Slavia – Kolín 3:4 (kon.) | Kladno – Havířov 8:3 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 2:4 (kon.) | Písek – Olomouc 1:3 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Třinec – Sparta 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 3:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 3:0 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 10.12.2016, 15:30Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    51:31
    Letňany právě vstřelily branku!
    Teď už je zřejmě o vítězi rozhodnuto, domácí vedou již o 4 góly. Karel Klikorka vystřelil od modré, Dominik Danov střelu tečoval, ale Marek si i s tečí poradil a kotouč vyrazil. PETR KOCÍK, se však k odraženému puku dostal jako první a za brankovou čáru puk posunul. Asistence: Dominik Danov, Karel Klikorka.
     
    38:09
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí proměňují ve svém oslabení a vedou již 3:0! Do přečíslení dva na jednoho se trhli Tomáš Fabiánek a LUKÁŠ ROUSEK. První jmenovaný poslal puk na hranici levého kruhu na Rouska, jenž ukázkově poslal puk po ledě přesně mezi betony Marka. Asistence: Tomáš Fabiánek, Karel Klikorka.
     
    18:17
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí využili i druhé početní převahy a zvyšují vedení na 2:0! Lukáš Rousek dostal přihrávku na levý kruh, odkud si nabruslil na mezikruží a vystřelil. S touto střelou si ještě Marek poradil, vyrazil ji před sebe, kde na jeho neštěstí stál TOMÁŠ FABIÁNEK, který už neměl problém s dorážkou. Asistence: Lukáš Rousek, Dominik Danov.
     
    13:59
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání a využívají přesilové hry. KAREL KLIKORKA dostal přihrávku na modrou, odkud po provedení šikovné kličky vystřelil k pravé tyčce nad vyrážečku Marka. Asistence: Martin Gebell, Lukáš Rousek.

    Barbora Wolfová

    Branky a nahrávky: 14. Klikorka (Gebell, Rousek), 19. Fabiánek (Rousek, Danov), 39. Rousek (Fabiánek, Klikorka), 52. Kocík (Danov, Klikorka)


    HC Letci Letňany: Pařík (Zeithaml) – Klikorka, Gebell, Prebsl, Antoš, Schönbauer, Lytvynov – Nárovec, Vlček, Nedorost, Kocík, Fabiánek, Soukup, Danov, Rousek, Jelínek.
    BK Mladá Boleslav: Marek (Haas) – Beneš, Novák, Dlabola, Imlauf, Homolka, Nepokoj, Červenka – Čermák, Dvořák, Křížek, Hrachovec, Šípek, Foerster, Havelka, Jindra, Moravčík, Kučera.

    Rozhodčí: Velčovský – Huryta, Karda
    bahis siteleri