Kadaň – Havířov 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 2:3 (kon.)
Přerov – Prostějov 5:0 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Třebíč – Slavia 2:0 (kon.)
Most – Kladno 3:6 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 10.12.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kdo jiný by asi mohl dát gól od modré, než jihlavský střelec posledních dní. Obránce JIŘÍ ŘÍHA dává branku ve třetím utkání za sebou, kterou zaznamenal čistým průstřelem. Asistence: Filip Seman, Anatolij Protasenja.
     
    62:28
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, jelikož Martin Ondráček sevřel puk rukou, což je samozřejmě v nesouladu s pravidly.

    Na vyloučení: 5-7.
    Vyšší tresty: 3-3.
     
    61:15
    Miškář měl na holi rozhodnutí, na levé straně před brankou si našel prostor, ale Škarek udržel svůj tým v prodloužení.
     
    59:50
    V témže čase dostává útočník Filip Hanták desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 5-8.
    Vyšší tresty: 3-3.
     
    59:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné. Jihlava to nakonec dokázala. Deset vteřin před koncem s vypětím všech sil domácí srovnávají, když ADAM ZEMAN dostrkal puk do branky přes Protasenju, který na hranici brankoviště clonil gólmanovi. Bez asistence.
     
    58:29
    Branka Dukly samozřejmě zůstává prázdná.
     
    58:29
    Domácí hokejisté si vyžádali oddechový čas.
     
    57:50
    Stoklasa se dobrým průnikem dostal až mezi kruhy, a už byl tváří v tvář Šindelářovi, když jej podrazil Aleš Pavlas. Diváci poté s napětím očekávali, zda sudí pískne trestné střílení, protože Stoklasa byl v zakončení, ovšem jsou z toho dvě minuty pro obránce hostí.

    Na vyloučení: 5-7.
    Vyšší tresty: 3-2.
     
    54:16
    Další komplikace pro Duklu. Filip Seman je vyloučen na dvě minuty za hákování, kterého se dopustil před svojí brankou.

    Na vyloučení: 5-6.
    Vyšší tresty: 3-2.
     
    46:21
    Filip Stoklasa si nabruslil přes modrou a před levým kruhem byl zastaven Jindřichem Barákem, který jde ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 4-6.
    Vyšší tresty: 3-2.
     
    43:26
    Gólově se neprosadil ani Richard Diviš, který před Šindelářem převzal zadovku od Šidlíka, ale prakticky neměl před brankou prostor, kudy by protlačil kotouč pod gólmanem do sítě.
     
    40:37
    Jergl převzal na levé straně útočné modré puk a poslal ho před branku, kde jej tečoval Filip Stoklasa, ale i jeho radost, podobně jako v závěru druhé třetiny při Říhově střele, zastavila tyčka.
     
    38:08
    Oba aktéři pěstního souboje, domácí Patrik Danišovský i hostující Ondřej Kopta, dostávají 5 minut a do konce utkání za hrubost.

    Na vyloučení: 4-5.
    Vyšší tresty: 3-2.
     
    38:08
    Bitka Patrika Danišovského a Ondřeje Kopty. Jihlavský hráč sice téměř přišel o dres, ovšem několika rychlými údery zasypal soupeře a poslal ho k ledu.
     
    36:22
    Říhovu dělovku prakticky ze středu pásma zastavila pravá tyčka. Nyní měli domácí smůlu.
     
    36:05
    Až za 35 vteřin vyprší Jerglův trest, bude hrát Dukla 51 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři, jelikož René Piegl se před svojí brankou provinil hrubostí.

    Na vyloučení: 4-5.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    35:31
    Protiútok domácích tři na jednoho ve vlastním oslabení šel vyřešit lépe, než přihrávkou vedle Stoklasy, nabízejícího se u levé tyče. Ale Dukla si vybojovala alespoň přesilovou hru, protože Martin Ondráček se provinil nedovoleným bránením.

    Na vyloučení: 4-4.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    34:40
    Jihlavští hokejisté se navíc budou bránit, když dvě minuty za příliš mnoho hráčů dostává domácí lavice. Trest si půjde odpykat Aleš Jergl.

    Na vyloučení: 4-3.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    34:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí akce ale neměla dlouhého trvání a vzápětí se mění skóre i v Jihlavě. Hanták převzal kotouč ve středním pásmu a namířil si to s ním na levý kruh, kde jej přenechal MARTINU ONDRÁČKOVI a ten jej poslal kolem lapačky Škarka pod horní tyč. Vypadalo to, že byl kotouč po zásahu domácíh hráče ještě trošku změnil směr, jelikož byl Škarek připraven s lapačkou. Asistence: Filip Hanták.
     
    29:02
    Valášek v situaci dva na jednoho předložil kotouč před branku na volného Pletku, zkušeného útočníka však ve velké šanci vychytal Škarek, který se roztáhl v brance jako chobotnice.
     
    26:11
    Semana před brankou potáhl Matěj Bažant a dostává dvě minuty za nedovolené bránění, kterým domácímu forvardovi znemožnil lépe zakončit.

    Na vyloučení: 3-3.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    21:30
    Po odrazu puku se Dukla dostala ve středním pásmu do situace dva na jednoho, při které našel Březina mezi kruhy Protasenju. Ten si potáhl puk a připravil si kotouč ke střele, jenže minul levý horní roh branky. Přestřelil.
     
    19:45
    Kajínkův pokus tečoval před brankou těsně vedle Aleš Jergl a poté Šindelář vychytal i střelu Důrase zblízka.
     
    19:09
    Čachotského pokus z pravého kruhu prošel kousek vedle pravé tyče, tohle byla slibná šance domácích.
     
    17:59
    Říha s Kajínkem dokázali dostat puk po mantinelu od své branky, vzápětí na ně navázal Aleš Jergl, kterého u mantinelu v souboji o puk fauloval Martin Ondráček a dostává dvě minuty za držení.

    Na vyloučení: 3-2.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    16:14
    Krátce po buly se Šidlík již napřahoval k další střele, ovšem nedojde k ní, neboť Richard Diviš dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    14:35
    Marek Loskot dělá Dukle potíže. Nyní se opět poměrně snadno dostal přes bránící hráče až ke Škarkovi, ale puk znovu pod levým gólmanovým betonem nedostal. Jihlavský strážce svatyně hned poté pokryl i dorážku stejného hráče.
     
    12:08
    Marek Loskot mohl změnit bezbrankový stav, když se přiřítil před branku Škarka, ovšem na levý beton domácího gólmana zblízka nevyzrál.
     
    08:05
    Vlastimil Bilčík si poté ještě u klece něco vyříkával s Ondřejem Koptou, a z vyříkávání to rázem byla šťouchanice, ve které domácí obránce položil útočníka Litoměřic na led. Oba dva jdou ven za hrubost.

    Na vyloučení: 2-1.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    07:10
    Dundáčkova rozehrávka byla sražena ve středu pásma k rozjetému Zemanovi, který z toho vytěžil únik mezi dvěma obránci. Tváří v tvář Šindeláře ale nepřekonal, kotouč srazil hostující gólman lapačkou do své výstroje.
     
    05:57
    Danišovský byl ve velké šanci, když dostal kotouč mezi kruhy. Sjel si ještě blíže k brance, ovšem Šindelář se vyznamenal dobrým zákrokem betonem. Slovenský útočník tak zatím nenavázal na svojí první trefu v sezoně v předešlém utkání na ledě Slavie Praha.
     
    04:21
    Na druhé straně střílel Březina, ale z mezikruží také minul branku, konkrétně levou tyčku Šindeláře.
     
    04:01
    Bažant vystřelil od modré a Nedvídek tečoval kotouč v předbrankovém prostoru jen těsně vedle levé tyče Škarka.
     
    00:46
    První vyloučení zápasu. Filip Stoklasa ve středním pásmu poslal na led Milana Valáška, který odchází na střídačku za pomocí lékaře a spoluhráče Lukáše Nedvídka. Domácí útočník dostává 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest za něj odsedí Lukáš Jícha.

    Na vyloučení: 1-0.
    Vyšší tresty: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. Zeman, 63. Říha (F. Seman, Protasenja) – 35. M. Ondráček (Hanták)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Szathmáry, Šidlík, Dobrovolný (C) – Jergl, F. Seman (A), Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Zeman, Čachotský (A) – Jícha, Danišovský.
    HC Stadion Litoměřice: Šindelář (Michajlov) – Jebavý, J. Šulc, Bažant, Pavlas (C), Barák, Piegl, Š. Havránek – Švagrovský (A), Rubeš, Pletka (A) – Valášek, Nedvídek, Jaroslav Kalla – Loskot, Hanták, M. Ondráček – R. Pilař, Miškář, Kopta.

    Rozhodčí: Trombík – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 1326
    bahis siteleri