Pittsburgh – Arizona 7:0 (kon.) | Montreal – Boston 1:2 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Úterý 13.12.2016, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:26 Justin SCHULTZ - 7:0
     
    52:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, další gól domácích. Conor Sheary a Nick Bonino dostali kotouč na modrou čáru, kde byl JUSTIN SCHULTZ. Jeho rána, kterou brankář Louis Domingue, viděl na poslední chvílí, končí za brankovou čárou. 7:0 pro Pittsburgh. Asistence: Nick Bonino a Conor Sheary.
    41:20 Phil KESSEL - 6:0
     
    41:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další gól, tentokrát s pořadovým číslem šest. Tvrdou střelou bez přípravy se prosazuje na vzdálenější tyč PHIL KESSEL. Asistence: Jevgenij Malkin a Carl Hagelin.
    35:13 Sidney CROSBY - 5:0
     
    35:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY se vrací do hry a dává gól. Nejlépe se zorientoval v předbrankovém prostoru a dokázal basebalovým způsobem dorazit puk za brankou čáru. Dominance domácích pokračuje dál. Asistence: Jevgenij Malkin a Kris Letang.
    28:30 Bryan RUST - 4:0
     
    28:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Mike Smith rozehrál puk před sebe, tam byl Olli Määttä, který rychle našel BRYANA RUSTA. Domácí hráč si počkal na správný moment a rychlou střelou překonal znovu brankáře. Smith v brance přenechává své místo Louisi Domingueovi. Asistence: Olli Määttä.
    26:58 Trevor DALEY - 3:0
     
    26:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velmi rychle přidávají domácí hokejisté třetí branku, prosazuje se střelou bez přípravy TREVOR DALEY. Třetí gól v této sezóně a moc se na něj, upřímně, nenadřel. Bez asistence.
    24:30 Nick BONINO - 2:0
     
    24:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Oliver Ekman-Larsson v obranném pásmu velmi špatně rozehrál. Našel zcela volného soupeře, tím byl NICK BONINO. Domácí hráč měl velmi snadnou práci, zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
    08:40 Scott WILSON - 1:0
     
    08:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Aktivněji hrající domácí hokejisté se dostávají před polovinou první třetiny do vedení. Matt Cullen našel volného SCOTTA WILSONA, který obkroužil část útočného pásma a následně rychlou střelou prostřelil brankáře Arizony. Asistence: Matt Cullen.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. S. Wilson (Cullen), 25. Bonino, 27. Daley, 29. Rust (Määttä), 36. Crosby (Malkin, Letang), 42. Kessel (Malkin, Hagelin), 53. J. Schultz (Bonino, Sheary)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Sheary, Crosby, Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Kunitz, Bonino, Rust – S. Wilson, Cullen, Kühnhackl.
    Arizona Coyotes: M. Smith (29. Domingue) – Ekman-Larsson, Stone, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Schenn – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan – Crouse, Martinook, J. McGinn – Dauphin, White, Jooris.

    Rozhodčí: Sutherland, Pochmara – Murphy, Sericolo

    Diváci: 18 420
    bahis siteleri