Třinec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:0 (kon.)
Sparta – K. Vary 2:1 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.01.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:05 Petr SÝKORA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Utkání se začíná hodně dramatizovat! Svůj druhý gól střílí PETR SÝKORA, když si počkal na přihrávku od Tylera Redenbacha a z první z poněkud ostrého úhlu propálil Matěje Machovského! Že by se opakoval scénář z posledního vzájemného utkání? Asistence: Tyler Redenbach a Petr Čáslava.
    47:50 Petr SÝKORA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém snažení se nakonec i domácím daří vstřelit svou první branku v dnešním zápase! Od Machovského betonů se kotouč nejprve odrazil do mezikruží odkud se jej pokusil dorazit přijíždějící Nicholas Schaus, ale úspěšný byl až na druhý pokus PETR SÝKORA, jenž přijel hned za ním. Asistence: Nicholas Schaus a Petr Hubáček.
    43:41 Dominik KUBALÍK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Poněkud se štěstím se ale Plzni nakonec přece jen podařilo vstřelit třetí gól! Petr Kadlec vypálil od modré čáry a jeho pokus se snažil dorazit Jakub Lev. Růžička ale vyrazil i jeho kotouč, ovšem přímo před DOMINIKA KUBALÍKA, jenž zametl kotouč do pardubické branky. Asistence: Jakub Lev a Petr Kadlec.
    32:41 Michal MORAVČÍK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení Koreisova trestu Západočeši zvyšují své vedení! Tomáš Vondráček poslal do druhé vlny přesnou přihrávku MICHALU MORAVČÍKOVI, jenž taháčkem od mantinelu přes Růžičkovu lapačku trefil horní růžek pardubické branky. Asistence: Tomáš Vondráček.
    17:59 Miroslav INDRÁK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ale nakonec přece jen ujímá vedení! Poněkud nepřehlednou situaci v předbrankovém prostoru využil nejlépe jak mohl MIROSLAV INDRÁK, když za Růžičku zametl odražený kotouč po předchozí střele Davida Stacha – 0:1! Asistence: David Stach a Peter Čerešňák.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 48. P. Sýkora (Schaus, Hubáček), 55. P. Sýkora (Redenbach, Čáslava) – 18. Indrák (Stach, Čerešňák), 33. Moravčík (Vondráček), 44. D. Kubalík (Lev, P. Kadlec)


    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Čáslava, Nedbal, Bokroš, Leduc, Zajíc – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Beran, T. Kaut, Bárta – Mallet, M. Kaut, Starý.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – P. Kadlec, Němeček, Čerešňák, Pulpán, L. Kaňák, Moravčík – T. Svoboda, Kracík, D. Kubalík – Indrák, Preisinger, Stach – Hrnka, Kodýtek, Lev – Vondráček, Koreis, Švarc.

    Rozhodčí: Úlehla, Hradil – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 6 037
    bahis siteleri