Chabarovsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 2:0 (kon.)
Toljatti – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 5:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 03.12.2016, 15:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:53
    Hosté mají šanci dostat se na dostřel, protože budou hrát přesilovku – na dvě minuty si jde sednout Roman Abrosinov, který odsedí trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    37:47
    Domácí ale půjdou do oslabení, protože byl vyloučen Roman Abrosinov za podražení. Spartak tak bude mít dobrou šanci na snížení.
     
    21:29
    Uvidíme první vyloučení v této třetině a do oslabení půjdou dnes podruhé hosté – na dvě minuty si půjde sednout Vadim Berdnikov za sekání.
     
    05:13
    Uvidíme první vyloučení v zápase, na dvě minuty si půjde sednout hostující Alexej Kirillov, který se provinil podražením.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 7. An. Popov (Glinkin, Malychin), 23. Malychin (Glinkin, Elliott), 32. S. Zacharčuk (Lukojanov) – 1. Radil, 57. Leščenko (Kirillov)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Abrosimov, Jordán, S. Zacharčuk, Elliott, Pajgin, Ohtamaa, Sidorov, Varnakov (A) – Glinkin, An. Popov, M. Gluchov – Azevedo, Svitov (C), Sekáč – Lukojanov (A), Tkačjov, Čibisov – Malychin, Obuchov.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy (A), Provolněv, Dyblenko, Kalinin (A), Bondarev, Kirillov – Radil, Glazačev, Stoa – Mirnov, V. Berdnikov, Stapleton – Leščenko, A. Voronin, Šmeljov – Bobrov, Nikoncev, M. Potapov (C).

    Rozhodčí: Konc, Odins – Goljak, Dedjulja
    bahis siteleri