Třebíč – Kadaň 1:4 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Přerov 6:2 (kon.)
Havířov – Prostějov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 14.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Domácí po minutě hry o přesilovku přichází. Sudí vylučují Anatolije Protasenju za krosček, což se tedy domácím příliš nelíbí. Ale to je tak jediné, co s tím mohou dělat.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    54:24
    První vyloučení třetí třetiny přichází na straně hostí. Mladší z bratrů Kovarčíků, Michal, dostává dvě minuty za podražení. Vítaná to chvíle pro Duklu.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    32:46
    Frýdek-Místek založil rychlou akci po levé straně. Na modré u jejich střídačky jí zastavil Jiří Říha, který vrazil na hrazení útočníka Jakuba Lacka a jde také na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    28:29
    Dvě vteřiny před návratem vyloučeného Stoklasy se hosté proviňují hrou vysokou holí Davida Klimši, který tak jde ven. Za okamžik se vrátí domácí útočník a Dukla tak bude hrát přesilovku.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    26:31
    V pravém rohu za brankou Dukly zůstal ležet jeden z hráčů hostí, jehož po faulu loktem poslal na zem Filip Stoklasa. Domácí útočník tak dnes putuje na trestnou již podruhé a zatím je tak jediným vyloučeným hráčem Jihlavy.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    19:36
    Jak bylo avizováno, hosté jdou na dvě minuty do tří. Jakub Kania dostává za první faul dvě minuty za krosček a Marek Růžička je potrestán hákováním. Duklu tak čeká dvouminutová přesilovka pět na tři, zřejmě rozpůlená třetinou.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    12:19
    Také hosté si vybojovali přesilovou hru. Stránský si na levém kruhu udělal prostor a když se chystal ke střele, podrazil jej Filip Stoklasa.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    02:21
    Tomáš Franek je prvním vyloučeným hráčem, když jde ven za sekání.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Protasenja (Kaláb, Zeman) – 57. M. Kovařčík (Matyáš, O. Kovařčík), 64. Cienciala (Klimša, Marek Růžička)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Bilčík, Říha, Szathmáry, Kajínek, Půža, Kaláb, Dobrovolný (C), Dundáček – Protasenja, Skořepa, Čachotský – Zeman, F. Seman, Jícha – Stoklasa, Diviš, Březina – Danišovský, Mejzlík.
    HC Frýdek-Místek: Daneček – Adámek, Kania, Matyáš, Michal Roman, Zahradníček, Jeník, D. Stránský – Cienciala, Pechanec, Rufer – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Jašek – Franek, Klimša (C), R. Meidl – Christov, Marek Růžička, Lacka.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Jílek, Šperl

    Diváci: 1129
    bahis siteleri