NY Islanders – Dallas 3:0 (kon.) | Columbus – Ottawa 0:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:5 (kon.)
Minnesota – Arizona 4:3 (kon.) | St. Louis – Washington 3:7 (kon.) | Calgary – Nashville 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | San Jose – Tampa 2:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
New York Rangers
Pátek 20.01.2017, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Michael GRABNER - 2:5
     
    57:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je definitivně rozhodnuto. MICHAEL GRABNER získal kotouč a od pravého mantinelu z hranice modré čáry poslal puk do prázdné brány! Je to jeho druhá trefa v utkání, která přišla přibližně po dvou minutách. Bez asistence.
    54:57 Michael GRABNER - 2:4
     
    54:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté vybojovali kotouč a Kevin Hayes dlouhou přihrávkou překonal obranu Toronta, MICHAEL GRABNER tak mohl jít sám na bránu! Hostující útočník nevymýšlel žádnou kličku a přesnou ranou zápěstím nad lapačku navyšuje vedení svého mužstva opět na dvoubrankový rozdíl! Asistence: Kevin Hayes, Nick Holden.
    36:02 Zach HYMAN - 2:3
     
    36:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Clendening váhal s rozehrávkou a díky dobrému napadání ho obral o kotouč ZACH HYMAN, který měl místo natlačit se před bránu a zblízka pokořil Lundqvista! Maple Leafs snižují ve vlastním oslabení! Bez asistence.
    29:02 J. T. Miller - 1:3
     
    29:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je to tu zase, několikrát omílané hokejové pravidlo. Domácí se neprosadili, a tak přišel trest. Kevin Hayes v mezikruží nehrál zbrkle a přihrál doprava na puk žádajícího J. T. MILLERA, který se rychlým příklepem trefil přesně nad Andersenovu lapačku! Asistence: Kevin Hayes, Adam Clendening.
    14:44 Pavel BUČNĚVIČ - 1:2
     
    14:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    A hosté znovu vedou! Brady Skjei vypálil od modré čáry, před bránu se důrazně tlačil Rick Nash, od něhož se puk ještě odrazil k PAVLU BUČNĚVIČOVI, který dostal puk do brány! Celá situace se ještě zkoumá na videu, jestli nebyl gól dosažen kopnutím, střelec branky se ale poté ještě puku dotkl holí a gól tak bude uznán! Asistence: Rick Nash, Brady Skjei.
    10:16 Tyler BOZAK - 1:1
     
    10:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Mitchell Marner šel dopředu podél levého hrazení a dostal se až ke střele, ta ale letěla mimo. Mladičký útočník ale pokračoval v akci, za bránou dojel puk a z rohu ho přihrál před brankoviště, kde parkoval TYLER BOZAK, jenž z voleje překonal Lundqvista! Asistence: Mitchell Marner, James van Riemsdyk.
    06:42 Brady SKJEI - 0:1
     
    06:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď už se ovšem hosté dočkali! Mats Zuccarello se v rohu kluziště rozhlédl a našel na vrcholku mezikruží volného BRADYHO SKJEIE. Ten zvolil zakončení zápěstím a jeho hbitá rána prolétla Andersenovi mezi betony! Asistence: Mats Zuccarello, Chris Kreider.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Bozak (Marner, J. van Riemsdyk), 37. Hyman – 7. Skjei (Zuccarello, Kreider), 15. Bučněvič (Rick Nash, Skjei), 30. J. T. Miller (K. Hayes, Clendening), 55. Grabner (K. Hayes, Holden), 58. Grabner


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Hunwick (A), C. Carrick, Corrado – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – W. Nylander, Kadri, Komarov (A) – Co. Brown, Matthews, Hyman – Sošnikov, F. Gauthier, M. Martin.
    New York Rangers: Lundqvist (Hellberg) – Girardi (A), McDonagh (C), Klein, Holden, Clendening, Skjei – Zuccarello, Stepan, Kreider – Rick Nash (A), Zibanejad, Bučněvič – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Pirri, Lindberg, Vesey.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Francois StLaurent – Scott Driscoll, Brad Kovachik

    Diváci: 19 088
    bahis siteleri