Mladá Boleslav – Pardubice 5:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.)
Olomouc – Chomutov 1:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 03.01.2017, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:28 Rastislav DEJ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otáčí zápas! Bednář přihrál z pravé strany Köhlerovi na střed, ten přiťukl puk zpět doprava a RASTISLAV DEJ prostřelil z bezprostřední blízkosti bezmocného Willa na přední tyč – 3:2! Asistence: Bedřich Köhler.
    37:36 Andris DŽERINŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno a FORTUNA aréna exploduje nadšením! ANDRIS DŽERINŠ dostal kotouč na modrou, nic nevymýšlel, napřáhl a neskutečnou bombou propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Willa – 2:2! Asistence: Richard Jarůšek.
    35:31 Rudolf ČERVENÝ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Když jsou Hradečtí v plném počtu, mohou dávat branky! RUDOLF ČERVENÝ si skvěle vybruslil na levou stranu a parádní ranou na vzdálenější tyč snižuje na 1:2! Asistence: Jaroslav Dvořák, Michal Dragoun.
    27:05 Petr JELÍNEK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    A bohatou zásobu přesilovek Tygři zužitkovali v druhý gól. Bulíř našel přesným pasem z pravé strany mezi kruhy stojícího PETRA JELÍNKA, který měl už snadnou pozici a trefil přesně pod břevno – 2:0. Asistence: Michal Bulíř, Branko Radivojevič.
    20:14 Lukáš KRENŽELOK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou hned po začátku druhé třetiny do vedení! Jelínek přenechal ve středním pásmu LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, který za útočnou modrou udělal kličku, dostal se mezi kruhy a přesnou ranou k tyči nedal Rybárovi šanci! Asistence: Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 36. Červený (J. Dvořák, Dragoun), 38. Džerinš (Jarůšek), 49. Dej (Köhler) – 21. L. Krenželok (P. Jelínek), 28. P. Jelínek (Bulíř, Radivojevič)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Vydarený, Pláněk, Dietz, Gregorc, Newton, Štajnoch, Čáp – Šimánek, Džerinš, Červený – Dej, Bednář (C), Köhler – Picard, Dragoun, Jarůšek – T. Knotek, Kukumberg, P. Beránek – J. Dvořák.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Ševc, Kolmann, Vitásek, Pyrochta, Jánošík, Havlín, Husa – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Radivojevič (C), Bulíř, Svačina – D. Špaček, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, Vantuch, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Souček – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4636
    bahis siteleri