets.

    Na vyloučení: 4-2.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    57:25
    Byl to zřejmě Jack Johnson, který střílel od modré a možná i přes teč některého z hráčů zazvonil kotouč o pravou tyč, od které šel ven.
     
    53:42
    Dorážející Radek Faksa se již k puku nedostal, neboť jej zahákoval Brandon Dubinsky a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 4-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    52:57
    Antti Niemiho nemusí šarvátka před jeho brankou vůbec vzrušovat, jelikož si užívá, že při něm nyní stálo štěstí. Gagnerova střela z pravého kruhu mu propadla mezi betony a zastavila se deset centimetrů před čárou. Nikdo nevěděl, kde má gólman hostí puk, až si jej jako první všiml Korpikoski a dotlačil jej zpět pod betony svého gólmana. Po nějaké té výměně názorů se vylučovat nebude.
     
    51:48
    Ze strany Dallasu je vidět velká obětavost, když Johnsonovi chtěl padnou do střely jeden z hráčů a také to udělal. Šlo o Jasona Spezzu, jenž si lehl do nápřahu obránce Colubmusu prakticky z mezikruží.
     
    46:48
    Obrovská šance Nicka Foligna, který mohl a měl po pasu Saada zasunout puk k pravé straně přesouvajícího se Niemiho, jenže kotouč dal přímo do gólmana Dallasu.
     
    46:40
    Po přihrávce Calverta se ocitl před brankou Niemiho zcela volný Anderson, který tváří v tvář nedokázal překonat finského strážce svatyně.
     
    44:44
    Hodně nepříjemná práce pro Sergeje Bobrovského. Johnny Oduya si najel nikým neatakován mezi kruhy a vystřelil nad vyrážečku ruského gólmana. Ten dokázal puk ztlumit a kus černé gumy poté spadl znovu na led, kde projel milimetrově vedle pravé tyče Columbusu.
    41:13 Tyler SEGUIN - 1:2
     
    41:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól pro hosty platí dvojnásob. Jamie Benn s TYLEREM SEGUINEM předvedli dobrý tlak do branky a z nepřehledné situace před Bobrovským přelétl puk po Bennově bekhendu jeho záda a zapadl do branky. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    36:08
    Columbus se bude podruhé v druhé třetině bránit po tom, co William Karlsson je vyloučen na dvě minuty, protože Radku Faksovi před brankou držel hokejku.

    Na vyloučení: 3-1.
    Vyšší tresty: 1-1
     
    34:52
    A nakonec se domácím podařilo ohrozit branku soupeře. Po Gagnerově střele se k dorážce u pravé tyče dostával Sedlák, který ale měl kotouč na dlouhou hokejku.
     
    30:39
    Vrátit vedení mohl domácímu týmu Markus Nutivaara po tom, co Hartnell vylákal Niemiho ven z klece. Jenže obránce Modrokabátníku z trošku většího úhlu z pravé strany netrefil volnou klec.
    30:13 Jason SPEZZA - 1:1
     
    30:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dvaadvacátá střela ale už končí za zády Sergeje Bobrovského a nutno říct, že to nebyl až tak těžký pokus. Ačkoliv JASON SPEZZA mířil z pravého kruhu naprosto přesně do levé šibenice, měl Bobrovskij na jeho pokus dobrý výhled a navíc šel puk kolem jeho lapačky. Těžko říct, ze svého laického pohledu si myslím, že se tohle dalo chytat. Asistence: Johnny Oduya, Stephen Johns.
     
    29:59
    Fantastický Sergej Bobrovskij. Z levého kruhu našel na druhém Jamie Benn parádní přihrávkou Antoine Roussela, který střílel z první, ale ruský gólman se stihl rychle přesunout a vytěsnit jeho ránu levým betonem.
     
    29:35
    Dubinsky to zkusil z pravé strany. Puk se po jeho střele záhadně odrazil a projel kolem levé tyče Niemiho ven.
     
    28:12
    Jenže před Niemim se ocitl Boone Jenner a ačkoliv měl brankář Dallasu puk ve své moci, sekl do něj. Jsou z toho logické dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
    23:50 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    23:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jen co se Columbus dostal po buly z pásma, raduje se z první branky. Saad za zády Niemiho u mantinelu posunul puk na Foligna, který přes dva hráče dobrou bojovností poslal puk po prknech na Werenského. Obránce Columbusu přihrál mezi kruhy, kam si sjel právě NICK FOLIGNO a bleskově zamířil ze svého pohledu do pravé šibenice, kterou trefil přesně. Asistence: Zach Werenski, Brandon Saad.
     
    22:27
    Velké šance domácích. Nejprve se zblízka neprosadil Karlsson, když po výborné přihrávce Nutivaary minul levý horní roh. Poté to zkusil Atkinson, jehož střela se odrazila od Niemiho před branku k Nutivaarovi, který ale část volné branky u vzdálenější tyče minul.
     
    14:05
    Gemel Smith si u branky Antti Niemiho podržel kapitána Nicka Foligna, který se před dvěma minutami vrátil na led po pětiminutovém trestu, a půjde ven.

    Na vyloučení: 1-1.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    13:33
    Znovu výborný Sergej Bobrovskij. To se snad jinak nedá popsat, jde o jeho patnáctý zákrok během třinácti a půl minuty. Střelu Hamhuise od modré má znovu kdesi ve výstroji.
     
    13:13
    V totožné pozici byl nyní Dan Hamhuis po vyražené střele Jamieho Benna z pravého kruhu. Nejprve Bobrovskij jeho pokus vyrazil a poté mířil Hamhuis vedle. Neskutečná to práce cara Sergeje!
     
    12:47
    Nakonec jej Dallas získal a byl to Esa Lindell, který pálil bez přípravy z vrcholu prvého kruhu. Jeho rána mířila kamsi pod břevno, kde jí vytěsnil Bobrovskij svojí vyrážečkou.
     
    08:30
    Úvodní přesilovka zápasu je tady a nabízí jí soupeři domácí útočník Josh Anderson, který sekl Radka Faksu.

    Na vyloučení: 1-0.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    07:09
    Oba dva kohouti dostávají pět minut za pěstní souboj, z řad domácích je to, jak již bylo uvedeno, kapitán Nick Foligno, jenž také bitku vyprovokoval. Za hosty jde ven Antoine Roussel.

    Vyšší tresty: 1-1.
     
    07:08
    Možná nyní chtěl Nick Foligno nabudit svůj tým. Po ráně Klingberga, kterou znovu zneškodnil jistý Bobrovskij, začal do ruského gólmana šťourat Antoine Roussel, ačkoliv měl strážce svatyně domácích puk jasně ve své moci. To se nelíbilo právě kapitánu Columbusu, který jej vyzval na bitku, jenž skončila nerozhodně.
     
    04:22
    Již šest střel pokryl Sergej Bobrovskij a tahle se mohla s přehledem zařadit mezi těžké. Tyler Seguin si totiž najel mezi kruhy a zkušel to hodně tvrdě kolem lapačky gólmana. Ruský strážce svatyně měl znovu navrch.
     
    03:17
    Niemi si v rozehrávce za brankou nerozuměl se spoluhráči a k puku se málem dostal Foligno, jenž jej nakonec u levé tyče nezískal. Naopak na druhé straně mířil Smith jen do připraveného Bobrovského a proti střele Klingberga nemusel gólman Columbusu zasahovat, šla mimo.
     
    01:28
    No tak tohle byla extra hrubice, kterou udělal David Savard. Při kličce před obrannou modrou ztratil puk, jenž získal Lauri Korpikoski. Fin si z levé strany sjel před branku a vypálil na vzdálenější tyč, kde skvěle zasáhl Bobrovskij svojí lapačkou.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 24. N. Foligno (Werenski, Saad), 60. Gagner (Atkinson, Werenski), 61. S. Jones (Saad, Wennberg) – 31. Spezza (Oduya, Johns), 42. Seguin (Jamie Benn, Klingberg)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, S. Jones, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, D. Savard – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Calvert, Dubinsky, J. Anderson – Jenner, W. Karlsson, Atkinson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Dallas Stars: Niemi – Johns, Oduya, Klingberg, Lindell, Jordie Benn, Hamhuis – Eaves, Seguin, Jamie Benn (C) – Spezza, Faksa, Roussel – B. Ritchie, D. Shore, Korpikoski – Hudler, Cracknell, G. Smith.

    Rozhodčí: O'Halloran, L'Ecuyer – Murray, Nowak

    Diváci: 10 141
    bahis siteleri