Poprad – Orange 20 5:2 (kon.) | Košice – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HK Orange 20
sk Úterý 22.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina priniesla tri góly. Za domácich skórovali Troliga a Henderson, za hostí sa presadil iba Pataky. Poprad teda zvládol túto povinnú jazdu a získal tri body po víťazstve 5:2 nad slovenskou dvadsiatkou.

    Ďakujeme za pozornosť, pekný večer. (19:13:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Andreas Štrauch si v útočnom pásme pri modrej čiare už chcel pripravovať puk na strelu. Musel sa však otočiť a následne mu už Andrisík puk vypichol.
     
    58:10
    Košecký sa dostal dopredu po ľavom krídle a následne nahodil puk na Šúreka. Gólman Popradu si so strelou poradil bez problémov.
     
    57:33
    Poprad dal gól!
    Kamzíci ešte zveľaďujú svoj náskok! KEVIN HENDERSON prevzal puk na pravom kruhu, dostal sa bližšie k bránke a našiel maličkú medzierku medzi betónom Durného a tyčkou. Tadiaľ umiestnil puk a ten predsa len skončil v bráne!
    Asistencia: Marek Zagrapan.
     
    56:41
    Bondra potiahol puk cez stredné pásmo. Následne ho už iba nahodil na zadný mantinel a odišiel striedať.
     
    55:47
    Bagin pálil od modrej čiary. Mlynarovič tečoval jeho strelu, no Durný nakoniec zasahovať nemusel, keďže puk letel vedľa.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 655 divákov.
     
    53:55
    Pätoprstý sa ukazoval Murínovi. Šúrek si dával pozor. Nakoniec si títo dvaja hráči dvadsiatky prihrali nepresne.
     
    52:27
    Andrisík šprintoval dopredu. Dostal sa medzi kruhy a potom sa snažil prekvapiť Šúreka. Popradský gólman bol však v strehu a zabránil akémukoľvek zaváhaniu.
     
    50:58
    Mlynarovič sa rýchlo presunul do útočného pásma a snažil sa prekonať Durného. Brankár dvadsiatky si však bol istý v zákroku a bezpečne teda puk vyrazil.
     
    49:47
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci z dvadsiatky znižujú stav stretnutia! Grman perfektnou krížnou prihrávkou až na modrú čiaru našiel OLIVERA PATAKYHO, ktorý sa priblížil k ľavému kruhu a prudkou strelou prekvapil Šúreka!
    Asistencia: Mário Grman.
     
    49:08
    Mlynarovič si spracoval puk pri modrej čiare, dostal sa na kruh a strieľal. Durný veľa toho cez Lichanca nevidel, ale puk vyrazil pred seba a s malým oneskorením aj zakryl.
     
    48:36
    Murín sa presúval do útočného pásma po pravom krídle. Následne vystrelil, ale Šúrek jeho pokus bezpečne zastavil.
     
    47:38
    Sympatický individuálny výpad po strede ihriska predviedol Oliver Pataky, ktorý sa prekľučkoval cez dvoch hráčov a následne zakončoval. Šúrek jeho zakončenie vychytal.
     
    47:05
    Prekonať Durného sa snažil aj Marek Zagrapan, ktorý sa presunul po pravom krídle a následne švihom vystrelil. Mieril do Durného vyrážačky.
     
    46:37
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie! TOMÁŠ TROLIGA sa dostal s pukom na pravý kruh a švihom jednoznačne prekonal gólmana Durného!
    Asistencia: Ján Brejčák.
     
    45:26
    Ježek si dnešnú úlohu obrancu v tomto zápase užíva. Opäť naprahoval od modrej čiary. Tentokrát už bol presnejší, ale Durný jeho zakončenie vyrazil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Mlynarovič (Kurali, Hvila), 10. Hvila (Semorád, Fabian), 40. Bondra (Štrauch, Troliga), 47. Troliga (J. Brejčák), 58. Henderson (Zagrapan) – 25. Oško (Andrisík, Trška), 50. Pataky (Grman)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (C), Kurali, Bagin, J. Brejčák (A), Pokovič, Dinda – Lapšanský (A), Zagrapan, Henderson – Semorád, Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Paločko – Abramov, Lichanec, Štrauch – Ježek
    HK Orange 20: Bábik (10. Durný) – Trška, Grman (A), Jendroľ, Košecký (A), Bdžoch, Hain, Hedera, Fereta – Pataky (C), Jaško, Hecl – Andrisík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Pätoprstý – Václav, Vybíral

    Rozhodčí: Kalina, Jura – Bednár, Jobbágy

    Diváci: 655
    thejrc.org