Třebíč – Kadaň 1:4 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Přerov 6:2 (kon.)
Havířov – Prostějov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 14.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Prodloužení tři na tři rozhodují protiútoky a stejně je to tak i nyní. Nedáš – dostaneš. Slezané kontr dva na jednoho využili. Růžička dal kotouč na Klimšu, který projel z levé strany do pásma a přihrál na pravý kruh pro DAVIDA CIENCIALU, jenž z první zamířil nad přesouvajícího se Svobodu přesně do levé šibenice. Asistence: David Klimša, Marek Růžička.
     
    56:54
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Zkrácenou přesilovou hru využívají hosté bezezbytku. Ondřej Kovařčík dal puk pro Matyáše, který od modré vypálil. Svoboda měl před sebou zase poměrně dost hráčů, přesto přes horší výhled stačil puk vyrazit. U kusu černé gumy byl jako první MICHAL KOVAŘČÍK a zblízka jej poslal do horní části branky. Asistence: Jakub Matyáš, Ondřej Kovařčík.
     
    29:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvouminutovou přesilovku pět na tři domácí nevyužili, radují se tak v klasické početní výhodě, a to 40 vteřin před jejím koncem. Nyní to již domácím vyšlo a kdo jiný by mohl dorazit puk z bezprostřední blízkosti do branky, než ANATOLIJ PROTASENJA. Jihlavský útočník potvrdil, že v tomto prostoru je se svými dvěma metry králem a v závaru dostrkal puk za čáru. Asistence: Tomáš Kaláb, Adam Zeman.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Protasenja (Kaláb, Zeman) – 57. M. Kovařčík (Matyáš, O. Kovařčík), 64. Cienciala (Klimša, Marek Růžička)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Bilčík, Říha, Szathmáry, Kajínek, Půža, Kaláb, Dobrovolný (C), Dundáček – Protasenja, Skořepa, Čachotský – Zeman, F. Seman, Jícha – Stoklasa, Diviš, Březina – Danišovský, Mejzlík.
    HC Frýdek-Místek: Daneček – Adámek, Kania, Matyáš, Michal Roman, Zahradníček, Jeník, D. Stránský – Cienciala, Pechanec, Rufer – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Jašek – Franek, Klimša (C), R. Meidl – Christov, Marek Růžička, Lacka.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Jílek, Šperl

    Diváci: 1129
    bahis siteleri