Slavia – Havlíčkův Brod 7:2 (kon.) | Letňany – Písek 10:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.)
Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.) | Kolín – Havířov 2:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.)
Liberec – HC Plzeň 7:6 (2:0 po s.n.) | HC Litvínov – Vsetín 8:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Třinec – Chomutov 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:4 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
HC Litvínov
8:1 (1:0, 3:1, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 06.01.2017, 17:30 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    54:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov vstřelil další gól! Tentokrát vystřelil z pravého kruhu LUKÁŠ VOPAT. I když se Chrástecký snažil zabránit Litvínovu v zakončení, nepodařilo se a vítěz tohoto utkání už je jasný.
     
    43:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do šestibrankového vedení. Z pravého kruhu se podařilo JOSEFU MYŠÁKOVI prostřelit Chrásteckého a znovu tak navýšit skóre.Asistence: Vopat.
     
    41:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov během chvilky opět navyšuje skóre! Vopatovu střelu tečoval ROMAN CIKÁNEK a už je skoro jasné, kdo si odnese dnes 3 body. Asistence: Vopat.
     
    40:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Havlík vystřelil od modré, ale PŘEMYSLU SVOBODOVI se podařilo ještě jeho střelu tečovat. Zdálo se, že má Chrástecký kotouč pod kontrolou ale přeci jenom se puk dostal mezi Chrásteckého betony a Litvínov tak navýšil skóre. Asistence: Havlík, Ineman.
     
    39:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do tříbrankového vedení. Litvínovu se ke konci přesilové hry nedařily přihrávky a Vsetín tak pouze posílal kotouč do bezpečí. Nakonec se přeci jenom podařilo PŘEMYSLU SVOBODOVI poslat kotouč do pravého horního růžku brány, těsně nad rameno Sachra. Litvínov tak navýšil své vedení. Asistence: Pech, Havlík.
     
    28:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do dvoubrankového vedení! Litvínov nejprve chvilku kombinoval před Sachrem, až nakonec ROBERT BÁRTEK poslal pěknou a hlavně přesnou střelu do pravého růžku brány těsně vedle hostujícího brankáře. Asistence: Dufek.
     
    26:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do vedení! PŘEMYSL SVOBODA se snažil překonat ležícího Sachra. Jeho střela se nejprve odrazila od jeho betonu, ovšem litvínovský útočník to nevzdal. Svou druhou střelu poslal přímo nad ležícího Sachra a posílá tak Litvínov do vedení. Asistence: Cikánek, Ineman.
     
    20:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín srovnává skóre! Hra se i hned po buly přesunula do litvínovského obranného pásma. Litvínov dostal šanci na přesun, ale když této příležitosti nevyužil, zmocnil se puku MICHAL KOŇAŘÍK, jenž vystřelil z levého kruhu. Jeho střela se však odrazila od horní tyčky až za Kožnarovy záda. Asistence: Klauda.
     
    11:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov otevírá skóre dnešního utkání! Litvínov se rychle zotavil po oslabení. Dufek poslal pěknou přihrávku PATRIKU PECHOVI, jenž neváhal, i hned vystřelil a poslal tak Litvínov do vedení. Asistence: Dufek, Černohorský.

    Eliška Mrázková

    Branky a nahrávky: 12. Pech (Dufek, Černohorský), 27. Svoboda (Cikánek, Ineman), 29. Bártek (Dufek), 40. Dufek (Pech, Havlík), 41. Svoboda (Havlík, Ineman), 42. Cikánek (Vopat), 44. Myšák (Vopat), 55. Vopat (Dufek, Bártek) – 21. Koňařík (Klauda)


    HC Litvínov: Kožnar (Pejsar) – Žižka, Havlík ''A'', Bártek, Liška, Myšák ''C'', Černohorský, Cikánek – Bartoš, Jouza, Vopat ''A'', Arnold, Dufek, Pech, Ineman, Beran, Svoboda, Berka
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Chrástecký) – Ondračka, Paroušek, Kuboš, Nadymáček ''A'', Pařízek, Klauda – Lašák, Hrňa, Matiaško, Zetocha, Wolf, Jenáček,Kovacs, Koňařík ''C'', Půček, Krupa, Najvar

    Rozhodčí: Hlinka – Kopáč, Michajličenko
    bahis siteleri