Chabarovsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 2:0 (kon.)
Toljatti – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 5:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 03.12.2016, 15:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Je to tak, Bespalov je na hráčské lavici a Moskva hraje v šesti lidech.
    56:28 Vjačeslav LEŠČENKO - 3:2
     
    56:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak jako blesk z čistého nebe snad z první šance po půl hodině hosté snižují! VJAČESLAV LEŠČENKO se odvážně rozhodl natlačit se před brankáře Galimova, nakonec se před ním ocitl zcela sám a byť byl pod tlakem od dojíždějících beků, dokázal puk propasírovat za roztaženého gólmana! Asistence: Alexej Kirillov.
     
    46:53
    Hosté mají šanci dostat se na dostřel, protože budou hrát přesilovku – na dvě minuty si jde sednout Roman Abrosinov, který odsedí trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    39:54
    Přesilovka už je u konce a moskevský celek se během ní do žádné šance nedostal – navíc po jejím konci ujížděl ze strany sám na Bespalova Popov, ovšem hostující gólman byl na zemi rychle a puk vyrazil!
     
    37:47
    Domácí ale půjdou do oslabení, protože byl vyloučen Roman Abrosinov za podražení. Spartak tak bude mít dobrou šanci na snížení.
    31:15 Stěpan ZACHARČUK - 3:1
     
    31:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a domácí ten tlak vážně využili – jdou tak do vedení o dvě branky. STĚPAN ZACHARČUK za to vzal od modré čáry, odkud vyslal neskutečnou pumelici přesně k tyči a byť byl Bespalov na zemi rychle, zareagovat už nestačil! Asistence: Arťjom Lukojanov.
     
    28:11
    Z ničeho nic se ale dostali do šance domácí, po stahovačce do středu kluziště se dostal ke střele zápěstím Svitov, ovšem Bespalov byl na místě a jeho pokus kryl!
    22:34 Fjodor MALYCHIN
     
    22:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak ten velký tlak nakonec ale vážně graduje až v branku! Po nahození na branku se po zákroku Bespalova nejlépe zorientoval FJODOR MALYCHIN, který dokázal se štěstím propasírovat puk za čáru – bylo do diskutabilní, kotouč skotačil po čáře, ale po přezkoumání videorozhodčím sudí usoudili, že se za ni vážně nakonec dostal! Asistence: Anton Glinkin a Stefan Elliot.
     
    22:05
    Tak toto byla tutová šance domácích hokejistů, na zadní tyči se do střely z první opřel Glinkin, jeho pokus ovšem zázračně vytáhl nad Bespalov!
     
    21:29
    Uvidíme první vyloučení v této třetině a do oslabení půjdou dnes podruhé hosté – na dvě minuty si půjde sednout Vadim Berdnikov za sekání.
     
    10:56
    Do výtečné šance se dostal z ničeho nic domácí Lukojanov, který dostal nabito na zadní tyči, ovšem svoji střelu do odkryté kasy poslal pouze do boční sítě!
     
    08:15
    Spartak ale měl další dobrou šanci, na přihrávku Berdnikova si najel Stapleton a debutant v červeno-bílém dresu mířil do boční sítě!
    06:02 Andrej POPOV - 1:1
     
    06:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Opravdu krásná kombinace v podání domácího celku! Po parádní kombinaci dostal puk předložený před poloprázdnou kasu jako na stříbrném podnose ANDREJ POPOV, který se mýlit nemohl a zblízka uklidil puk za zcela bezmocného Bespalova – ten se mohl za pukem jen ohlédnout. Asistence: Anton Glinkin a Fjodor Malychin.
     
    05:13
    Uvidíme první vyloučení v zápase, na dvě minuty si půjde sednout hostující Alexej Kirillov, který se provinil podražením.
    00:49 Lukáš RADIL - 0:1
     
    00:49
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu hodně rychlé a hosté jdou bleskově do vedení, na svědomí to pak má český hráč! Po rychlém odrazu puku všem ujel LUKÁŠ RADIL a dokázal celý únik zakončit přesnou ranou mimo dosah bezmocného Galimova! Bez asistence.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 7. An. Popov (Glinkin, Malychin), 23. Malychin (Glinkin, Elliott), 32. S. Zacharčuk (Lukojanov) – 1. Radil, 57. Leščenko (Kirillov)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Abrosimov, Jordán, S. Zacharčuk, Elliott, Pajgin, Ohtamaa, Sidorov, Varnakov (A) – Glinkin, An. Popov, M. Gluchov – Azevedo, Svitov (C), Sekáč – Lukojanov (A), Tkačjov, Čibisov – Malychin, Obuchov.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy (A), Provolněv, Dyblenko, Kalinin (A), Bondarev, Kirillov – Radil, Glazačev, Stoa – Mirnov, V. Berdnikov, Stapleton – Leščenko, A. Voronin, Šmeljov – Bobrov, Nikoncev, M. Potapov (C).

    Rozhodčí: Konc, Odins – Goljak, Dedjulja
    bahis siteleri