Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:3 (0:2 po s.n.) | Detroit – Calgary 2:3 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Calgary Flames
Pondělí 21.11.2016, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jimmy Howard – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Domácí brankář už byl na cestě na střídačku, ale hosté k němu nahodili kotouč, a tak jej odehrál. Udělal to ovšem nešikovně, a tak inkasuje trest za vyhození puku mimo hřišitě.
    52:17 Mikael BACKLUND - 2:3
     
    52:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nerozhodný stav však neplatil dlouho, hosté se znovu dostávají do vedení. Dougie Hamilton rozjel akci, v níž pokračoval Michael Frolík. Ten našel výbornou přihrávkou volného MIKAELA BACKLUNDA, jehož střela končí v brance. Zakončující hráč měl už snadnou práci. Asistence: Michael Frolík a Dougie Hamilton.
    47:59 Anthony MANTHA - 2:2
     
    47:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vyrovnává ještě před polovinou třetí třetiny. Red Wings se dostali do přečíslení dva na jednoho. Henrik Zetterberg nevystřelil přesně, puk se následně dostal za branku, ANTHONY MANTHA jej vyvezl před branku a střelou na bližší tyč vyrovnává. Pohledné zakončení dramatizuje utkání. Asistence: Henrik Zetterberg a Gustav Nyquist.
    42:31 Matt STAJAN - 1:2
     
    42:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejisté otáčejí skóre a dostávají se do vedení. Dougie Hamilton vystřelil od modré čáry po rychlé akci Flames a kotouč před brankou výborně dokázal tečovat MATT STAJAN. Asistence: Dougie Hamilton a Hunter Shinkaruk.
     
    29:33
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Niklas Kronwall – 2 min., hákování).
    23:40 Garnett HATHAWAY - 1:1
     
    23:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z kraje druhé třetiny hostující celek vyrovnává. Postaral se o to svým prvním gólem v NHL GARNETT HATHAWAY. Jeho střela končí za brankovou čárou a Flames vyrovnávají. Asistence: Dougie Hamilton a Micheal Ferland.
     
    11:35
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Sam Bennett – 2 min., vysoká hůl).
    08:06 Tomáš TATAR - 1:0
     
    08:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Střela Justina Abdelkadera od modré čáry mezi kruhy zastavil TOMÁŠ TATAR, následně si puk připravil pro střelu a pohotovým zakončením prostřelil brankáře Chada Johnsona. Asistence: Justin Abdelkader, Alexej Marčenko.
     
    02:40
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Brett Kulak – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Tatar (Abdelkader, Marčenko), 48. Mantha (Zetterberg, Nyquist) – 24. Hathaway (D. Hamilton, Ferland), 43. Stajan (D. Hamilton, Shinkaruk), 53. Backlund (Frolík, D. Hamilton)


    Detroit Red Wings: Howard – DeKeyser, Green, Ericsson, Marčenko, Kronwall, Sproul – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Nielsen, D. Larkin, Vanek – Tatar, Sheahan, Abdelkader – D. Miller, Glendening, Ott.
    Calgary Flames: Ch. Johnson – Giordano, D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Kulak, Engelland – S. Bennett, Monahan, Brouwer – Tkachuk, Backlund, Frolík – Shinkaruk, Stajan, Chiasson – Ferland, F. Hamilton, Hathaway.

    Rozhodčí: Pollock, Lee – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri