Třebíč – Kadaň 3:4 (po pr.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 0:2 (kon.)
Litoměřice – Most 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Kladno – Přerov 1:3 (kon.)
Havířov – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 08.02.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    To nastává až nyní, hosté to zkusí v šesti bez gólmana.
     
    57:06
    Zemanovi scházel opravdu jen malý kousek, aby u pravé tyče zasunul do sítě Říhovu střelu od modré.
     
    56:30
    No, to se jen tak nevidí. Hosté potřetí v dnešním utkání dostávají dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, což se střídačce Frýdku-Místku vůbec nelíbí. Trest jde odsedět David Samiec.

    Na vyloučení: 1-5.
     
    55:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jiránek za brankou velkou bojovností získal puk. Ten šel sice na okamžik na hostující hokejky, ovšem Diviš jej získal zpět. Jihlavský útočník doslova nalil kotouč před Šimbocha na JOSEFA SKOŘEPU, který jej sice netrefil ideálně, ale takovým "fotbalovým" padáčkem posílá svůj tým do vedení. Asistence: Richard Diviš.
     
    52:56
    Až nyní se to domácím povedlo. Jiránek potáhl po Divišově přihrávce kotouč po pravé straně, zavezl jej do pásma a přihrál mezi kruhy na Skořepu, kterého podrazil David Klimša.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    48:53
    V dobré pozici na pravém kruhu se ocitl Tomáš Franek, který viděl, že je před Škarkem hodně hráčů. Zkusil vystřelit a jihlavský brankář vytěsnil jeho nepříjemnou střelu levým betonem.
     
    47:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už Jihlava srovnává stav a to po pohledné akci. Jiránek přihrál na pravou stranu útočného pásma Semanovi, který našel křížem před brankou zcela volného ALEŠE JERGLA, jenž zvedl puk do horní části branky a nedal Šimbochovi pražádnou šanci. Asistence: Filip Seman, Tomáš Jiránek.
     
    39:41
    Jihlavu čeká 78 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři, protože Marek Růžička u mantinelu přidržel soupeři hokejku.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    39:18
    Hubáček se na malou chviličku dostal před brankou ke kotouči, který chtěl usměrnit mezi tři tyče, ovšem Šimboch udržel svému týmu dobrým zákrokem vedení.
     
    39:00
    Nyní hosté vůbec nepočítali s tím, že Jakub Škarek nejenže bleskově ztlumí nahození, ale ještě puk rychle rozehraje dopředu. Proto je lavička Frýdku-Místku potrestána opět za příliš mnoho hráčů na ledě. Tento trest jde, stejně jako v prvním případě, odsedět Tomáš Franek.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    36:36
    Rána Dundáčka z první od modré těsně minula cíl, kotouč prošel kolem levé tyče mimo.
     
    33:43
    Adámkovu střelu od modré vyrazil Škarek ke své pravé straně, kde si na puk počkal Tomáš Franek, jenže gólman Dukly mu zblízka zkazil radost.
     
    32:34
    Nejprve domácí Adam Zeman před brankou těsně nedosáhl na střílenou přihrávku Čachotského. Hned z protiútoku ukázali pohlednou akci Ondřej Kovařčík, David Cienciala a Michal Kovařčík. Po třech rychlých přihrávkách se do zakončení dostal na středu útočného pásma první jmenovaný, ovšem domácí dokázali zblokovat puk do ochranné sítě.
     
    29:31
    Skořepa dostal výbornou přihrávku z pravé strany od Semana a byl sám před Šimbochem, kterého tváří v tvář nepropálil.
     
    28:54
    Hosté pořádně zaútočili, ovšem veškerá jejich aktivita byla přerušena pro příliš mnoho hráčů na ledě. Frýdeckomísteckých bylo na hrací ploše skutečně šest. Trest jde odsedět Tomáš Franek.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    27:07
    Štebihova střela od modré byla tečována, což pro Škarka rozhodně nebylo příjemné. Pokus ex-jihlavského zadáka prošel následně vedle pravé tyčky domácí branky.
     
    21:40
    A rázem mohlo být na straně hostí ještě veseleji. Jihlavští si nerozuměli v rozehrávce a při situaci dva na jednoho dával Cienciala puk z levé strany před branku na Ondřeje Kovařčíka. Proti jeho zakončení se stačil Škarek přesunout a výborně zasáhnout.
     
    20:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Slezané jdou v první minutě druhé třetiny do vedení. Klimšovu střelu vyrazil Škarek před sebe. Hned vzápětí dokázal jihlavský gólman ještě vyrazit pokus dojíždějícího Růžičky, ovšem poté už měl ANTONÍN PECHANEC jednoduchou úlohu, když zblízka dorazil puk do volné klece. Asistence: Marek Růžička, David Klimša.
     
    18:00
    Tomáš Jiránek opět ukázal nejen rychlé nohy, ale také pořádný tah na branku. Po buly přes svojí brankou se na pravém kruhu dostal k puku, udělal několik rychlých temp, přes obránce se natlačil z pravé strany až na branku a jeho hezké individuální akci scházelo jen to, aby zasunul kotouč pod betony Šimbocha, jenž nyní podržel svůj tým.
     
    15:07
    Už to vypadalo, že Dukla udrží kotouč, když Vála s Říhou a Skořepou dobře zabojovali o kus černé gumy za svojí brankou. Jenže poté přišla nepříliš dobrá domácí rozehrávka, po které Samiec posunul puk před branku na Adama Floka. Což o to, jeho střela do horní části domácí svatyně nebyla špatná, Škarek by na ní nedosáhl, ale radosti hostí zamezilo břevno.
     
    12:45
    Jakub Kania si z pozice obránce najel mezi kruhy, kde měl před sebou jen Skořepu a samozřejmě Škarka. Vystřelil na něj a domácí gólman ukázal výborný zákrok pravým betonem. Následně Skořepa bekhendem vyhazuje puk.
     
    11:57
    První trest přichází na straně domácích. Václav Půža je vyloučen na dvě minuty za podražení soupeře ve středním pásmu. To se Dukle příliš nehodí, už tak nemá obránců nazbyt.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    11:34
    Dundáčkovu střelu od modré srazil ke své pravé tyči gólman Juraj Šimboch. Dorážet zkoušel Protasenja, ovšem byl v nulovém úhlu a odtud puk do branky dostat nemohl.
     
    09:43
    Tohle byla hodně špatná rozehrávka hostí, kterou si našel na pravém kruhu Tomáš Čachotský. Nejproduktivnější muž WSM Ligy si vybruslil mezi kruhy a vystřelil, jenže do pravé šibenice nezamířil, zhruba o dva metry netrefil branku.
     
    08:26
    Adam Zeman dostal před branku zadovku od Protasenji, ovšem pohotovou střelou zblízka nenašel prostor mezi a také pod betony Šimbocha.
     
    06:11
    To šance hostí byla hodně, hodně větší. Před brankou se ke skákavému puku dostal David Samiec, jenž jej zvedal nad pravý beton Škarka. Jihlavský gólman ale dokázal kotouč vyrazit a poslat za svojí klec.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 48. Jergl (F. Seman, Jiránek), 56. Skořepa (Diviš) – 21. Pechanec (Marek Růžička, Klimša)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Váňa, Říha, Dundáček, Půža, Danišovský, Bilčík, Vála – Jergl, F. Seman (A), Jiránek – Diviš, Skořepa, Anděl – Zeman, Hubáček, Čachotský (C) – Protasenja, Čermák.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (L. Daneček) – Adámek, Kania, Jank, Štebih (A), Michal Roman, Piegl, D. Stránský – Marek Růžička, Pechanec, Klimša (C) – O. Kovařčík, Cienciala (A), M. Kovařčík – Christov, Jaroš, Lacka – Franek, Samiec, Flok.

    Rozhodčí: Kopeček – Polák, Zídek

    Diváci: 1282
    bahis siteleri