Chomutov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 2:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Olomouc 6:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:6 (0:1, 2:2, 1:3)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 02.12.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zmar domácích hokejistů potvrzuje šestá trefa Libereckých. Téměř přes celé hřiště dokázal trefit prázdnou branku ONDŘEJ CHRTEK. Puk se po jeho vyhození sotva doklouzal za brankovou čáru.
     
    58:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen ještě snižují. V přesilové hře dokázal překonat Žajdlíka hráč kladenského A-týmu ADAM KUBÍK, který ještě vykřesal jiskřičku naděje pro svůj tým.
     
    55:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trápení domácích pokračuje, Stahl loví ze své sítě už pátý puk. Tentokrát byl nad síly kladenského gólmana DAVID POKORNÝ, pro něhož to je druhá branka v dnešním utkání. Asistence: Jiří Průžek, Ondřej Chrtek.
     
    54:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je nejspíš rozhodnuto, hosté přidávají čtvrtou branku. Po přihrávce Nezbedy dokázal ke dvěma asistencím přidat také jednu branku FILIP CHLUM. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    32:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují po brance v oslabení. VINCENT KESZI upláchl hostující obraně a vypálil mezi betony. Kotouč sice nemířil přímo mezi betony, avšak prošel za brankovou čáru pud levým chráničem Žajdlíka. Bez asistence.
     
    26:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na domácí snížení zareagovali hosté doslova bleskově. O tu se postaral DAVID POKORNÝ, který se prosadil z prostoru u levé tyčky. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    26:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí z následné přesilovky snižují. Z kraje pásma zamířil velice přesně KREŠIMIR SCHILDHABEL, který odrazem o břevno překonal Žajdlíka. Asistence: Jakub Cibák.
     
    20:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vlétli do druhé třetiny jako uragán, hned z první šance zvyšují svůj náskok. Chlum přihrál v přečíslení na PETRA WIENCEKA, který nejprve střílel jen do bloku domácího obránce, od kterého se puk odrazila zpět, podruhé už hostující hráč zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Filip Chlum.
     
    14:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využívají, čímž se dostávají do jednogólového vedení. Po střele jednoho z hostů puk zamířil do chumlu clonících hráčů, z toho po chvíli kotouč vypadl přímo na hůl JIŘÍHO PRŮŽKA, který jen dorážek do odkryté branky. Domácí brankář Stahl černou gumu ztratil z očí, a tak na dorážku nestihl vůbec zareagovat. Asistence: David Pokorný, Filip Chlum.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 27. Schildhabel (Cibák), 33. Keszi, 59. Kubík – 15. Průžek (Pokorný, Chlum), 21. Wiencek (Chlum), 27. Pokorný (Chrtek), 55. Chlum (Nezbeda), 56. Pokorný (Průžek, Chrtek), 60. Chrtek


    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka (A), Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, J. Kučera, Balcar – Kubík, Patyk (C), Š. Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel (A), Řepka, Keszi, M. Kučera, Kalaj, J. Čermák
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Bednář, Turek, Klinger (C), Benák. Kunst, Kiss, Starosta – Chrtek, Pokorný, Janele, Průžek, Vlach, Beran, Wiencek (A), Nezbeda, Kačírek, Chlum, Kadlec
    bahis siteleri