Novokuzněck – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 5:3 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Sobota 12.11.2016, 12:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Michal Jordán (AKB) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:22
    Jiří Sekáč (AKB) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:26 (14:51:11)
     
    Statistiky: Střely: 59-54; Střely na bránu: 37-30; Vhazování: 24-33; Zablokované střely: 10-9; Hity: 13-13; Fauly: 2-6; Trestné minuty: 6-45.
     
    Velice atraktivní souboj mezi Salavatem Julajevem Ufa a Ak Barsem Kazaň vyvrcholil v závěru třetí třetiny, do které oba týmy vstupovaly za nerozhodného stavu 2:2. O osudu utkání rozhodl faul loktem v podání Jiřího Sekáče, který dostal pět minut plus osobní trest do konce utkání. Domácí následnou pětiminutovou přesilovou hru skvěle využili, když se během ní prosadili Teemu Hartikainen a Jevgenij Bodrov. Konečný výsledek. Salavat Julajev Ufa 4 Ak Bars Kazaň 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:11
    Michail Gluchov ještě v závěru zápasu dostal trest za podražení a domácí si pár sekund zahrají přesilovou hru 5 na 3.
    57:48 Jevgenij BODROV - 4:2
     
    57:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Enver Lisin zvedl za bránou hlavu a krásnou zpětnou přihrávkou našel před brankovištěm JEVGENIJE BODROVA, který střelou po ledě vedle pravého betonu Stanislava Galimova zamířil k levé tyči a zpečetil dnešní vítězství Ufy. Asistence: Sami Lepistö a Enver Lisin.
     
    57:02
    Stanislav Galimov si pohlídal prostor u své pravé tyče po Igora Makarova v momentě, kdy do konce pětiminutového trestu Jiřího Sekáče zbývá něco málo přes minutu.
     
    56:39
    Salavat sice využil přesilovou hru, ale početní výhodu po faulu Jiřího Sekáče samozřejmě plyne dál a ještě neskočil.
     
    55:46
    Domácí hráči Salavatu mohli udělat tečku za dnešním vítězstvím, následná střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila vedle bližší levé tyče.
    54:49 Teemu HARTIKAINEN - 3:2
     
    54:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    TEEMU HARTIKAINEN sice po zpětné přihrávce Kirilla Kaprizova z blízkosti trefil pouze pravý beton Stanislava Galimova, jeho následná dorážka už ale zamířila pod horní tyč a Ufa strhává v přesilové hře vedení v závěru zápasu na svou stranu. Asistence: Kirill Kaprizov a Linus Omark.
     
    54:19
    Ufa má k dispozici přesilovou hru, která potrvá téměř čtyři minuty a domácí tak mají spoustu času rozhodnout.
     
    54:15
    Stanislav Galimov si dobře pohlídal prostor u své levé tyče a následná strkanice už byla zbytečná. Puk skončil na boční síti a brankáře Kazaně ho na ní dobře pokryl lapačkou.
     
    53:29
    Jiří Sekáč v levém rohu útočného pásma zbytečně udeřil loktem do obličeje Samiho Lepisteho, za což dostal pět minut. Plus osobní trest do konce utkání za nesportovní chování. Český útočník byl hodně naštvaný a na cestě do kabin rozštípal v tunelu vzteky hůl! Ufa má možnost rozhodnout.
     
    52:21
    V blízkosti levé tyče brány Ufy vznikl obrovský závar a dvojice hráčů se snažila puk dorazit do sítě, jenže ani jeden z nich ve své snaze neuspěl a Niklas Svedberg svou svatyni uchránil!
     
    51:57
    Sergej Soin se s tím nepáral a z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která zamířila doprostřed brány a hrudi připraveného Stanislava Galimova.
     
    51:12
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých devět minut a vypadá to vypadá, že se dočkáme prodloužení.
     
    50:01
    Michail Gluchov se snažil dorážet puk v blízkosti pravé tyče, ve své snaze ale neuspěl, protože Niklas Svedberg u ní skvěle ucpal veškerý volný prostor.
     
    49:42
    Roman Abrosimov byl zřejmě tím hráčem, který nahazoval puk do útočného pásma, jeho následný pokus ale skončil v ochranné síti a hra byla přerušena.
     
    49:05
    Vladimir Tkačjov v blízkosti modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila pouze doprostřed brány a Niklas Svedberg si připsal snadný zákrok.
     
    48:24
    Kazaň mohla strhnout vedení na svou stranu, její následná střela zápěstím ale z pravého kruhu pro vhazování minula bližší pravý horní roh brány.
     
    47:49
    Dmitrij Obuchov zkusil své štěstí střelou z pravého křídla, jeho pokus od mantinelu ale zamířil pouze do Svedbergovy lapačky.
     
    46:58
    Hra se přelévá ze strany na stranu a oba týmy často střílí, zatím se jim ale misky vah na svou stranu převrátit nepodařilo.
     
    44:51
    Jevgenij Bodrov nabral na levém křídle obrovskou rychlost a poté se bekhendovým blafákem pokusil překonat Stanislava Galimova, brankář Kazaně se ale jako guma roztáhl na brankové čáře a skórovat mu fantastickým zákrokem neumožnil!
     
    43:53
    Kirill Kaprizov se v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže Stanislav Galimov skvělým zákrokem dokázal jeho pokus vytěsnit mimo tři tyče!
     
    41:55
    Albert Jarullin vzápětí dostal větší trest na 10 minut za nesportovní chování a "chvíli" se na ledě neobjeví.
     
    41:55
    Andrej Popov usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění a přesilovou hru si za pět sekund zahrají také domácí.
     
    41:23
    Kazaň na začátku třetí třetiny hraje přesilovou hru, jenže zatím pouze ostřeluje bránu Niklase Svedberga.
     
    40:19
    V Ufě začala závěrečná část utkání a Justin Azevedo nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, jeho následná prudká střela zápěstím ale zamířila nad a do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 36-34; Střely na bránu: 23-18; Vhazování: 14-20; Zablokované střely: 7-8; Hity: 11-9; Fauly: 1-3; Trestné minuty: 4-6.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 14:10.
     
    Kazaň měla ve druhé třetině velký nástup a během pouhých 77 sekund se ji utkání dvěma slepenými góly podařilo otočit, když nejprve vyrovnal Fjodor Malychin a vzápětí poslal hosty do vedení Vladimir Tkačjov. Už to vypadalo, že Ak Bars bude odcházet do kabin s jednobrankovým vedením, tento fakt ale odmítl 68 sekund před koncem prostřední části Zachar Arzamascev, který rychle využil přesilovou hru po nahození Jevgenije Bodrova. Skóre po druhé třetině. Salavat Julajev Ufa 2 Ak Bars Kazaň 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Igor Makarov v poslední sekundě druhé třetiny zahákoval svého protihráče a Kazaň bude vstupovat do závěrečné části utkání v početní výhodě.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:52 Zachar ARZAMASCEV - 2:2
     
    38:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Alexandr Loginov vybojoval za bránou puk a poté ho z pravého rohu útočného pásma předložil Jevgenijovi Bodrovovi. Druhý jmenovaný vzápětí z kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde do něj vložil hůl ZACHAR ARZAMASCEV a od jeho čepele hokejky se puk odrazil nad lapačkou Stanislava Galimova do pravého horního rohu brány. Asistence: Jevgenij Bodrov a Alexandr Loginov.
     
    37:32
    Linus Omark se snažil zpoza brány natlačit před Stanislava Galimova a ve své snaze byl zahákován Albertem Jarullinem, který usedl na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.
     
    36:50
    Savalat se dokázal po levém křídle dostat do útočného pásma, to ovšem bylo ze strany domácích hokejistů všechno.
     
    35:43
    Arťom Lukojanov se po přečíslení dva na jednoho a krásné přihrávce svého spoluhráče ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže Niklase Svedberga propálit nedokázal a puk skončil v ochranné síti!
     
    34:26
    Salavat se ocitl během posledních minut pod velkým tlakem a jeho hokejisté nyní vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    34:00
    Kazaň ve druhé třetině výrazně ožila a zaslouženě za svou aktivitu byla odměněna dvěma góly, po kterých vede 2:1.
     
    32:39
    Andrej Čibisov mezi vrcholem levého kruhu pro vhazování a útočnou modrou čárou napřáhl k pěkné střele s příklepem, jeho pokus ale zamířil pouze do náruče klečícího Niklase Svedberga.
     
    31:52
    Oba dva týmy si dnes zahrály přesilové hry, které byly velice slibné. Kazaň na její využití měla čtyři minuty, zatímco Ufa si po dvou vyloučeních na straně hostů zahrála přesilovou hru 5 na 3, ani během ní ale gól v dnešním zápase nepadl.
     
    30:46
    Justin Azevedo tvrdě vypálil ihned po vhazování z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho tvrdá rána ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji v náručí zastavil Niklas Svedberg.
     
    29:45
    Ufa nesehrála přesilové hry vyloženě špatně, jenže Stanislav Galimov zamkl svou bránu na sto západů a rozhodl se, že dnes už domácím hokejistům skórovat neumožní.
     
    28:00
    Také Andrej Čibisov se vrátil po vypršení dvouminutového trestu zpět na led a Kazaň úspěšně přečkala obě dvě přesilové hry, z nichž jedna byla dokonce 5 na 3.
     
    26:11
    Vyloučený Andrej Popov naskočil zpět na led a Kazaň je z nejhoršího venku. Ufa má ovšem ještě k dispozici běžnou přesilovou hru.
     
    25:59
    Andrej Čibisov dostal dvě minuty za hákování a Ufa bude mít příležitost vyrovnat stav utkání v přesilové hře 5 na 3!
     
    24:48
    Ufa se pokusila využít přesilovou hru tvrdou střelou z pravého křídla, ta ovšem zamířila pouze do náruče Stanislava Galimova.
     
    24:10
    Andrej Popov v blízkosti pravé tyče vlastní brány sekl přes nohy Stěpana Chripunova a za sekání dostal dvě minuty.
    23:58 Vladimir TKAČJOV - 1:2
     
    23:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Arťom Lukojaov krásnou bekhendovou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma předložil puk VLADIMIROVI TKAČJOVOVI, který z pravého kruhu pro vhazování krásně potáhl puk ke vzdálenější levé tyči a poté ho nad padajícím Niklasem Svedbergem poslal do brány. Kazaň vstřelila dva slepené góly, po kterých otáčí vývoj zápasu na svou stranu a vede 2:1! Asistence: Arťom Lukojanov.
     
    23:04
    Kazaň pro pravém křídle pronikala do útočného pásma, Alexandr Svitov v něm byl ale příliš rychle. Akci hostujícího celku zastavilo postavení mimo hru.
    22:41 Fjodor MALYCHIN - 1:1
     
    22:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Dmitrij Obuchov dokázal na pravém křídle vybojovat puk a poté hro přiťukl Michailovi Žukovovi, který z ostrého úhlu našel před bránou FJODORA MALYCHINA. Hostující útočník v obrovské šanci nezklamal a z blízkosti puk bez přípravy po krásné souhře poslal těsně nad ledem k levé tyči. Asistence: Michail Žukov a Dmitrij Obuchov.
     
    21:45
    Kirill Kaprizov na levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a na vrcholu kruhu pro vhazování se pokusil pěknou stahovačkou zbavit clonícího protihráče, jenže během ní nechal puk za sebou.
     
    21:24
    Vladimir Tkačjov z levého křídla a ostrého úhlu nahazoval puk před bránu, kde se od jednoho z hráčů odrazil do ochranné sítě. Niklas Svedberg zasahovat nemusel.
     
    21:01
    Ak Bars vstoupil do druhé třetiny pořádně zostra a vytvořil si v útočném pásmu velký zámek. Ufa se marně snaží osvobodit.
     
    20:01
    V Ufa Areně právě začala prostřední část utkání, během které se hosté budou snažit odpovědět na úvodní branku Salavatu, kterou vstřelil po pěkném průniku Sami Lepistö.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 16-16; Střely na bránu: 11-9; Vhazování: 5-6; Zablokované střely: 4-3; Hity: 6-4; Fauly: 1-0; Trestné minuty: 4-0.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 13:18.
     
    Brankář Niklas Svedberg během přesilové hry Kazaně, která trvala kvůli krvavému zranění čtyři minuty, podržel svůj tým několika skvělými zákroky a hosté byli vzápětí za nevyužitou početní výhodu a neproměnění šancí potrestáni, když se po krásném oblouku před bránou z blízkosti prosadil Sami Lepistö. Skóre po první třetině. Salavat Julajev Ufa 1 Ak Bars Kazaň 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:13
    Ufa se ocitla pod tlakem a podél střídaček vyhodila puk na zakázané uvolnění, po kterém se hra vrátila před Niklase Svedberga.
     
    17:51
    Kazaň se na několik sekund usadila v útočném pásmu, jenže vzápětí přišla nepřesná zpětná přihrávka, po které se hostujícím hokejistům nepodařilo puk zachytit na modré čáře.
     
    16:45
    Stěpan Chripunov mohl vzápětí rychle vstřelit druhý gól, jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování ale Stanislav Galimov na přední tyči po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
    15:48 Sami LEPISTÖ - 1:0
     
    15:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    SAMI LEPISTÖ si krásným obloukem z pravého křídla sjel před bránu, kde se mu puk podařilo z blízkosti poslat mezi betony Stanislava Galimova do sítě. Asistence: Enver Lisin a Igor Makarov.
     
    14:42
    Teemu Hartikainen si sjížděl mezi kruhy pro vhazování před bránu na pěknou přihrávku z pravého křídla, do zakončení se ale v její blízkosti pod tlakem jednoho z protihráčů nedostal.
     
    13:44
    Konstantin Kornějev si z levého křídla nebezpečně sjížděl před bránu, jenže jeden z hráčů Ak Barsu se mu skvěle a obětavě vrhl pod nohy a do zakončení ho vpádu nepustil.
     
    12:53
    Ufa úspěšně přečkala čtyřminutové oslabení a fanoušci v hledišti okamžitě ožili.
     
    11:25
    Damir Musin, Vasilij Tokranov a Albert Jarullin se dostali shodně na vrcholu kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, jenže Niklas Svedberg ve všech třech případech dokázal skvěle zasáhnout!
     
    10:50
    Tři minuty ze čtyřminutové přesilové hry jsou minulostí a Kazaň už nemá příliš času na to, aby využila dvojnásobně trvající přesilovou hru.
     
    09:12
    Ak Bars na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, následná střela ale zamířila vedle bližší levé tyče a jeden z hráčů Salavatu úspěšně středem ledové plochy vyvezl až do obranného pásma Kazaně. Domácí zatím zvládají oslabení skvěle.
     
    08:40
    Ufě se podařilo dvakrát dobře vyhodit puk až k bráně Kazaně a až nyní se hostům podařilo usadit se v útočném pásmu.
     
    07:50
    Linus Omark zahrál v útočném pásmu zbytečně vysokou holí a Kazaň si po jeho faulu zahraje první přesilovou hru, která potrvá kvůli krvavému zranění čtyři minuty!
     
    07:18
    Arťom Lukojanov si najížděl na přední tyči na nebezpečné nahození z pravého křídla, které bylo tečováno jedním z domácích hokejistů a skončilo na vnějším oblouku brány. Hostující útočník se do zakončení těsně nedostal!
     
    07:09
    V dnešním zápase se střetávají dva týmy z horní části tabulky východní konference, takže lze očekávat atraktivní zápas, jenže Ak Bars toho směrem vpřed zatím příliš mnoho nepředvedl.
     
    06:41
    Teemu Hartikainen se snažil mezi dvojicí protihráčů protáhnout před bránu, jenže se mu to nepodařilo a následný kotouč setrvačností směřující po ledě na bránu v pohodě ukryl pod lapačkou připravený brankář Stanislav Galimov.
     
    05:43
    Enver Lisin na pravém křídle nabral dobrou rychlost a z ostrého úhlu nahazoval puk před bránu, jeho následné nahození ale bylo zablokováno a domácí se k ničemu nedostali.
     
    04:47
    Igor Makarov měl na pravém křídle k puku příliš daleko, a tak v rohu útočného pásma alespoň čistým hitem dohrál Michaila Gluchova.
     
    04:00
    Ze zápasu uplynuly úvodní čtyři minuty, během kterých si Salavat vytvořil územní převahu a jednu velice slibnou šanci.
     
    02:55
    Alexandr Loginov na pravém křídle od modré čáry napřáhl k jedovaté ráně s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Stanislav Galimov ale předvedl fantastický zákrok, když levým betonem jeho ránu vyrazil do ochranné sítě!
     
    02:08
    Ak Bars Kazaň se poprvé pokoušel prodrat do útočného pásma a na levém křídle jeho snaha vyzněla vniveč, jeden z hostujících hráčů se ocitl v postavení mimo hru.
     
    01:30
    Zachar Arzamascev mohl zkusit vypálit na pravém křídle z kruhu pro vhazování, jenže akci přebruslil a po objetí brány Kazaně se domácí hokejisté k ničemu nedostali.
     
    00:43
    První útočná snaha Ufy nic nepřinesla, stejně jako druhá, během níž jeden z domácích hokejistů zapomněl puk v neutrální zóně za sebou a hráči Kazaně se stačili vrátit.
     
    00:02
    Salavat vyhrál úvodní vhazování zápasu a jako první se může vydat směrem vpřed. Utkání mezi Ufou a Kazaní bylo právě zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V Ufa Areně právě skončil doprovodný program bubeníků a za hlasitého potlesku fanoušků vychází na ledovou plochu hráči domácího Salavatu Julajevu Ufa. Po seřazení obou týmů na modrých čarách následuje hymna ruské federace a poté už bude vše připraveno.
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Kuljaš, S. Garejev, Lepistö, Loginov, Kornějev, Arzamascev – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – M. Majorov, Hartikainen, Korotkov – Kaprizov, Chripunov, Omark – Soin, A. Lazarev, Malcev – M. Vorobjov, Něstěrov.

    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – D. Musin, Ohtamaa, Jarullin, Tokranov, Jordán, Abrosimov, Sidorov – Glinkin, An. Popov, M. Gluchov – Azevedo, Svitov, Sekáč – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Obuchov, Žukov, Malychin.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Michail Buturlin. Čároví: Otmachov, Alexej Majtak.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká stopa v utkání

    Michal Jordán (AKB) 1+2, +/- +1
    Jiří Sekáč (AKB) 5+10, +/- -2
     
    Vzájemné zápasy:

    05.03.16 Ufa – Kazaň 3:2
    03.03.16 Kazaň – Ufa 8:0
    01.03.16 Ufa – Kazaň 3:4
    28.02.16 Kazaň – Ufa 1:4
    26.02.16 Kazaň – Ufa 3:0
     
    Ak Bars Kazaň

    Ak Bars Kazaň stejně jako její nadcházející soupeř vyhrál doma čtyři utkání v řadě, když postupně zvítězil nad Nižněkamskem, Astanou, Jugrou a Jekatěrinburgem, přičemž ani během jednoho utkání neinkasoval více než jednu branku. Kazaň čeká třetí venkovní zápas v řadě a předchozí dva skončily po základní hrací době shodně 2:2. Ak Bars ale skvělou vítěznou sérii prodloužil, když na nájezdy vyhrál proti Čeljabinsku a vzápětí i silnému Magnitogorsku.
     
    Salavat Julajev Ufa

    Salavat Julajev Ufa se proti Kazani popáté v řadě představí v domácím prostředí, kde vyhrál všechny čtyři předchozí duely, když postupně porazil Novokuzněck, Novosibirsk, Ladu Togliatti a naposledy Nižněkamsk. Ufa během posledních čtyř zápasů vždy vstřelila minimálně čtyři góly a maximálně tři inkasovala.
     
    Kontinentální hokejová liga v sobotu krátce po poledni nabídne nesmírně atraktivní zápas dvou týmů z čela východní konference, v němž čtvrtá Ufa vyzve na svém ledě vedoucí Kazaň. Domácí vyhráli čtyřikrát v řadě, zatímco jejich soupeř dokonce šestkrát.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Lepistö (Lisin, I. Makarov), 39. Arzamascev (J. Bodrov, Loginov), 55. Hartikainen (Kaprizov, Omark), 58. J. Bodrov (Lepistö, Lisin) – 23. Malychin (Žukov, Obuchov), 24. Tkačjov (Lukojanov)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg – Kuljaš, S. Garejev, Lepistö, Loginov, Kornějev, Arzamascev – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – M. Majorov, Hartikainen, Korotkov – Kaprizov, Chripunov, Omark – Soin, A. Lazarev, Malcev – M. Vorobjov, Něstěrov.
    Ak Bars Kazaň: S. Galimov – D. Musin, Ohtamaa, Jarullin, Tokranov, Jordán, Abrosimov, Sidorov – Glinkin, An. Popov, M. Gluchov – Azevedo, Svitov, Sekáč – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Obuchov, Žukov, Malychin.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Michail Buturlin. Čároví: Otmachov, Alexej Majtak

    Diváci: 8070
    bahis siteleri