Novokuzněck – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 5:3 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Sobota 12.11.2016, 12:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:11
    Michail Gluchov ještě v závěru zápasu dostal trest za podražení a domácí si pár sekund zahrají přesilovou hru 5 na 3.
    57:48 Jevgenij BODROV - 4:2
     
    57:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Enver Lisin zvedl za bránou hlavu a krásnou zpětnou přihrávkou našel před brankovištěm JEVGENIJE BODROVA, který střelou po ledě vedle pravého betonu Stanislava Galimova zamířil k levé tyči a zpečetil dnešní vítězství Ufy. Asistence: Sami Lepistö a Enver Lisin.
    54:49 Teemu HARTIKAINEN - 3:2
     
    54:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    TEEMU HARTIKAINEN sice po zpětné přihrávce Kirilla Kaprizova z blízkosti trefil pouze pravý beton Stanislava Galimova, jeho následná dorážka už ale zamířila pod horní tyč a Ufa strhává v přesilové hře vedení v závěru zápasu na svou stranu. Asistence: Kirill Kaprizov a Linus Omark.
     
    53:29
    Jiří Sekáč v levém rohu útočného pásma zbytečně udeřil loktem do obličeje Samiho Lepisteho, za což dostal pět minut. Plus osobní trest do konce utkání za nesportovní chování. Český útočník byl hodně naštvaný a na cestě do kabin rozštípal v tunelu vzteky hůl! Ufa má možnost rozhodnout.
     
    52:21
    V blízkosti levé tyče brány Ufy vznikl obrovský závar a dvojice hráčů se snažila puk dorazit do sítě, jenže ani jeden z nich ve své snaze neuspěl a Niklas Svedberg svou svatyni uchránil!
     
    44:51
    Jevgenij Bodrov nabral na levém křídle obrovskou rychlost a poté se bekhendovým blafákem pokusil překonat Stanislava Galimova, brankář Kazaně se ale jako guma roztáhl na brankové čáře a skórovat mu fantastickým zákrokem neumožnil!
     
    43:53
    Kirill Kaprizov se v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže Stanislav Galimov skvělým zákrokem dokázal jeho pokus vytěsnit mimo tři tyče!
     
    41:55
    Albert Jarullin vzápětí dostal větší trest na 10 minut za nesportovní chování a "chvíli" se na ledě neobjeví.
     
    41:55
    Andrej Popov usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění a přesilovou hru si za pět sekund zahrají také domácí.
     
    40:00
    Igor Makarov v poslední sekundě druhé třetiny zahákoval svého protihráče a Kazaň bude vstupovat do závěrečné části utkání v početní výhodě.
    38:52 Zachar ARZAMASCEV - 2:2
     
    38:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Alexandr Loginov vybojoval za bránou puk a poté ho z pravého rohu útočného pásma předložil Jevgenijovi Bodrovovi. Druhý jmenovaný vzápětí z kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde do něj vložil hůl ZACHAR ARZAMASCEV a od jeho čepele hokejky se puk odrazil nad lapačkou Stanislava Galimova do pravého horního rohu brány. Asistence: Jevgenij Bodrov a Alexandr Loginov.
     
    37:32
    Linus Omark se snažil zpoza brány natlačit před Stanislava Galimova a ve své snaze byl zahákován Albertem Jarullinem, který usedl na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.
     
    35:43
    Arťom Lukojanov se po přečíslení dva na jednoho a krásné přihrávce svého spoluhráče ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže Niklase Svedberga propálit nedokázal a puk skončil v ochranné síti!
     
    25:59
    Andrej Čibisov dostal dvě minuty za hákování a Ufa bude mít příležitost vyrovnat stav utkání v přesilové hře 5 na 3!
     
    24:10
    Andrej Popov v blízkosti pravé tyče vlastní brány sekl přes nohy Stěpana Chripunova a za sekání dostal dvě minuty.
    23:58 Vladimir TKAČJOV - 1:2
     
    23:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Arťom Lukojaov krásnou bekhendovou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma předložil puk VLADIMIROVI TKAČJOVOVI, který z pravého kruhu pro vhazování krásně potáhl puk ke vzdálenější levé tyči a poté ho nad padajícím Niklasem Svedbergem poslal do brány. Kazaň vstřelila dva slepené góly, po kterých otáčí vývoj zápasu na svou stranu a vede 2:1! Asistence: Arťom Lukojanov.
    22:41 Fjodor MALYCHIN - 1:1
     
    22:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Dmitrij Obuchov dokázal na pravém křídle vybojovat puk a poté hro přiťukl Michailovi Žukovovi, který z ostrého úhlu našel před bránou FJODORA MALYCHINA. Hostující útočník v obrovské šanci nezklamal a z blízkosti puk bez přípravy po krásné souhře poslal těsně nad ledem k levé tyči. Asistence: Michail Žukov a Dmitrij Obuchov.
     
    16:45
    Stěpan Chripunov mohl vzápětí rychle vstřelit druhý gól, jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování ale Stanislav Galimov na přední tyči po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
    15:48 Sami LEPISTÖ - 1:0
     
    15:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    SAMI LEPISTÖ si krásným obloukem z pravého křídla sjel před bránu, kde se mu puk podařilo z blízkosti poslat mezi betony Stanislava Galimova do sítě. Asistence: Enver Lisin a Igor Makarov.
     
    11:25
    Damir Musin, Vasilij Tokranov a Albert Jarullin se dostali shodně na vrcholu kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, jenže Niklas Svedberg ve všech třech případech dokázal skvěle zasáhnout!
     
    07:50
    Linus Omark zahrál v útočném pásmu zbytečně vysokou holí a Kazaň si po jeho faulu zahraje první přesilovou hru, která potrvá kvůli krvavému zranění čtyři minuty!
     
    07:18
    Arťom Lukojanov si najížděl na přední tyči na nebezpečné nahození z pravého křídla, které bylo tečováno jedním z domácích hokejistů a skončilo na vnějším oblouku brány. Hostující útočník se do zakončení těsně nedostal!
     
    02:55
    Alexandr Loginov na pravém křídle od modré čáry napřáhl k jedovaté ráně s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Stanislav Galimov ale předvedl fantastický zákrok, když levým betonem jeho ránu vyrazil do ochranné sítě!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Lepistö (Lisin, I. Makarov), 39. Arzamascev (J. Bodrov, Loginov), 55. Hartikainen (Kaprizov, Omark), 58. J. Bodrov (Lepistö, Lisin) – 23. Malychin (Žukov, Obuchov), 24. Tkačjov (Lukojanov)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg – Kuljaš, S. Garejev, Lepistö, Loginov, Kornějev, Arzamascev – Lisin, J. Bodrov, I. Makarov – M. Majorov, Hartikainen, Korotkov – Kaprizov, Chripunov, Omark – Soin, A. Lazarev, Malcev – M. Vorobjov, Něstěrov.
    Ak Bars Kazaň: S. Galimov – D. Musin, Ohtamaa, Jarullin, Tokranov, Jordán, Abrosimov, Sidorov – Glinkin, An. Popov, M. Gluchov – Azevedo, Svitov, Sekáč – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Obuchov, Žukov, Malychin.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Michail Buturlin. Čároví: Otmachov, Alexej Majtak

    Diváci: 8070
    bahis siteleri