Slavia – Havlíčkův Brod 7:2 (kon.) | Letňany – Písek 10:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.)
Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.) | Kolín – Havířov 2:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.)
Liberec – HC Plzeň 7:6 (2:0 po s.n.) | HC Litvínov – Vsetín 8:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Třinec – Chomutov 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:4 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 06.01.2017, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    63:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Pardubic znamená bod navíc pro hosty, když na modré převzal puk DOMINIK CHÁRA, ujel zblízka se trefil mezi betony Juřičky. Asistence: Filip Koffer, Michal Žouželka.
     
    62:53
    Hezká akce Dukly. Po přihrávce Adama byl před brankou volný Mareš, který ještě dával puk na levou tyč pro Kadlečka, který přes padajícího obránce znovu neusměrnil kotouč do odkryté branky.
     
    58:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesně dvě minuty před koncem základní hrací doby Jihlava vyrovnává, kdy Musilovu střelu nebo nahození nedokázal Vlk ve svém brankovišti zcela pokrýt a DOMINIK ADAM dorazil puk do sítě. Asistence: Jaroslav Musil.
     
    57:30
    Oddechový čas pro hosty, pětice Pardubic nyní mlela z posledního a ještě se po icingu musí vrátit na led.
     
    55:12
    Chára se přes tři hráče rychle prosmýkl až k Juřičkovi, kterého chtěl rozhýbat a zasunout mu puk mezi betony, kterými ale gólman Dukly zasáhl a puk vyrazil.
     
    51:58
    Tohle už mohlo být pro Jihlavu kritické, protože Michal Pochobradský měl na holi druhou branku. Zblízka mířil na lapačku Juřičky, který jí stačil nastavit do střely a puk vyrazit.
     
    46:05
    Domácí už to nyní trochu překombinovali. Adam přihrál z kruhů puk na pravou stranu pro Valu, byť možná mohl střílet. Vala dával kotouč před branku na najíždějícího obránce Mareše, kterému puk šel na brusle a do volné části branky tak nemohl střílet.
     
    42:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Třetí pardubická lajna dostává svůj tým do vedení, když Antoníček přihrál puk mezi kruhy na FILIPA KOFFERA a jeho střela do horní poloviny branky k levé tyči prošla do sítě. Juřičkova lapačka máchla do prázdna. Asistence: Filip Koffer.
     
    40:24
    To byla šance. Tomáš Vala v dobré pozici mezi kruhy mířil vedle branky Vlka. Kdyby byl přesnější, mohl přetáhnout vedení na stranu Jihlavy.
     
    37:04
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Antoníček – 2 min., sekání).
     
    35:32
    Pardubičtí budou mít přesilovou hru, Jaroslav Musil jde ven na dvě minuty za sekání.
     
    33:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    První útočná formace Jihlavy uzamkla Dynamo před svojí brankou a nyní se již Dukla raduje, když Vala opětovně získal puk, přihrál ho na Adama, ten našel LUKÁŠE JINDRU a domácí útočník za dvě a půl minuty od Marešova gólu vyrovnal. Asistence: Dominik Adam, Tomáš Vala.
     
    31:32
    Hned vzápětí mohl srovnat Slabý, jehož střelu zblízka výborným zákrokem lapačkou vyrazil Vlk.
     
    30:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    A raduje se tak Jihlava! Vrátný vrátil puk na modrou, kde byl LUKÁŠ MAREŠ a ten zařídil čistým průstřelem kontaktní gól Dukly. Gólman Vlk na puk vůbec nemohl vidět. Asistence: Josef Vrátný.
     
    28:35
    A další dobrá šance Dukly, když hned po buly pálil ze středu Strnad, který orazítkoval i za pomocí betonu Vlka levou tyč.
     
    28:08
    Tady se už mohla Dukla radovat. Slavomír Kadleček objel Vlkovu branku a zkusil rychle zamést puk k levé tyči, kam na poslední okamžik dal pardubický gólman svůj beton.
     
    26:05
    Po Musilově střele z levé strany zblízka projel kotouč pod Vlkem a zamířil vedle levé tyče.
     
    23:54
    Jindra dal dlouhou přihrávku na Valu, ten si najel po levé straně přes modrou a hledal u branky. Adama. Přihrávkou ho našel, ale domácí útočník už byl hodně blízko Vlkovi a nedokázal jej prostřelit.
     
    12:31
    Bucek v bruslařském souboji jeden na jednoho ujel Vrátnému a zblízka mířil na pravý beton Juřičky, který byl připraven a střelu vyrazil.
     
    11:56
    Lukáš Mareš si dojel na střed útočného pásma pro odražený puk, připravil se na střelu a poté se do ní vší silou opřel. Vlk jí ale bez vážnějších problémů zastavil.
     
    09:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostávají do dvougólového vedení, když Matys našel rozjetého MICHALA POCHOBRADSKÉHO, ten si najel před branku, oklamal Juřičku kličkou a poslal puk po ledě do odkryté branky. Asistence: Ondřej Matys, Jan Oliva.
     
    01:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostávají do vedení po tom, co Rudy přihrál puk mezi kruhy na DOMINIKA DUBOVČÍHO a ten trefil prostor nad vyrážečkou Juřičky. Zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Juraj Rudy.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 31. Mareš (Vrátný), 34. Jindra (Adam, Vala), 58. Adam (Musil) – 2. Dubovčí (Rudy), 10. Pochobradský (Matys, Oliva), 43. Koffer (Antoníček), 64. Chára (Koffer, Žouželka)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Veleba, Mareš, Musil, Vrátný, Havelka – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Kardoš – Strnad, Slabý, Úlovec
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Javůrek, Oliva, Leder, Žouželka, Rudy, Dubovčí, Sýkora – Chára, Pochobradský, Matys – Bucek, Kostka, Černý – Koffer, Antoníček, Rozlílek

    Rozhodčí: Kopeček – Polák, Klouda
    bahis siteleri