Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – Los Angeles 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Pátek 11.11.2016, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Tobias RIEDER - 2:3
     
    59:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přece se domácí ještě prosazují, když obrovský závar před brankou Jets zakončuje přesnou trefou TOBIAS RIEDER. Ale mám dojem, že už je opravdu pozdě na to, aby se Arizona dočkala vyrovnání. Asistence: Max Domi a Shane Doan.
     
    58:50
    Teď se až dostala Arizona do útočného pásma a začíná power-play!
    56:46 Nikolaj EHLERS - 1:3
     
    56:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Ekman-Larssona, který při rozehrávce zpoza branky těsně kolem tyčky trefil hůl napadajícího Patrika Laineho a NICOLAJ EHLERS s nabídnutou příležitostí naložil nekompromisně – zavěsil pod břevno! Asistence: Patrik Laine.
     
    54:48
    Mark Scheifele trefuje tyč Domingueho branky!
     
    53:28
    Dobře to udělal Marko Daňo, který si najel do koncovky, jeho ránu vychytal Domingue, ale Daňo se okamžitě snažil dorážet. A to už se nelíbilo protihráčům, vznikla tak malá strkanice u brankoviště.
     
    51:10
    A ihned po návratu zavezl Byfuglien kotouč a po své neúspěšné střele ještě přihrával zpoza branky, ale ani rána Scheifeleho za zády připraveného Domingueho neskončila!
     
    49:50
    Dvorak velmi dobře tečoval puk od Goligoskiho, výborný zákrok Hellebuycka!
     
    48:43
    A bude se vylučovat! Dvě minuty dostane Dustin Byfuglien za nedovolené bránění Dvoraka, první přesilovka pro Arizonu.
     
    48:43
    A na druhé straně obrovská šance pro Duclaira, který byl chvíli sám před Helelbuyckem, ale neukličkoval ho!
     
    48:28
    Velká šance pro Ehlerse a Domingue skvěle zasahuje a drží naděje Kojotů!
     
    46:14
    Teď už prostřelil, ale Domingue zachraňuje.
     
    41:46
    Doan poslal krásnou přihrávku na Tobiase Riedera, který jel sám na Hellebuycka a zkusil procedit kotouč skulinkou mezi betony, neúspěšně!
     
    39:49
    Lawson Crouse trefuje nejprve boční konstrukci, v druhém případě ale již nefalšovaně tyč, přitom Hellebuyck neměl absolutně šanci cokoliv vidět, před ním byli zaparkovaní dva hráči! Velmi blízko byla Arizona k vyrovnání stavu!
     
    38:54
    Velmi dobrá pozice ke střelbě pro Duclaira, domácí útočník nakonec míjí branku Jets!
     
    33:30
    Obrovská šance po Domiho přihrávce pro Jakoba Chychruna, ten ale na hranici brankoviště minul klec Connora Hellebuycka! Mohlo být znovu vyrovnáno!
     
    30:26
    Tvrdá bomba Wheelera od modré minula branku domácího celku, navíc byla tečována! Domingue by již neměl nejmenší šanci zasáhnout.
     
    30:22
    Schenn opravdu, dle mého, vítězem této bitkařské vložky, na druhou stranu mu to nějakou výhodu při rozdělování trestů nedává. Oba bijci dostávají svorně pět trestných minut za bitku a jde se zase po reklamní přestávce hrát hokej.
     
    30:22
    Hrálo se čtyři vteřiny a už jsou v sobě Luke Schenn a Chris Thorburn, kteří poblíž červené čáry k nadšení publika předvádějí boxerskou vložku! Zdá se, že tady má mírně navrch obránce Kojotů!
    30:18 Blake WHEELER - 1:2
     
    30:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesto se hosté dočkali! Vteřinu po návratu vyloučeného hráče na led se trefuje z prostoru před brankou BLAKE WHEELER, který vrací Jets vedení. Asistence: Nic Petan a Tyler Myers.
     
    30:17
    Domácí v plném počtu.
     
    28:17
    A bude k tomu mít i lepší podmínky, aspoň po dobu dvou minut. Winnipeg si totiž zahraje druhou přesilovou hru v zápase, když na dvě minuty na trestnou lavici odjíždí za držení protihráče Jakob Chychrun.
     
    26:52
    Anthony Duclair ujížděl po pravé straně sám na Hellebuycka, ten si nakonec s jeho ránou poradil! Obrovská šance domácích, se kterou Duclair moc nenaložil i proto, že už byl dlouho na ledě a neměl potřebnou rychlost, takže musel pálit ještě z kruhů!
     
    25:50
    Fuuuuu! Connor Murphy teď ukázkovým hitem rozhodil Thorburna, který tedy dostal tvrdou pecku mezi kruhy!
     
    25:33
    Domácí v plném počtu.
     
    25:24
    Nakonec si ale sáhne v tomto oslabení na kotouč i Domingue, tvrdá rána Myerse končí na jeho výstroji!
     
    23:53
    Jenže v oslabení tlačí Kojoti, Hellebuyck musel pokrýt hodně nepříjemný pokus Crouseho!
     
    23:33
    Dvě minuty za hákování, které spíše bylo sekáním, dostane Brad Richardson.
     
    19:22
    Louis Domingue si vyjel hodně daleko z branky ve chvíli, kdy se za nahozeným kotoučem řítil Mark Scheifele. Brankář Kojotů byl na místě včas, ale i tak hosté ještě posílali přihrávku před prázdnou branku, tu však také zablokoval Domingue po cestě zpět do brankoviště.
     
    14:03
    Luke Schenn dostal od zadního mantinelu solidní přihrávku do prostoru mezi kruhy, ale střelecký moment prováhal a byl to autor první branky Jets Andrew Copp, kdo skočil do rány a zblokoval ji mimo kluziště.
    09:48 Radim VRBATA - 1:1
     
    09:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    A domácí z nenápadné akce vyrovnávají! Martinook vybojoval u zadního mantinelu kotouč, ke kterému měl nejblíže RADIM VRBATA. A český forvard nic nevymýšlel, napřáhl a tvrdým příklepem propálil z prostoru pravého křídla z kruhů Hellebuycka! Je vyrovnáno! Asistence: Jordan Martinook a Jamie McGinn.
    04:50 Andrew COPP - 0:1
     
    04:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Výborně zapracoval u mantinelu Enström, který podél hrazení poslal kotouč na Scheifeleho. Od něj dostal přihrávku do jízdy ANDREW COPP, který nic neřešil a po přejetí modré prostě vystřelil na levý beton domácího brankáře, kterému puk propadl do branky. Asistence: Mark Scheifele a Toby Enström.
     
    Pokud by dnes Shane Doan navíc získal dvě asistence, dostane se v historických tabulkách organizace Arizony Coyotes na dělené první místo v počtu nahrávek, na úroveň Thomase Steena. Doan přitom ve vstřelených gólech a v kanadských bodech již v historických tabulkách organizace vévodí.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 10. Vrbata (Martinook, J. McGinn), 60. Rieder (Domi, Doan) – 5. Copp (Scheifele, Enström), 31. Wheeler (Petan, Myers), 57. Ehlers (Laine)


    Arizona Coyotes: Domingue – Ekman-Larsson, C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Schenn – J. McGinn, Martinook, Vrbata – Domi, Dvorak, Duclair – Rieder, Richardson, Doan – Crouse, Dauphin, White.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck – Morrissey, Byfuglien, Enström, Myers, Chiarot, Postma – Ehlers, Scheifele, Laine – Connor, Petan, Wheeler – Copp, Lowry, B. Tanev – Daňo, Burmistrov, Thorburn.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Brad Watson – Lonnie Cameron, Brandon Gawryletz

    Diváci: 11185
    bahis siteleri