Jaroslavl – Jekatěrinburg 5:3 (kon.) | Minsk – Ufa 2:3 (0:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.)
Viťaz – Barys 4:2 (kon.) | Riga – Magnitogorsk 4:3 (1:0 po s.n.) | HC Slovan – Novokuzněck 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Dynamo Moskva
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 02.12.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro tentokrát vše, brzy zase na počtenou! (19:55:55)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Do tohoto utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Je dobojováno! Ačkoliv bylo po dvou třetinách o vítězi prakticky rozhodnuto, v závěrečné dvacetiminutovce si hokejisté Dinama otevřeli střelnici a dalšími třemi trefami Jugru naprosto rozcupovali. Výsledek 6:0 je všeříkající, trápící se Chanty-Mansijsk byl dnes zcela bez šance.
     
    Konec zápasu.
     
    58:44
    V samotném závěru utkání už se na ledě nic převratného neděje, s nejvyšší pravděpodobností se Jugře nepodaří vsítit ani čestný gól.
     
    57:52
    Lotyšský reprezentant Karsums už je na ledě, Dinamo hraje v plném počtu a čtyři tisíce diváků na tribunách už předem slaví zisk dalších tří bodů.
     
    56:51
    Zbývající čas se rychle krátí, hostům už mnoho minut na vstřelení čestného gólu nezbývá a Alexandr Jerjomenko je každou minutou blíže a blíže vychytané nule.
     
    55:52
    Hosté budou mít možnost alespoň kosmeticky upravit hrozivé skóre, dvě minuty za hákování vyfasoval Martinš Karsums (DMS).
     
    53:14
    Zatímco domácím se daří vše, na co sáhnou, Jugra si vybírá další smolný den. A že takových v poslední době bylo... Horší než Chanty-Mansijsk už je ve Východní konferenci pouze Novokuzněck.
    52:15 Arťom FJODOROV - 6:0
     
    52:15
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Demolice nebohé Jugry pokračuje, domácí přidávají další přesilovkovou trefu – jmenovitě se o to postaral ARŤOM FJODOROV! Asistence: Alexej Cvetkov.
     
    51:07
    Chanty-Mansijsk se bude znovu muset bránit, Roman Ljudučin (JUG) totiž dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    49:51
    Do třetí sirény už zbývá odehrát jen něco málo přes deset minut a podle dění na ledě je jasné, že oba týmy už v podstatě jen čekají na závěrečný hvizd.
     
    48:40
    Ansel Galimov to zkusil z vrcholu kruhů, Alexandr Šaryčenkov měl ale dobrý výhled a bez potíží zasáhl.
     
    46:43
    Po dlouhé době je hra přerušena a následovat bude komerční přestávka.
     
    45:51
    Po pátém gólu Dinama se hra výrazně uklidnila, Moskvané už se pochopitelně nikam neženou a hosté už svou snahu očividně zabalili.
     
    44:43
    Za celý dosavadní průběh zápasu si Alexandr Jerjomenko připsal pouhých 13 zákroků, Jugra je směrem do útoku téměř neškodná.
    43:57 Daniil TARASOV - 5:0
     
    43:57
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro Chanty-Mansijsk hodně kruté, Šaryčenkov zanedlouho inkasoval popáté, o což se postaral přesnou střelou DANIIL TARASOV! Asistence: Martinš Karsums, Alexej Těreščenko.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 10. Robinson (Cvetkov, Fjodorov), 31. Karsums (Tarasov, A. Těreščenko), 37. Robinson (Fjodorov, Cvetkov), 43. Hietanen (I. Nikulin, Podšendjalov), 44. Tarasov (Karsums, A. Těreščenko), 53. Fjodorov (Cvetkov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Kutějkin, Robinson, I. Nikulin, Rylov, Hietanen, D. Višněvskij, J. Zajcev – Cvetkov, A. Galimov, Fjodorov – Karsums, A. Těreščenko, Tarasov – Kokarev, Gorovikov, Podšendjalov – A. Kuzněcov, Kokujov, Igumnov – Brjukvin.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Fokin) – Želdakov, Pogorišnyj, Selezňov, Ibragimov, Kulik, Ugolnikov, Orlov, N. Chlystov – Koroljov, Panov, K. Majorov – P. Medveděv, Ljudučin, Beljajev – Kurjanov, Sokolov, Akmaldinov – Chacej, J. Popov, Ankudinov.

    Rozhodčí: Ibatulin, Morozov – Zacharov, Kučava

    Diváci: 4059
    thejrc.org