Poprad – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 9:2 (kon.)
konec
HK Nitra
9:2 (3:1, 2:0, 4:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Čtvrtek 22.12.2016, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Hokejisti Nitry ťahajú v domácom prostredí víťaznú sériu, ktorú budú chcieť potvrdiť aj v zápase s Duklou Trenčín. Zápas sa začína o 18:00 hod.

    HK NITRA

    Úradujúci slovenský majster je momentálne na treťom mieste tabuľky. Na vedúcu Banskú Bystricu stráca osem bodov, no v porovnaní s Baranmi má jeden zápas k dobru. Hokejisti spod Zobora od polovice novembra ťahajú víťaznú sériu na domácom ľade. Tá predstavuje už poltucet zápasov s gólovým priemerom viac ako štyri góly na zápas. Naposledy si doma poradili s Liptovským Mikulášom po tenisovom výsledku 6:3. V generálke na dnešný zápas Nitrania takisto uspeli, keď Nové Zámky zdolali tesne 2:3. Najproduktívnejším hráčom tímu je Marek Slovák, no 26 bodov okrem neho nazbierali aj Michal Krištof a Judd Blackwater. Zverenci Andreja Kmeča majú druhú najlepšiu presilovku v súťaži, keď využívajú každú piatu početnú výhodu. Takisto Nitra patrí k najlepším tímom v oslabení, keďže úspešnosť si drží na hranici 86,58%.

    DUKLA TRENČÍN

    Kým Nitrania sa v poslednom období dostali do formy, v prípade Trenčína možno konštatovať pravý opak. V ostatných piatich dueloch získal len dva body, keď po samostatných nájazdoch zdolal Nové Zámky. Aj kvôli tomu spadla Dukla na predposledné miesto tabuľky s dvojbodovou stratou na play off. Vojaci majú druhú najhoršiu ofenzívu v súťaži a len osem zápasov vyhrali v riadnom hracom čase. Trenčín inkasuje v priemere tri góly na zápas, čo o niečo viac ako v prípade Nitry. Zaujímavosťou je, že zverenci trénera Miloša Holaňa sú druhým najčastejšie strieľajúcim tímom, no spomedzi všetkých tímov, okrem HK Orange 20, majú najhoršiu úspešnosť streľby. Najproduktívnejším hráčom mužstva je Marcel Hossa, ktorý nazbieral 24 bodov za 16 gólov a 8 asistencii.

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY

    20.11.16 Trenčín – Nitra 5:1
    16.10.16 Nitra – Trenčín 4:2
    16.09.16 Trenčín – Nitra 2:1sn
    28.02.16 Trenčín – Nitra 1:2
    29.01.16 Nitra – Trenčín 4:3

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Valent – Milam, Rais, Meland, Mezei, Pupák, Ordzovenský, König, Korím – Macík, Slovák, Blackwater – Štefanka, Krištof, Tvrdoň – H. Ručkay, Paukovček, Bajtek – Cope, Šille, Piačka.

    Dukla Trenčín: Kutej – Holenda, Obšut, Drgoň, Kozák, Pavúk, Bohunický, Trška, Danko – Bezúch, J. Ručkay, Hossa – Gašparovič, Bulík, Sojčík – Sýkora, Lantoš, Hudec – Pardavý, Švec, Meidl.

    Rozhodcovia: Peter Jonák, Vladimír Goga – Šimon Synek, Roman Návratek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:25
    V prvej útočnej akcii bol aktívny Marcel Hossa. Ten od ľavého mantinelu posielal puk pred bránu a takmer našiel osamoteného Jakuba Ručkaya.
     
    00:49
    Marcel Hossa sa dostal k streleckému pokusu z otočky. Líder trenčianskej produktivity mieril pod hornú žrď, no dobre zasiahol Michal Valent.
     
    01:27
    Druhý útok domáceho tímu sa nasťahoval do útočného pásma, no zatiaľ sa nedostal k strele. Trenčania ich dobre odtláčajú mimo nebezpečných priestorov.
     
    01:54
    Napokon od modrej čiary vystrelil Marek Tvrdoň. Jeho pokus mieril len do stredu brány, a tak predviedol jednoduchý zákrok Peter Kutej.
     
    02:38
    Trenčania sa teraz dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Z pravej strany zakončoval Denis Hudec, no brankár Michal Valent bol pozorný.
     
    03:19
    Na druhej strane musel zasahovať aj brankár Peter Kutej. Spoza brány sa natlačil do nebezpečného priestoru Judd Blackwater, no nitriansky legionár úvodný gól nestrelil.
     
    03:46
    Trenčiansky brankár musel riešiť ďalšiu nepríjemnú situáciu. Dobrú prihrávku spoza brány dostal Marek Tvrdoň, no strelou z tesnej blízkosti našiel len betóny Petra Kuteja.
     
    04:35
    Jeden z domácich hokejistov nahodil puk do útočnej tretiny. Puk smeroval napokon priamo na bránu, a tak ho kryje brankár Peter Kutej.
     
    05:24
    Nitrania sú v úvode stretnutia strelecky veľmi aktívny. Od modrej čiary pálil Peter König, no jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    05:50
    Trenčín bude hrať prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Peter Sojčík si svojou aktivitou vybojoval faul, keď ho pri mantineli podrazil domáci Matt Cope.
     
    06:19
    Marcel Hossa neváhal a strelou z prvej sa snažil zaskočiť brankára súpera. Michal Valent sa ale dobre presunul a puk vyrazil betónmi.
     
    06:45
    V priebehu niekoľkých sekúnd pálili obaja obrancovia hostí. Najskôr nedôrazne vystrelil Adam Drgoň, no následne preveril domáceho gólmana Lukáš Kozák.
     
    07:16
    Trenčania sa udržali v útočnom pásme, pomerne dobre roztiahli domácich obrancov, a tak mohol zakončovať Jakub Gašparovič. Michal Valent ale opäť chytá puk do náručia.
     
    07:49
    Domáci vyhodili puk cez všetky čiary. To znamená, že Trenčín prvú presilovú hru nevyužije, keďže na ľad už naskakuje Matt Cope.
     
    08:13
    Po pravej strane si nakorčuľoval do útočnej tretiny Radoslav Macík. Hosťujúci obranca ale dobre bránil, a tak Peter Kutej zasahovať nemusel.
     
    08:51
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia. Po vyhranom vhadzovaní vystrelil od modrej čiary Branislav Mezei. Jeho strelu šikovne tečoval MICHAL KRIŠTOF, vďaka čomu prekonal bezmocného brankára Petra Kuteja. Asistencie: Branislav Mezei a Juraj Štefanka.
    08:51 KRIŠTOF - 1:0
     
    09:24
    Domáci hokejisti korunovali svoju snahu úvodným gólom stretnutia. Napriek tomu nepoľavujú a snažia sa pridať čo najrýchlejšie aj druhý gól.
     
    10:27
    Štvrtý útok domáceho tímu sa teraz doslova pohral s brániacimi Trenčanmi. Do veľkej šance sa dostal Edmund Piačka, no z tesnej blízkosti sa nedokázal presadiť.
     
    10:53
    Prvú presilovú hru v dnešnom zápase si zahrajú aj domáci hokejisti. Dve minúty za sekanie dostáva hosťujúci útočník Jakub Ručkay.
     
    11:52
    Tak toto je veľká nepríjemnosť pre Duklu Trenčín. Ten sa bude musieť brániť len v trojici, keďže na lavicu hanby putuje za podrazenie aj Tomáš Sýkora.
     
    12:15
    V presilovej hre o dvoch hráčov sa oprel do strely Branislav Mezei. Mieril však len do stredu brány, a tak s jeho strelu nemal problém Peter Kutej.
     
    12:55
    Na konci dvojnásobnej početnej výhody sa dostal k strele aj obranca Erick Meland. Jeho pokus ale efektne chytá do svojej lapačky brankár hostí.
     
    13:18
    Z pravej strany sa dostal do zakončenia aj Henrich Ručkay. Jeho pokus bol z dobrej pozície, no netrafil priestor brány Dukly Trenčín.
     
    14:34
    Trenčania už hrajú v plnom počte, no teraz si nerozumeli v rozohrávke. Čiaroví rozhodcovia tak pískajú ich zakázané uvoľnenie.
     
    15:17
    Peter Kutej teraz musel zasahovať, keďže strelou z ľavej strany ho preveril Marek Tvrdoň. Brankár hostí nepredviedol istý zákrok, ale napokon si poradil.
     
    15:57
    Matúš Holenda šikovne nahadzoval puk pred bránu súpera. Tam ale nebol nikto v žltom drese, a tak domáci obrancovia upratali puk do bezpečia.
     
    16:27
    Ďalšie nedorozumenie v rozohrávke zverencov Jozefa Tureka. Hra sa tak presťahuje pred bránu Petra Kuteja, ktorý už dnes raz inkasoval.
     
    17:08
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok. Radoslav Macík vybojoval puk za bránou, následne ho forhendom poslal pred bránu a JUDD BLACKWATER už mal jednoduchú pozíciu na gólové zakončenie. Asistencie: Radoslav Macík a Marek Slovák.
    17:08 BLACKWATER - 2:0
     
    17:41
    Nitra dala gól!
    V závere prvej tretiny pridávajú domáci hokejisti ďalší presný zásah. Edmund Piačka výborne napádal rozohrávku súpera. Následne získal puk a presnou zadovkou našiel MATTA COPEA. Ten vystrelil švihom a puk poslal presnej k pravej žrdi. Asistencie: Edmund Piačka a Timotej Šille.
    17:41 COPE - 3:0
     
    17:41
    Po treťom domácom góle sme svedkami brankárskej zmeny v mužstve Dukly Trenčín. Namiesto nešťastného Petra Kuteja sa do brány postaví Erik Kompas.
     
    18:35
    Aj hokejisti Trenčína sa dostali na dostrel brány súpera. Do zakončenia sa ale nedostali, keďže domáci obrancovia dobre bránili.
     
    19:29
    Trenčín dal gól!
    V závere prvého dejstva sa hosťom poradilo aspoň znížiť narastajúci náskok súpera. Marcel Hossa vybojoval puk za bránou a PETER SOJČÍK ho prepasíroval za chrbát Michala Valenta. Bez asistencie.
    19:29 SOJČÍK - 3:1
     
    19:29
    Pri gólovom zakončení Petra Sojčíka sa predviedol tvrdým hitom Judd Blackwater a tento zákrok nezostane bez povšimnutia. Domáci útočník dokonca dostáva trest do konca stretnutia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvú tretinu dnešného zápasu máme za sebou. Videli sme v nej štyri góly, z toho tri v trenčianskej bráne. Skóre zápasu otvoril skvelým tečom Michal Krištof a v závere prvej časti sa v priebehu pol minúty presadili Judd Blackwater a Matt Cope. Posledné slovo mal však Peter Sojčík, ktorý prepasíroval puk do domácej svätyne. Navyše, domáci budú duel dohrávať bez Judda Blackwatera, ktorý dostal trest do konca zápasu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:29
    Úvod druhej tretiny bude v znamení presilovej hry Trenčína. Tá bude trvať ešte približne štyri minúty. Po pol minúte hry musel zasahovať Michal Valent, keď ho preveril Marcel Hossa.
     
    20:42
    Hostia sa snažia čo najviac strieľať. Od modrej čiary sa tvrdou strelou prezentoval Matúš Holenda, ale domáci brankár bol pozorný.
     
    21:24
    Nitrania veľmi dobre napádali. Odtláčali súpera do rohu klziska, následne získali puk a poslali ho až za brankára Erika Kompasa.
     
    21:50
    Od modrej čiary vyslal tvrdú strelu na bránu Adam Drgoň. Jeho pokus ale končí len na betónoch domácej brankárskej jednotky.
     
    22:17
    Hosťom sa absolútne nedarí usadiť sa v útočnom pásme súpera. Zverenci Andreja Kmeča sa výborne bránia v dlhom oslabení a vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    23:32
    Trenčania sa konečne dostali do útočnej tretiny. Pohotovou strelou to skúšal aktívny Marcel Hossa, no na dvakrát si Michal Valent poradil.
     
    24:15
    Aj ďalšia chyba v podaní trenčianskych hokejistov. Tí nezvládli prechod do útočného pásma, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    25:00
    Domáci zvládli oslabenie na jednotku, no pri hre piatich proti piatim spravili menšiu chybu v rozohrávke. Do zakončenia sa dostal Radek Meidl, ale bránu netrafil.
     
    25:47
    Ak sa nemýlim, bol to Július Danko, kto prudkou strelou ohrozil bránu súpera. Michal Valent si ale na konto pripisuje istý zákrok.
     
    26:18
    Od pravého mantinelu nahadzoval puk pred bránu Jakub Ručkay. Jeho nahodenie sa snažil tečovať Marcel Hossa, no pred bránou bol dobre bránený.
     
    26:49
    Na druhej strane sa črtala šanca pre Mareka Tvrdoňa. Pred ním sa doslova otvorila diaľnica, no strelou švihom nedokázal prekonať Erika Kompasa.
     
    27:25
    Tentokrát už musel zasahovať brankár Erik Kompas. Strelu z pravého kruhu na vhadzovanie ale v pohode chytá do svojej lapačky.
     
    28:34
    Edmund Piačka naservíroval puk pre Radoslava Macíka. Ten pálil z prvej, ale napokon mieril nad bránu Erika Kompasa. Nitra následne prichádza o pásmo.
     
    29:12
    Tentokrát nezvládli prechod do útočného pásma domáci hokejisti. Puk skončil na ich striedačke, a tak sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    29:28
    Nitra dala gól!
    V polovici zápasu získajú domáci hokejisti späť svoje trojgólové vedenie. Branislav Mezei podobne ako pri prvom góle nahadzoval puk pred bránu a tentokrát ho dokonale tečoval MAREK TVRDOŇ. Asistencie: Branislav Mezei a Juraj Štefanka.
    29:28 TVRDOŇ - 4:1
     
    30:23
    Tak toto bola ďalšia dobrá šanca v podaní domácich hokejistov. Filip Bajtek dostal presnú prihrávku spoza brány, no trafil len Erika Kompasa.
     
    30:49
    Erik Kompas opäť podržal svoj tím. Marek Tvrdoň našiel pred bránou osamoteného Edmunda Piačku, no jeho bekhendové zakončenie trenčiansky mladík zneškodnil.
     
    31:38
    Domáci hokejisti budú mať možnosť zvýšiť svoje komfortné vedenie. Na trestnú lavicu totiž putuje za hákovanie útočník hostí Tomáš Bulík.
     
    31:58
    Krásnu prihrávku spoza brány dostal Eric Meland. Domáci obranca si zbehol medzi kruhy, no jeho strelu vyrazil pravým betónom Erik Kompas.
     
    32:51
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a dnešný zápas menia na svoju vlastnú exhibíciu. Peter König vystrelil veľmi tvrdo, brankár hostí puk len vyrazil, a tak ho upratal do odkrytej brány LUKÁŠ PAUKOVČEK. Asistencie: Peter König a Filip Bajtek.
    32:51 PAUKOVČEK - 5:1
     
    33:28
    Erik Kompas musel predviesť ďalší zákrok. Tentokrát z ľavého kruhu na vhadzovanie strieľal Matt Cope, no mieril len do ľavého betónu.
     
    34:13
    Nitra jasne dominuje priebehu dnešného zápasu. Domáci hokejisti sú pri chuti a prevyšujú svojho súpera. Ten je prakticky bezzubý.
     
    34:41
    Domáci si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak sa hra presťahuje pred Michala Valenta. Ten v druhej tretine zatiaľ nemal veľa práce.
     
    35:08
    Dukla Trenčín takmer inkasovala šiesty gól, no teraz mala aj kus šťastia. Následne dostal Matúš Holenda hokejkou do tváre, a tak na trestnú lavicu putuje Matt Cope.
     
    35:37
    Vo vlastnom oslabení sa dostal do šance Michal Krištof. Po ľavej strane prenikol do útočného pásma, no mieril len do výstroja Erika Kompasa.
     
    36:12
    Trenčínu nevychádza ani táto presilová hra. Zatiaľ sa nevie usadiť v útočnom pásme súpera. Ten naopak hrá vo veľkej pohode a užíva si hokej.
     
    36:38
    Vo vlastnom oslabení sa dostal do zakončenia aj Marek Tvrdoň. Druhý gól v zápase ale zatiaľ nepridal, keďže mieril len do lapačky brankára Kompasa.
     
    37:49
    Domáci hokejisti sa bez problémov dokázali ubrániť početnej prevahe súpera. Naopak, sami sú aktívni a chcú pridať ďalší gól.
     
    38:25
    Teraz sledujeme množstvo nepresností na oboch stranách. Hostia sa nevedia dostať do súvislej útočnej akcie, respektíve do nejakého zakončenia.
     
    39:07
    Erik Kompas musel predviesť ďalší zákrok. Strelu jedného z domácich útočníkov ale mladý brankár dokázal vyraziť do rohu ihriska.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Už po druhej tretine dnešného zápasu je zrejme jasné, že tri body zostanú pod Zoborom. Domáci hokejisti v prostrednom dejstve pridali ďalšie dva góly, keď sa trafili do čierneho Marek Tvrdoň a Lukáš Paukovček. Hostia nevyužili ani dlhú presilovú hru a smerom na bránu Nitry vyslali minimum nebezpečných pokusov. Po úprave ľadovej plochy tak bude nasledovať záverečná tretina.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:43
    Po rozháranom úvode poslednej tretiny sa dostal k strele od modrej čiary Matúš Holenda. Domáci brankár ale jeho strelu vyráža pravým betónom.
     
    41:28
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa síce previnili zakázaným uvoľnením, no po vhadzovaní predviedli rýchlu akciu. MICHAL KRIŠTOF si prebral voľný puk a strelou pod vyrážačku prekonal brankára Erika Kompasa. Asistencie: Juraj Štefanka a Marek Tvrdoň.
    41:28 KRIŠTOF - 6:1
     
    42:09
    Lukáš Paukovček sa dostával k strele, no v rozhodujúcom momente mu puk ušiel z čepele hokejky. Brankár súpera tak zasahovať nebude.
     
    42:45
    Na druhej strane sa po aktivite štvrtého útoku dostal k ďalej strele Matúš Holenda. Domáci brankár bol ale opäť pozorný a vyráža jeho pokus.
     
    43:10
    Trenčania sa nedostali do útočného pásma v súlade s pravidlami. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme, bližšie k nitrianskej bráne.
     
    43:54
    Radoslav Macík to teraz spravil veľmi pekne. Prihrávkou pred bránu našiel Matúša Raisa, no jeho zakončenie zlikvidoval Erik Kompas.
     
    44:39
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti si robia na ľadovej ploche čo chcú. Svoju tretiu asistenciu v zápase si pripisuje Branislav Mezei. Práve jeho strelu brankár Kompas vyrazil iba pred seba, a tak následne puk posial do siete JURAJ ŠTEFANKA. Asistencie: Branislav Mezei a Michal Krištof.
    44:39 ŠTEFANKA - 7:1
     
    46:18
    Domáci priaznivci si žiadajú desiatku, no k tej majú ich miláčikovia ešte ďaleko. Teraz musel zasahovať po strele Juraja Bezúcha brankár Michal Valent.
     
    46:49
    A ďalší istý zákrok v podaní nitrianskeho brankára. Ten chytá do chráničov strelu z pravej strany, a tak sa bude vhadzovať v domácej obrannej tretine.
     
    47:34
    Teraz sledujeme pomerne rozháraný úsek hry. Vidíme skutočne množstvo nepresností na oboch stranách. Domácim to ale vadiť nemusí.
     
    47:57
    Brankár Erik Kompas si na svoje konto pripisuje úspešný zákrok po strele Petra Ordzovenského. Vhadzovať sa tak bude po jeho pravici.
     
    48:27
    Lukáš Paukovček si robil priestor pred bránou súpera. Od pravého mantinelu na neho časoval prihrávku Filip Bajtek, no napokon z toho šanca nebola.
     
    49:31
    Puk po zašliapnutý v obrannom pásme Trenčína. Rozhodcovia po chvíľke váhania prerušili hru, vďaka čomu sa bude vhadzovať pred Kompasom.
     
    50:00
    Začala nám posledná desaťminútovka zápasu. Domáci hokejisti sa snažia vyšperkovať svoje akcie, no pramení z toho zvýšený počet nepresností.
     
    50:34
    Nitrania si teraz nerozumeli pri prechode stredným pásmom. Napokon sa píska zakázané uvoľnenie, vďaka čomu nemôžu domáci striedať.
     
    51:08
    Domáci držia puk za svojou bránou a príliš sa dopredu nehrnú. Naopak, zbierajú sekundičky a posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    51:35
    Od ľavého mantinelu nahodil puk na domácu bránu Juraj Bezúch. Brankár Michal Valent ale s touto strelou nemal absolútne žiadny problém.
     
    52:16
    Tempo hry nám opadlo a pekné akcie vymenili nepresností v rozohrávke. Zakázané uvoľnenie sa píska aj na strane Dukly Trenčín.
     
    52:24
    Nitra bude mať šancu pridať svoj ôsmy gól v dnešnom zápase. Na trestnú lavicu totiž putuje za nebezpečnú hru vysokou hokejkou Július Danko.
     
    53:00
    Z pravého kruhu na vhadzovanie pálil z prvej Henrich Ručkay. Brankár Erik Kompas bol ale na mieste a vyráža strelu do rohu ihriska.
     
    53:45
    Nitrania boli poriadne dlho v útočnom pásme, no chýbala tomu väčšia početnosť streľby. Po dlhom obliehaní sa ale hostia dokázali oslobodiť.
     
    54:22
    Nitra dala gól!
    Gólový koncert domáceho tímu sa nechce zastaviť. Nitrania sa presadili vďaka ďalšiemu úspešnému teču. Od modrej čiary vystrelil Jamesom Milam a smer jeho strely tesne pred bránkoviskom parádne zmenil MATÚŠ RAIS. Asistencie: Jamesom Milam a Matt Cope.
    54:22 RAIS - 8:1
     
    55:39
    Nitrania sa bavia hokejom a pokračujú vo svojej aktívnej hre. Brankár Erik Kompas už síce päťkrát inkasoval, no pripísal si aj množstvo dobrých zákrokov.
     
    56:13
    Marcel Hossa zachytil puk už v strednom pásme, a tak akcia trenčianskej Dukly nemôže pokračovať ďalej. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    56:49
    Trenčania nahodili puk do útočného pásma, no domáci obrancovia si s nimi poradili. Domácim vypomohol aj Michal Valent.
     
    57:29
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa ešte v závere dnešného stretnutia dokázali strelecky presadiť. Od modrej čiary vystrelil DOMINIK TRŠKA a jeho strela švihom prepadla až za chrbát Michala Valenta. Asistencia: Juraj Bezúch.
    57:29 TRŠKA - 8:2
     
    57:59
    Nitra dala gól!
    Posledné slovo v dnešnom zápase zrejme budú mať predsa len domáci hokejisti. Marek Tvrdoň krásnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane osamoteného BRANISLAVA MEZEIA a ten strelou švihom prekonal Erika Kompasa. Asistencie: Marek Tvrdoň a Juraj Štefanka.
    57:59 MEZEI - 9:2
     
    58:37
    Domáci hokejisti majú predsa len šancu pridať jubilejný desiaty gól. Na trestnú lavicu totiž putuje za sekanie hosťujúci obranca Adam Drgoň.
     
    59:01
    Po ľavej strane sa predral do útočného pásma Henrich Ručkay. Jeho strelu ale mierne tečoval obranca hostí, a tak Erik Kompas zasahovať nemusel.
     
    59:44
    V závere stretnutia mali domáci šancu pridať vytúžený desiaty gól. Matt Cope akousi rybičkou zakončil, no tesne minul bránu súpera.
     
    Koniec zápasu.
     
    Hokejisti Nitry sa naladili na Vianočné sviatky tým najlepším možným spôsobom. Pred vlastnými fanúšikmi rozstrieľali Trenčín vysoko 9:2 a zaznamenali svoje najvyššie víťazstvo v sezóne. V domácom tíme nájdeme niekoľko hrdinov zápasu. Ťažko vyzdvihnúť jednotlivca, keďže domáci podali fantastický kolektívny výkon. Hostia sa prakticky na nič nezmohli a zaslúžene odchádzajú domov s debaklom. Nitra zostáva na treťom mieste tabuľky, hostia budú sviatkovať na deviatom mieste. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:30:54)

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 9. Krištof (Mezei, Štefanka), 18. Blackwater (Macík, Slovák), 18. Cope (Piačka, Šille), 30. Tvrdoň (Mezei, Štefanka), 33. Paukovček (König, Bajtek), 42. Krištof (Štefanka, Tvrdoň), 45. Štefanka (Mezei, Krištof), 55. Rais (Milam, Cope), 58. Mezei (Tvrdoň, Štefanka) – 20. Sojčík, 58. Trška (Bezúch)


    HK Nitra: Valent – Milam, Rais, Meland, Mezei, Pupák, Ordzovenský, König, Korím – Macík, Slovák, Blackwater – Štefanka, Krištof, Tvrdoň – H. Ručkay, Paukovček, Bajtek – Cope, Šille, Piačka.
    HK DUKLA Trenčín: Kutej (18. Kompas) – Holenda, Obšut, Drgoň, Kozák, Pavúk, Bohunický, Trška, Danko – Bezúch, J. Ručkay, Hossa – Gašparovič, Bulík, Sojčík – Sýkora, Lantoš, Hudec – Pardavý, Švec, Meidl.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Vladimír Goga – Šimon Synek, Roman Návratek.
    bahis siteleri