Švýcarsko – Česko 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Švýcarsko
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
Česko
Čtvrtek 03.11.2016, 15:00 • Bundesleistungszentrum Füssen • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězilo Švýcarsko.
    Rozhodující pokus proměnila fantastická ALINA MÜLLEROVÁ, která k hattricku v základní hrací době přidala dva góly v nájezdech!
     
    55:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale český tým to ještě nezabalil a čtyři minuty před koncem třetí třetiny znovu vyrovnává! Gól na 4:4 obstarala KLÁRA HYMLÁROVÁ. Asistence: Alena Polenská, Natálie Mlýnková.
     
    54:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A špatné střídání vyšlo národní tým hodně draho. Dýcková sice už naskočila na led, ale Češky nestačily zabránit přesné trefě CHRISTINE MEIEROVÉ, která přibližuje Švýcarsko k výhře – 4:3. Asistence: Alina Müllerová, Shannon Sigristová.
     
    34:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, české hokejistky sice prohrávaly o dva góly, ale teď vyrovnávají! Za záda brankářky Brändliové dostala kotouč LUCIE MANHARTOVÁ a jedeme od nuly – 3:3! Asistence: Lucie Povová, Simona Studentová.
     
    28:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale reakce české reprezentace na sebe nechala čekat jenom něco málo přes minutu. Obránkyně MAGDALENA ERBENOVÁ skóruje ve své seniorské premiéře a snižuje na 3:2! Asistence: Natálie Mlýnková, Aneta Tejralová.
     
    27:08
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Před polovinou zápasu švýcarské "Wunderkind", tedy zázračné dítě, udeřilo potřetí. ALINA MÜLLEROVÁ kompletuje hattrick a zvyšuje vedení svého týmu na 3:1. Asistence: Nina Waidacherová, Anja Stiefelová.
     
    10:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Také Švýcarky zapisují do statistik první využitou přesilovku a berou si zpátky ztracené vedení. Do černého znovu mířila ALINA MÜLLEROVÁ, autorka nejdůležitějšího gólu švýcarské historie z bronzové olympiády v Soči – 2:1. Asistence: Christine Meierová, Isabel Waidacherová.
     
    06:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a české hokejistky v přesilovce bleskově srovnávají skóre! Postarala se o to jedna z nejzkušenějších hráček SIMONA STUDENTOVÁ, která dlouhá léta působí právě ve Švýcarsku – 1:1. Bez asistence.
     
    04:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po přesilovce však už švýcarské hokejistky otevírají skóre. První branku celého turnaje vstřelila ALINA MÜLLEROVÁ – 1:0. Asistence: Ophelie Ryserová, Tess Allemannová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. A. Müllerová (Ryserová, Allemannová), 11. A. Müllerová (Meierová, I. Waidacherová), 28. A. Müllerová (N. Waidacherová, Stiefelová), 55. Meierová (A. Müllerová, Sigristová), rozh. náj. A. Müllerová – 7. Studentová, 29. Erbenová (Mlýnková, Tejralová), 35. Manhartová (Povová, Studentová), 56. Hymlárová (Polenská, Mlýnková)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Meierová (SUI)
    0:1   Chmelová (CZE)
    2. série:
    1:1   A. Müllerová (SUI)
    1:1   Mlýnková (CZE)
    3. série:
    1:1   Zollingerová (SUI)
    1:1   Hymlárová (CZE)
    4. série:
    1:1   Chmelová (CZE)
    2:1   A. Müllerová (SUI)


    Švýcarsko: Brändliová (Bolingerová) – Huwilerová, Abgottsponová, Sigristová, Zollingerová, Forsterová, Wetliová – Stiefelová, Fischerová, Raselliová, M. Waidacherová, N. Waidacherová, Allemannová, Meierová, Ryserová, I. Waidacherová, A. Müllerová, Rüeggová, J. Müllerová. Trenérka: Daniela Diazová.
    Česko: Bláhová (Škodová) – Tejralová, Erbenová, Škrdlová, Herzigová, Zedníková, Pacalová, Horálková, Martinů – Topolská, Polenská, Studentová, Hymlárová, Povová, Tomasco, Smetková, Patočková, Manhartová, Mlýnková, Chmelová, Dýcková. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Erdle – Deffner, Höck (všichni GER).

    Diváci: 45
    bahis siteleri