Třinec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:0 (kon.)
Sparta – K. Vary 2:1 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.01.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:24
    Martin Růžička rovnou zůstává na střídačce a Dynamo to zkusí v šesti!
     
    57:24
    Domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    54:21
    Dnešní utkání sleduje 6 037 diváků.
    54:05 Petr SÝKORA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Utkání se začíná hodně dramatizovat! Svůj druhý gól střílí PETR SÝKORA, když si počkal na přihrávku od Tylera Redenbacha a z první z poněkud ostrého úhlu propálil Matěje Machovského! Že by se opakoval scénář z posledního vzájemného utkání? Asistence: Tyler Redenbach a Petr Čáslava.
     
    49:23
    Krátce po vstřelení branky domácích se nechal emocemi na stadionu unést Nicholas Schaus a vysloužil si osobní trest 10 minut a jako bonus druhý osobní trest do konce utkání.
    47:50 Petr SÝKORA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém snažení se nakonec i domácím daří vstřelit svou první branku v dnešním zápase! Od Machovského betonů se kotouč nejprve odrazil do mezikruží odkud se jej pokusil dorazit přijíždějící Nicholas Schaus, ale úspěšný byl až na druhý pokus PETR SÝKORA, jenž přijel hned za ním. Asistence: Nicholas Schaus a Petr Hubáček.
     
    45:24
    Plzeň si vyžádala oddechový čas.
     
    45:24
    Plzeň si zahraje další přesilovku. Alexandre Mallet dostává menší trest za podražení.
    43:41 Dominik KUBALÍK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Poněkud se štěstím se ale Plzni nakonec přece jen podařilo vstřelit třetí gól! Petr Kadlec vypálil od modré čáry a jeho pokus se snažil dorazit Jakub Lev. Růžička ale vyrazil i jeho kotouč, ovšem přímo před DOMINIKA KUBALÍKA, jenž zametl kotouč do pardubické branky. Asistence: Jakub Lev a Petr Kadlec.
     
    39:06
    Jerome Leduc tvrdě sestřelil jednoho z plzeňských hráčů, který se jen těžce zvedal z ledu a za nevybíravý zákrok si vysloužil pět minut + osobní trest do konce utkání. Trest odpyká Alexandre Mallet.
    32:41 Michal MORAVČÍK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení Koreisova trestu Západočeši zvyšují své vedení! Tomáš Vondráček poslal do druhé vlny přesnou přihrávku MICHALU MORAVČÍKOVI, jenž taháčkem od mantinelu přes Růžičkovu lapačku trefil horní růžek pardubické branky. Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    32:31
    Michal Bárta stál sám před Machovským, ale střelu od modré tečoval pouze do jeho betonů!
     
    30:33
    Dynamo si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za držení totiž inkasuje Jakub Koreis.
     
    28:50
    Lukáš Pulpán dostal přihrávku mezi kruhy a bez váhání vypálil přes několik hráčů na Růžičku, jenž stihl zareagovat betonem!
     
    21:26
    Po vypršení trestu Matěje Berana se domácí dostali do přečíslení tři na jednoho! Beran dostal přihrávku přímo před branku, ale z bezprostřední blízkosti napálil pouze Machovského betony! Při zakončení se navíc nepříjemně udeřil do brady o břevno plzeňské branky.
     
    19:11
    V ní si Plzeň zahraje další přesilovku. Její bývalý hráč Matěj Beran se dopustil podražení a odjíždí na trestnou lavici.
    17:59 Miroslav INDRÁK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ale nakonec přece jen ujímá vedení! Poněkud nepřehlednou situaci v předbrankovém prostoru využil nejlépe jak mohl MIROSLAV INDRÁK, když za Růžičku zametl odražený kotouč po předchozí střele Davida Stacha – 0:1! Asistence: David Stach a Peter Čerešňák.
     
    16:07
    Plzeň dostává výhodu zhruba minutu a půl dlouhé přesilovky v poměru čtyři ku třem. Na dvě minuty za podražení si totiž odjíždí odpočinout Jerome Leduc.
     
    14:43
    Podruhé v dnešním zápase se bude vylučovat. Po odpískání si poněkud prudčeji vyměňovali názory Nicholas Schaus s Dominikem Kubalíkem a oba putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    10:50
    Na druhé straně zvoní tyč pardubické branky po střele Tomáše Vondráčka!
     
    09:35
    Schaus ujížděl dva na jednoho s Redenbachem, ale jeho přihrávka byla příliš pomalá a dojíždějící hráč stihl do dráhy kotouče vložit svou hůl.
     
    07:04
    Čerešňák vyslal od modré čáry střelu, kterou těsně před Růžičkou nepříjemně tečoval Miroslav Indrák, ale pardubický gólman stihl zareagovat betonem!
     
    03:57
    Máme tu první vyloučení v dnešním zápase. Přesilovku si zahraje Dynamo po faulu Jaroslava Kracíka, jenž svého soupeře podrazil.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 48. P. Sýkora (Schaus, Hubáček), 55. P. Sýkora (Redenbach, Čáslava) – 18. Indrák (Stach, Čerešňák), 33. Moravčík (Vondráček), 44. D. Kubalík (Lev, P. Kadlec)


    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Čáslava, Nedbal, Bokroš, Leduc, Zajíc – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Beran, T. Kaut, Bárta – Mallet, M. Kaut, Starý.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – P. Kadlec, Němeček, Čerešňák, Pulpán, L. Kaňák, Moravčík – T. Svoboda, Kracík, D. Kubalík – Indrák, Preisinger, Stach – Hrnka, Kodýtek, Lev – Vondráček, Koreis, Švarc.

    Rozhodčí: Úlehla, Hradil – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 6 037
    bahis siteleri