Barys – Minsk 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Magnitogorsk – Petrohrad 5:4 (5:4 po s.n.) | Čeljabinsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 1:3 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 1:6 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 03.02.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:17 Kirill PAŇUKOV - 5:1
     
    48:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdová paráda! Konstantin Puškarjov získal puk na útočné modré čáře na svém protihráči. Poté se přes obránce hezkou stahovačkou natlačil až před bránu a následně nezištnou přihrávkou pod sebe připravil stoprocentní pozici pro KIRILLA PAŇUKOVA, jenž kotouč pohodlně doklepl do odkryté brány Minsku. Asistence: Konstantin Puškarjov.
    44:31 Corey TRIVINO - 4:1
     
    44:31
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se prosazuje při vlastním oslabení a rozdíl ve skóre je již tříbrankový! COREY TRIVINO ujížděl se svým spoluhráčem do přečíslení dvou na jednoho. Následně situací výborně zhodnotil a rozhodl se pro střelu. Tou trefil přesně prostor u levé tyče Scrivensovy brány a jeho tým vede už 4:1. Bez asistence.
    38:58 Brandon BOCHENSKI - 3:1
     
    38:56
    Astana právě vstřelila branku!
    Po kuriózní situaci přichází třetí gól Barysu! Zpoza brány se kotouč z hole BRANDONA BOCHENSKIHO odrážel přes svatyni Scrivense do brankoviště. Hostující brankář poté ve snaze dostat kotouč pryč máchl lapačkou, od které se puk odrazil do Romana Graborenka, jenž se jej pokusil odkopnout svou bruslí. Od ní se ovšem hrací předmět dostal za brankovou čáru. Bez asistence.
    22:05 Corey TRIVINO - 2:1
     
    22:05
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí podruhé v zápase odskakují na rozdíl jednoho gólu! Petersson přišel o puk na útočné modré čáře, kde ho o něj obral Konstantin Puškarjov. Ten poté po svém výpadu trefil tyč hostující brány a poskakující kotouč na brankové čáře dorazil za do sítě Scrivense COREY TRIVINO. Asistence: Konstantin Puškarjov.
    17:47 Aaron PALUSHAJ - 1:1
     
    17:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a máme opět srovnáno! Střelu Romana Graborenka AARON PALUSHAJ na poprvé nedostal do klece Astany, avšak poté se dostal ke kotouči znovu a bez problémů trefuje odkrytou bránu domácích. Asistence: Romas Graborenko.
    17:04 Brandon BOCHENSKI - 1:0
     
    17:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Avšak ta přichází hned vzápětí a Barys tak vede 1:0! Nigel Dawes z levé strany vybídl ke skórování BRANDONA BOCHENSKIHO. Tomu stačilo před bránou pouze nastavit hůl a usměrnit puk za záda bezmocného Scrivense. Asistence: Nigel Dawes.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 18. Bochenski (Dawes), 23. Trivino (Puškarjov), 39. Bochenski, 45. Trivino, 49. Paňukov (Puškarjov) – 18. Palushaj (Graborenko)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kolesnik) – M. Semjonov, Dallman, Barker, Šalapov, Savčenko, Lipin, Trjasunov – Boyd, Bochenski, Dawes – St. Pierre, R. Starčenko, Shinnimin – Paňukov, Trivino, Puškarjov – Gurkov, Markelov, Chudjakov – Kučin.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Šinkevič, Gragnani, Graborenko, Gotovec, Chenkel, Lisovec – Pavlovič, Stas, Drozd – Palushaj, Ellison, Pettersson – S. Kosticyn, Matěruchin, Klinkhammer – An. Stěpanov, Karaban, Kulakov – Kovyršin.

    Rozhodčí: Rogačjov, Fraňo – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri