Třebíč – Kadaň 1:4 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Přerov 6:2 (kon.)
Havířov – Prostějov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 14.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Prodloužení tři na tři rozhodují protiútoky a stejně je to tak i nyní. Nedáš – dostaneš. Slezané kontr dva na jednoho využili. Růžička dal kotouč na Klimšu, který projel z levé strany do pásma a přihrál na pravý kruh pro DAVIDA CIENCIALU, jenž z první zamířil nad přesouvajícího se Svobodu přesně do levé šibenice. Asistence: David Klimša, Marek Růžička.
     
    63:07
    Hosté na modré ztratili puk, který vybojoval Protasenja. Dal jej mezi kruhy v akci dva na jednoho pro Diviše, který si najel před Danečka, jehož neprostřelil.
     
    62:49
    Čachotský vylákal Danečka úplně ven z branky, kterou následně objel a přihrál na kruhy pro Říhu. Proti jeho střele z první se gólman Frýdku-Místku stihl vrátit do klece a zasáhnout.
     
    61:51
    Prodloužení je nahoru – dolu. Jihlava stihla zachytit střelu, kterou od modré vyslal Kania, a vzápětí šla do rychlého útoku. Protasenja nepřihrával, najel si před branku, leč Danečka napodruhé v utkání neprostřelil.
     
    60:54
    Seman si najel na levý kruh a střelou na vzdálenější tyč o půl metru minul branku.
     
    59:43
    Zkoušeli to hosté i domácí. Nejprve od modré pálil Michal Roman, jehož střela šla vedle pravé tyče. Poté ještě zkoušel ujet Čachotský, který se už tlačil před Michala Romana i Mariana Adámka, ovšem s vypětím všech sil byl druhým jmenovaným zastaven.
     
    56:54
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Zkrácenou přesilovou hru využívají hosté bezezbytku. Ondřej Kovařčík dal puk pro Matyáše, který od modré vypálil. Svoboda měl před sebou zase poměrně dost hráčů, přesto přes horší výhled stačil puk vyrazit. U kusu černé gumy byl jako první MICHAL KOVAŘČÍK a zblízka jej poslal do horní části branky. Asistence: Jakub Matyáš, Ondřej Kovařčík.
     
    55:20
    Domácí po minutě hry o přesilovku přichází. Sudí vylučují Anatolije Protasenju za krosček, což se tedy domácím příliš nelíbí. Ale to je tak jediné, co s tím mohou dělat.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    54:24
    První vyloučení třetí třetiny přichází na straně hostí. Mladší z bratrů Kovarčíků, Michal, dostává dvě minuty za podražení. Vítaná to chvíle pro Duklu.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    53:54
    Nepříjemná střela Ciencialy z levé strany letěla na hlavu Svobody, který dokázal kotouč levým ramenem srazit do ochranné sítě.
     
    49:14
    Dukla si po dalším zakázaném uvolnění, kdy domácí hráči vyhodili odražený puk Adámkovy střely, vyžádali oddechový čas.
     
    43:08
    Slezané svírají Duklu před její brankou. Mezi kruhy se k puku dostal Pechanec a i nyní si věděl muž ve svatyni Jihlavy rady, kotouč vyrazil za svojí klec.
     
    42:05
    V prostoru před brankou dorážel kotouč Matyáš spolu s dalším hráčem Frýdku-Místku. Svoboda prostor u pravé tyče ucpal a vzápětí se i Dukla osvobozuje icingem.
     
    41:40
    Březina pálil z levého kruhu hned po vyhraném buly, jeho nepříjemnou střelu dokázal zastavit Daneček svým levým betonem.
     
    39:15
    Po další střele Adámka od modré toho Svoboda příliš neviděl, před jeho brankou byla spousta hráčů. Přesto vyrazil puk a když si kus černé pryže u jeho levé tyče vyhlídl Vít Christov, nedokázal jej v pádu zasunout do branky.
     
    38:09
    Zeman nahrál Čachotskému, který na levém kruhu udělal přihrávkou o mantinel statika z hráče soupeře a dal touš na Říhu, který střelou z první těsně minul levou tyčku.
     
    32:46
    Frýdek-Místek založil rychlou akci po levé straně. Na modré u jejich střídačky jí zastavil Jiří Říha, který vrazil na hrazení útočníka Jakuba Lacka a jde také na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    30:24
    Na středu pásma se ocitl volný Cienciala, který ale mířil o metr vedle, než by k pravé tyči potřeboval. Vzápětí jihlavskou obranou neprošlo nahození Kanii od modré.
     
    29:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvouminutovou přesilovku pět na tři domácí nevyužili, radují se tak v klasické početní výhodě, a to 40 vteřin před jejím koncem. Nyní to již domácím vyšlo a kdo jiný by mohl dorazit puk z bezprostřední blízkosti do branky, než ANATOLIJ PROTASENJA. Jihlavský útočník potvrdil, že v tomto prostoru je se svými dvěma metry králem a v závaru dostrkal puk za čáru. Asistence: Tomáš Kaláb, Adam Zeman.
     
    29:30
    Čachotský z mezikruží poslal dorážku vysoko nad horní tyčku.
     
    28:29
    Dvě vteřiny před návratem vyloučeného Stoklasy se hosté proviňují hrou vysokou holí Davida Klimši, který tak jde ven. Za okamžik se vrátí domácí útočník a Dukla tak bude hrát přesilovku.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    26:31
    V pravém rohu za brankou Dukly zůstal ležet jeden z hráčů hostí, jehož po faulu loktem poslal na zem Filip Stoklasa. Domácí útočník tak dnes putuje na trestnou již podruhé a zatím je tak jediným vyloučeným hráčem Jihlavy.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    26:21
    Miroslav Svoboda se má hodně co ohánět. Po kombinaci Franka s Klimšou se u jeho levé strany ocitl volný Radek Meidl, který jej střelou zblízka nepřekonal.
     
    23:11
    Dvě velké šance hostí. Tentokrát se již mohlo měnit skóre. Tváří v tvář Svobodovi nepřekonal domácího gólmana Ondřej Kovarčík. Stejně si poté vedl i Lukáš Jašek, který si ze středu pásma sjel před branku, ale domácího strážce svatyně z ní nevylákal a poté již byl ve velkém úhlu s malou možností úspěšného zakončení.
     
    20:54
    Skořepa u levé tyče nezasunul kotouč za čáru, ten projel brankovištěm mimo tři tyče.
     
    20:30
    Do Protasenjovi střely z těsné blízkosti branky vložil hůl Jakub Matyáš a zblokoval jí.
     
    19:36
    Jak bylo avizováno, hosté jdou na dvě minuty do tří. Jakub Kania dostává za první faul dvě minuty za krosček a Marek Růžička je potrestán hákováním. Duklu tak čeká dvouminutová přesilovka pět na tři, zřejmě rozpůlená třetinou.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    14:48
    Mezi kruhy se ocitl s pukem zcela volný Patrik Danišovský, ovšem slovenský forvard si neseřídil mířidla přesně, když pálil vedle levého horního rohu branky Danečka.
     
    12:19
    Také hosté si vybojovali přesilovou hru. Stránský si na levém kruhu udělal prostor a když se chystal ke střele, podrazil jej Filip Stoklasa.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    09:39
    Krásně to udělal Adam Zeman, který obešel dva hráče. Věděl, že před brankou není prostor, tak naznačil pohyb za Danečka a poté dal puk za sebe na Semana, který zblízka souhru dvou navrátilců do sestavy nezakončil přesně, mířil o metr vedle vzdálenější tyče.
     
    07:33
    Skákavý puk se u pravé tyče z pohledu Danečka odrazil na hůl Diviše, který se již jal zakončovat bekhendem za padajícího gólmana, když jeho pokus na poslední okamžik zblokoval jeden z hráčů hostí.
     
    03:50
    Velká šance Dukly na využití přesilovky. Seman získal před brankou kotouč. Protože byl v bezprostřední blízkosti Danečka, neměl prostor k zakončení, tak přistrčil puk u pravé tyče stojícímu Zemanovi, který jej nezvedl nad ležícího gólmana, respektive nad jeho pravý beton.
     
    02:21
    Tomáš Franek je prvním vyloučeným hráčem, když jde ven za sekání.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Protasenja (Kaláb, Zeman) – 57. M. Kovařčík (Matyáš, O. Kovařčík), 64. Cienciala (Klimša, Marek Růžička)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Bilčík, Říha, Szathmáry, Kajínek, Půža, Kaláb, Dobrovolný (C), Dundáček – Protasenja, Skořepa, Čachotský – Zeman, F. Seman, Jícha – Stoklasa, Diviš, Březina – Danišovský, Mejzlík.
    HC Frýdek-Místek: Daneček – Adámek, Kania, Matyáš, Michal Roman, Zahradníček, Jeník, D. Stránský – Cienciala, Pechanec, Rufer – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Jašek – Franek, Klimša (C), R. Meidl – Christov, Marek Růžička, Lacka.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Jílek, Šperl

    Diváci: 1129
    bahis siteleri