Omsk – Vladivostok 6:0 (kon.) | Magnitogorsk – Kunlun 8:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 1:2 (po pr.)
Kazaň – Ufa 2:1 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0) Stav série: 4:1
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 02.03.2017, 17:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:52:08)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 20:36
    Michal Jordán (KZN) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 26:51
    Tomáš Mertl (UFA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:35
     
    Je dobojováno! Kazaň nakonec zvládla prodloužení dnešního duelu a zajistila si postup do semifinále Východní konference letošního ročníku KHL! V prodloužení sice dostala Ufa šanci hrát přesilovou hru, ale Sami Lepistö zbytečně fauloval a síly na ledě se vyrovnaly. V 69. minutě našel Azevedo Jiřího Sekáče, který si vychutnal Svedberga a ukončil hostujícímu celku sezónu!
     
    Konec zápasu.
    68:53 Jiří SEKÁČ - 2:1
     
    68:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Kazaň vítězí a postupuje do další fáze! Justin Azevedo postupoval vpřed, ale všiml si lépe postaveného JIŘÍHO SEKÁČE, který se dostal před brankáře, rozhýbal si jej a mezi betony procedil kotouč do sítě! Asistence: Justin Azevedo.
     
    68:22
    Jevgenij Bodrov vypálil z ostrého úhlu, jenže jeho prudká rána zápěstím prosvištěla kolem vzdálenější tyče domácí branky.
     
    67:32
    Počet hráčů na ledě se vyrovná! Sami Lepistö totiž dostává dvě minuty za hákování!
     
    67:25
    Domácí zastavili nepřesnou přihrávku mířící na brankoviště a vybojovali kotouč. Kazaň se ubránila.
     
    67:03
    Bude se vylučovat! Ufa bude moci rozhodnout o svém triumfu! Dvě minuty za podražení dostává Michail Varnakov.
     
    66:38
    Justin Azevedo napadal rozehrávku Ufy na modré čáře. Domácí střelec dostal soupeře pod tlak, ale kotouč přesto nevybojoval.
     
    66:07
    Damir Musin si vybruslil mezi kruhy a vypálil zápěstím. Svedberg jeho ránu neviděl, ale se štěstím ji vytěsnil levým betonem!
     
    65:48
    Albert Jarullin vyvezl puk ven z obranného pásma, ale poté jej pouze nahodil do rohu útočné třetiny a odjel střídat.
     
    65:17
    Alexandr Svitov zkusil štěstí z levého kruhu. Jeho pokus příklepem nenadělal Svedbergovi problémy. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    65:05
    Andrej Popov sice upadl v rohu útočného pásma, ale ihned se zvedl zpět na nohy a zapojil se do napadání rozehrávky soupeře.
     
    64:36
    Do dobré šance se hnal Denis Bodrov, který se ocitl za zády domácí defenzívy, ale kotouč se mu na poslední chvíli odrazil daleko od hole!
     
    64:07
    Michail Varnakov pálil z otočky od mantinelu. Jeho propagační střela neměla šanci na úspěch a zastavila se na bruslích jednoho z obránců.
     
    63:29
    Enver Lisin objel domácí branku a snažil se vybídnout ke střele lépe postaveného spoluhráče. Jeho přihrávku ale zachytil Stěpan Zacharčuk.
     
    63:02
    Ihned po vyhraném vhazování zkoušel štěstí Justin Azevedo, jenže ani jeho projektil neměl potřebnou přesnost. Hosté zatím žijí.
     
    62:43
    Svedberg dával dobrý pozor a poradil si s nahozením z ostrého úhlu. Hostující brankář přizvedl puk ramenem do ochranné sítě.
     
    62:20
    Michail Varnakov nahodil puk do útočného pásma, ale poté odjel na střídačku. Kazaň je v úvodu prodloužení aktivnějším celkem.
     
    61:39
    Svedberg musel vykopnout levý beton proti dělovce od modré čáry. Hostující brankář vyrazil kotouč do rohu třetiny.
     
    61:13
    Enver Lisin bojoval o puk za domácí brankou, jenže proti přesile obránců neměl šanci na úspěch. Kazaň může zaútočit.
     
    60:33
    Vasilij Tokranov si řekl o přihrávku do útočného pásma, ale naneštěstí pro Kazaň vlétl za modrou čáru rychleji než kotouč. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    60:10
    Kazaň uspěla na úvodním vhazování prodloužení. Domácí celek se ihned hnal do útoku, ale defenzíva Ufy byla pozorná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 23 – 26
     
    Šedesát minut hry nám rozuzlení dnešního utkání nepřineslo. Kazaň ve třetí třetině hrála hodně pasivně, což se jí vymstilo. V 52. minutě totiž v přesilové hře vyrovnal Zachar Arzamascev ! Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu, ale vynikající Svedberg byl proti. O vítězi dnešního klání proto rozhodne prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:16
    Maxim Gončarov projel s kotoučem na hokejce přes celé kluziště a dokonce se dostal k zakončení. Jeho ránu zápěstím schoval domácí brankář v lapačce.
     
    58:32
    Michail Varnakov zkoušel překvapit Svedberga střelou z otočky z ostrého úhlu. Hostující brankář byl přilepený na své levé tyči a ránu zneškodnil.
     
    58:20
    Azevedo rozjel další akci domácího celku po pravé straně sám si nabruslil mezi kruhy, ale obětavý obránce mu pádem pod nohy zamezil v zakončení.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:20
    Stěpan Zacharčuk znovu neudržel puk na modré čáře a Kazaň musela vyklidit útočné pásmo. Domácí hokejisté chtějí rozhodnout o výhře v základní hrací době.
     
    57:06
    Domácí se hnali do přečíslení 3 na 2. Jiří Sekáč vzal odpovědnost na sebe a jeho ránu zápěstím Svedberg udržel mezi betony.
     
    56:29
    Na druhé straně musel Garipov dávat pozor na nahození ze středního pásma. Domácí brankář si počínal jistě a kotouč schoval v lapačce.
     
    56:02
    Fanoušci domácího celku se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku ve středním pásmu, ale sudí jejich prosbu nevyslyšel.
     
    55:30
    Svedberg se dostal k odraženému kotouči na brankovišti a přikryl puk lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravici. Domácí stupňují svůj tlak.
     
    55:00
    Justin Azevedo si sjel před branku na krásnou přihrávku z rohu útočného pásma. Jeho pohotovou ránu na poslední chvíli zablokoval obránce.
     
    54:20
    Až nyní se hosté dostali k puku a mohou uklidnit hru. Ufa se v závěru utkání nikam nežene a podle všeho hraje na prodloužení.
     
    53:48
    Stěpan Zacharčuk neudržel kotouč v útočném pásmu a domácí celek musí začít nanovo. Po dlouhé době se probudili také fanoušci.
     
    53:30
    Alexandr Svitov napadal rozehrávku Ufy v jejím obranném pásmu. Hostům se se štěstím podařilo vyhodit puk do bezpečí.
     
    52:48
    Michail Gluchov vypálil od modré čáry, jeho ránu Svedberg vyrazil jen před sebe, ale fantasticky se přesunul a zlikvidoval i následnou dorážku!
     
    52:10
    Domácí hokejisté najednou začali hrát a nyní se tlačí do útoku. Hráči Kazaně dotírali na rozehrávku soupeře a Ufa se ubránila jen za cenu vyhození přes všechny čáry.
    51:32 Zachar ARZAMASCEV - 1:1
     
    51:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ufa přeci jen využívá přesilovou hru a dotahuje krok! Hosté se usadili v útočném pásmu. Střelu od modré čáry před brankáře tečoval ZACHAR ARZAMASCEV a kotouč se zastavil až v brance! Bez asistence.
     
    50:40
    Stěpan Zacharčuk se zmocnil odraženého kotouče a bez váhání jej poslal přes celé kluziště za branku hostujícího celku.
     
    50:20
    Ufa se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu zatím nesebral odvahu k zakončení. Hosté si pouze přihrávají.
     
    49:48
    Bude se vylučovat! Ufa si zahraje přesilovku. Gluchov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:35
    Hosté už jsou znovu u kotouče a Ufa zakládá další útočnou akci. Z tribun se začíná ozývat pískot nespokojených fanoušků domácího celku.
     
    49:10
    Michal Jordán neustál souboj u mantinelu na modré čáře. Český hokejista stihl zalehnout kotouč a nepustil soupeře do protiútoku.
     
    48:30
    Kazaň nikam nespěchá. Domácí kontrolují puk ve své třetině a čekají na střídání. Také unavená formace Ufy si musí jet odpočinout.
     
    48:10
    Linus Omark motal hlavu svému strážci v rohu útočného pásma. Hostující útočník poté přihrál na modrou čáru, ale domácí brankář nemusel zasahovat.
     
    47:30
    Kazani se znovu podařilo vyhodit puk až do obranného pásma soupeře. Domácí hokejisté hrají jednoduše a vyhazují puky do bezpečí.
     
    47:05
    Zachar Arzamascev dojel vyhození domácího celku, rychle otočil směr hry a založil nový útok Ufy. Hosté se tlačí do útoku, ale zatím se jim nedaří.
     
    46:20
    Alexandr Něstěrov schytal v souboji před brankou několik ostrých ran a odjíždí na střídačku. S hostujícím útočníkem to nevypadá moc dobře.
     
    46:13
    Po dlouhé době se přerušuje hra! Garipov si pokryl mezírku u pravé tyčky své branky a přerušil hru. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího brankáře.
     
    45:40
    Dlouhé vyhození z obranného pásma Kazaně sebral Linus Omark. Hostující útočník chtěl rozjet útok, ale musel počkat než jeho kolegové vyklidí útočné pásmo.
     
    45:10
    Justin Azevedo vypíchl prudkou přihrávku na modrou čáru a dostal kotouč do středního pásma. Hosté přesto nedovolili domácímu týmu vystřídat.
     
    44:32
    Stěpan Zacharčuk získal v obranném pásmu odražený kotouč. Domácí zadák čeká na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i trenér Ufy.
     
    44:05
    Andrej Popov bojoval o puk v rohu útočného pásma. Domácí hráč sváděl souboj s přesilou soupeřových obránců a kotouč nakonec neudržel.
     
    43:20
    Kazaň se v úvodu třetí třetiny vůbec nemůže dostat do útoku. Domácí celek vyčkává na hru soupeře. Aby se to Kazani nevymstilo.
     
    43:00
    Tomáš Mertl dojel nahozený kotouč za domácí brankou, našel Kaprizova, který pohotově vypálil. Jeho ránu Garipov schoval v lapačce.
     
    42:25
    Alexandr Svitov táhl akci domácího celku po pravé straně. Svitov dojel s pukem do útočného pásma, kde nedokázal přesně přihrát.
     
    42:05
    Hlavní rozhodčí si všiml postavení Dmitrije Makarova v brankovišti a vykazuje hru do středního pásma. Ufa je v úvodu třetí třetiny aktivní.
     
    41:35
    Igor Grigorenko se hnal středem ledové plochy do útočného pásma, ale na modré čáře proti němu zasáhl připravený obránce Stěpan Zacharčuk.
     
    41:10
    Denis Kuljaš čekal za brankou hostů s rozehrávkou. Kuljaš počkal na dostřídání svých spoluhráčů, ale jeho prudkou pobídku stejně nikdo v bílém nezachytil.
     
    40:27
    Vasilij Tokranov zkusil štěstí z ostrého úhlu. Svedberg jeho ránu neudržel, ale svou chybu bleskově napravil a přikryl kotouč lapačkou.
     
    40:10
    Na úvodním vhazování závěrečné třetiny uspěli domácí hokejisté. Kazaň se ihned vrhla do útoku, ale obrana Ufy získala puk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 14
     
    Druhá třetina končí! Ve druhé dvacetiminutovce jsme sledovali rychlý a důrazný hokej. Domácí Kazaň si vypracovala několik šancí ale Svedberg v brance Ufy čaruje. Na druhé straně se pro hosty rýsovaly zajímavé možnosti, ale Ufa se dnes v ofenzívě trápí. Po čtyřiceti minutách je tedy stav 1:0. Ufu dělí jediná třetina od konce sezóny.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Justin Azevedo vypomohl domácí defenzívě v souboji za brankou. Hráč Kazaně ale nedokázal vyhodit puk a hosté stále živí naději na vyrovnání.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:25
    Igor Grigorenko zastavil akci hostů v rohu útočného pásma. Hra se ale nepřerušovala a domácí celek získal kotouč. Ufa se dnes trápí.
     
    38:10
    Atte Ohtamaa si najel mezi kruhy, kam dostal skákavou přihrávku. Domácí hráč se ihned chystal vypálit, ale zadáci Ufy byli proti.
     
    37:42
    Justin Azevedo táhl útok domácího celku po pravé straně. Azevedo nahodil kotouč na branku a Svedberg jej raději přikryl lapačkou.
     
    37:15
    Enver Lisin si vzal puk ve středním pásmu, projel s ním do útočné třetiny, ale domácí obránci jej vytlačili za branku, kde jej obrali o puk.
     
    36:41
    Stěpan Zacharčuk si sjížděl mezi kruhy na pěknou přihrávku zpoza branky, ale naneštěstí pro hostující celek vůbec netrefil kotouč.
     
    36:10
    Lisin dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, připravil si puk ke střele, ale domácí brankář jeho pokus vyrazil.
     
    35:31
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    35:12
    Gavrikov musel dávat pozor na prudké nahození od modré čáry. Domácí brankář vyrazil puk hokejkou do rohu obranného pásma.
     
    34:40
    Michal Jordán projel s pukem do útočného pásma, posunul jej na druhou stranu, jenže nikdo v zeleném jeho přihrávku nezastavil.
     
    34:15
    Ufa se stále ne a ne dostat do šancí. Domácí hokejisté hrají s naprostým přehledem a nepouštějí soupeře do útočného pásma.
     
    33:31
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Gluchov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Denis Kuljaš – 2 min., hrubost).
     
    33:21
    Domácí v plném počtu.
     
    33:00
    Kazaň znovu vyhodila kotouč přes celé kluziště a domácí celek může poslat na led čerstvé síly. Hostům se při první přesilovce vůbec nedaří.
     
    32:20
    Linus Omark obdržel přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale pod nohy se mu položil obětavý obránce. Omark musel rozehrát.
     
    32:00
    Domácí hokejisté ale uspěli na vhazování v obranném pásmu a i přes drobné problémy se jim podařilo vyhodit kotouč přes celé kluziště.
     
    31:21
    Svou první přesilovku v dnešním duelu si zahraje také Ufa. Damir Musin dostává dvě minuty za podražení.
     
    31:05
    Justin Azevedo sprintoval za dlouhou přihrávkou na pravou stranu, nicméně obránce Sami Lepistö měl ke kotouči blíž a puk dostal do bezpečí.
     
    30:17
    Na druhé straně zastavil rychlý protiútok domácího celku odpískaný ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu. Na tribunách panuje skvělá atmosféra.
     
    30:05
    Michail Vorobjov dostal přihrávku do útočného pásma, vylepšil pozici pro Lisina, ale druhý jmenovaný z dobré pozice neprocpal puk za brankovou čáru!
     
    29:16
    Michail Gluchov si klepl o přihrávku do jízdy na modrou čáru. Domácí hokejista kotouč obdržel, jenže jeho rána byla sražena mimo tři tyče.
     
    29:00
    Garipov musel zasahovat proti nahození z pravé strany. Domácí brankář měl zcela odkrytý výhled a s přehledem schoval puk do lapačky.
     
    28:15
    Až nyní se Ufa provinila vyhozením kotouče na zakázané uvolnění, a hra je tak přerušena. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Svedberga.
     
    28:09
    Vladimir Tkačjov jen lehce posunul puk za hostující branku a unavený odjel na střídačku. Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení.
     
    27:28
    Zaváhání hostující obrany při rozehrávce mohl potrestat Alexandr Svitov, jenže z dobré pozice poslal puk vysoko nad břevno!
     
    27:02
    Garipov se stačil přesunou k levé tyči, kde vyrazil prudkou střelu z ostrého úhlu. Ufa v posledních minutách přidala na bruslení.
     
    26:20
    Justin Azevedo zavezl kotouč do útočného pásma. Domácímu střelci nepřišel nikdo na pomoc, a proto raději odjel na střídačku.
     
    25:51
    Vasilij Tokranov se před brankou natahoval po prudké přihrávce na brankoviště. Domácí zadáci si jej vzali do parády a ulehčili Garipovovi práci.
     
    25:19
    U kotouče jsou nyní hosté. Alexandr Loginov dostihl přihrávku na modrou čáru, jenže ani on v útočném pásmu nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    24:38
    Dmitrij Makarov udržel puk v rohu útočného pásma, po mantinelu jej posunul na modrou čáru, ale Lepistemu puk přeskočil přes hůl.
     
    24:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Michail Varnakov si sjel na dlouhou přihrávku, avšak ani jeho rána z ostrého úhlu nedonutila Svedberga zasáhnout.
     
    23:34
    Justin Azevedo operoval v levém rohu útočného pásma, kde se nejprve zbavil obránce, jenže následnou zadovkou neoslovil nikoho v zeleném.
     
    23:02
    Denis Bodrov si na modré čáře připravil kotouč ke střele a nahodil jej na domácí branku. Gólman Garipov jeho pokus vykopl betonem.
     
    22:32
    Igor Grigorenko se hnal za odraženým pukem do útočného pásma, ale Stěpan Zacharčuk měl ke kotouči blíže a poslal jej do bezpečí.
     
    22:10
    Lisin projel s pukem podél mantinelu za domácí branku, kde ztratil balanc v souboji a hokejisté Kazaně se zmocnili kotouče.
     
    21:35
    Hraje se ve velkém tempu. Oba týmy se tlačí do útoku, ale nikdo z hráčů na ledě po přestávce nevypálil. Stále kralují výborné defenzívy.
     
    21:05
    Vladimir Tkačjov se s pukem prosmýkl do útočného pásma a od modré čáry nahodil puk na branku. Obrana Ufy jeho pokus srazila do rohu.
     
    20:35
    Stěpan Zacharčuk si v obranném pásmu musel dát pozor na napadajícího soupeře. Domácí obránce situaci ustál a rozehrál.
     
    20:17
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 7 – 4
     
    První třetina je minulostí! Domácí Kazaň vlétla do utkání mnohem aktivněji a zaslouženě vede. Hosté z Ufy nestíhali zachytit tempo domácího celku a pomáhali si fauly. Kazaň dokonce dostala šanci ke hře přesilové hry 5 na 3, kterou využil Fjodor Malychin ! V závěru třetiny schytal Azevedo drsný hit u mantinelu a na led se už nevrátil. Uvidíme, zda se opora domácího celku ještě objeví.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:12
    Vasilij Tokranov dostal přihrávku před branku, zpracoval si kotouč, ale přesto nedokázal zakončit. Jeho ránu zablokoval obránce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:17
    Obětí opravdu ostrého zákroku se nyní stal Justin Azevedo. Denis Kuljaš si odsedí dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    18:06
    Stěpan Zacharčuk dostal přihrávku do jízdy a najednou se ocitl před brankou hostujícího celku. Zacharčukovi puk přeskočil přes čepel a domácí hráč nestihl vypálit.
     
    17:20
    Michail Varnakov posunul puk ze středního pásma za modrou čáru. Na jeho pobídku ale nezareagoval nikdo v zeleném a Ufa může zaútočit.
     
    17:00
    Hostům se nepovedla další rozehrávka. Malychin také nedosáhl na kotouč a puk prosvištěl na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Svedberga.
     
    16:27
    Hosté v plném počtu.
     
    16:05
    Domácí navíc nadále pokračují v klasické přesilové hře. Hokejisté Kazaně se usadili v útočném pásmu, ale nikdo z nich zatím nevypálil.
     
    15:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň se dostává do vedení! Domácí přeci jen využívají přesilovku 5 na 3! Justin Azevedo dostal nabito na modrou čáru, nahodil puk na branku a jeho pokus ještě stačil tečovat FJODOR MALYCHIN! Asistence: Justin Azevedo, Vladimir Tkačjov.
     
    15:00
    Hosté začali oslabení velmi dobře. Igor Grigorenko vybojoval puk v rohu obranného pásma a okamžitě jej poslal přes celé kluziště.
     
    14:27
    A pozor! Bude z toho přesilovka 5 na 3! Další dvě minuty za podražení dostává Alexandr Něstěrov.
     
    14:05
    Stěpan Zacharčuk nezachytil vyhození hostů z obranného pásma a domácí musejí začít nanovo. Obranná čtveřice Ufy mezitím střídá.
     
    13:44
    Bude se znovu vylučovat a vrátka se znovu otevírají na trestné lavici Ufy. Linus Omark dostává dvě minuty za podražení.
     
    13:14
    Na druhé straně musel brankář Emil Garipov zasahovat proti ráně z levé strany. Domácí gólman udržel puk v lapačce. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    13:05
    Arťom Lukojanov vlétl z levé strany do útočného pásma, mířil zápěstím na zadní tyč, ale vynikající brankář Svedberg jeho ránu vykopl betonem!
     
    12:56
    Hosté v plném počtu.
     
    12:02
    Až nyní musel Svedberg zasahovat. Hostující brankář měl čistý výhled a s dělovkou od pravého mantinelu si bez problémů poradil. Vhazuje se po jeho levici.
     
    11:40
    Ufa se zmocnila kotouče a hosté jej ihned vyhodili přes celé kluziště. Kazaň posílá na led čerstvé síly. Domácí musejí začít nanovo.
     
    11:16
    Michail Gluchov dostal nabito na levou stranu útočného pásma, ale jeho rána z ostrého úhlu trefila jen boční oblouk hostující branky.
     
    10:56
    Kazaň si zahraje první přesilovou hru. Enver Lisin dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:35
    Na druhé straně neponechal Garipov nic náhodě a před dotírajícím Lisinem raději schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    10:15
    Alexandr Svitov projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození o zadní mantinel nedostihl nikdo v zeleném dresu. Zatím se hraje hodně opatrně.
     
    09:30
    Michail Vorobjov se vrátil do obranného pásma, kde se natlačil před domácího útočníka a nenechal jej zakončit. Ufa může zaútočit.
     
    09:10
    Michal Jordán nahodil puk do útočného pásma a sám za ním musel spěchat. Český hokejista však nedokázal přesně rozehrát.
     
    08:26
    Alexandr Loginov se otočil v rohu útočného pásma, vybruslil si okolo mantinelu, ale jeho ránu z otočky zablokoval obětavý obránce.
     
    08:00
    Hostujícímu celku se vůbec nepovedla blesková rozehrávka. Kirill Kaprizov nedosáhl na prudkou přihrávku a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    07:19
    Andrej Popov o sobě dal vědět o několik sekund později. Domácí útočník se zmocnil puku ve středním pásmu, protáhl se za modrou čáru a zápěstím prověřil pozornost hostujícího brankáře.
     
    07:10
    Ufa má v první třetině velké problémy s přechodem středního pásma. Hosté se znovu nedostali na modrou čáru a málem nabídli Popovovi šanci.
     
    06:20
    Alexandr Loginov uklidňuje hru za hostující brankou. Obránce Ufy čeká, až jeho spoluhráči vystřídají. Čerstvé síly posílá na led i domácí trenér.
     
    06:05
    Justin Azevedo se uvolnil ve středním pásmu a pelášil do útočné třetiny. Vracející se obránce mu na poslední chvíli zamezil v zakončení.
     
    05:27
    Ufa spěchala do otevřené obrany domácího celku. Maxim Gončarov byl však příliš rychlý a přejel do útočného pásma rychleji než puk. Ofsajd.
     
    05:02
    Michail Gluchov byl nejrychleji u odraženého kotouče v mezikruží, jenže jeho pohotovou ránu zápěstím brankář vyrazil betonem!
     
    04:21
    Na druhé straně se do zajímavé možnosti řítil Linus Omark, který dostal přihrávku mezi kruhy, jenže rána mu nesedla a kotouč minul branku.
     
    04:10
    Vasilij Tokranov zatáhl puk před branku Ufy. Kotouč se od brusle jednoho z obránců odrazil k Archipovovi, ale ten v dobré pozici nezamířil mezi tři tyče.
     
    03:40
    Rafael Batyršin musel spěchat s rozehrávkou v rohu obranného pásma. Před napadajícím soupeřem posunul puk o mantinel za modrou čáru.
     
    03:10
    Albert Jarullin zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře na modré čáře. Úvod utkání je zatím oboustranně nepřesný. Na ledě kralují obrany.
     
    02:33
    Vladimir Tkačjov nahodil puk ze středního pásma za hostující branku, ale podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Střídá také Ufa.
     
    02:10
    Jevgenij Bodrov zatáhl kotouč do útočného pásma, ale Michail Gluchov mu v souboji u mantinelu pořádně naložil. Ufa přesto zůstává u puku.
     
    01:37
    Poprvé v utkání musel zasahovat domácí brankář. Garipov přikryl nahozený kotouč před napadajícím útočníkem. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    01:10
    Michail Varnakov táhl akci domácího celku po levém křídle, protáhl se do útočného pásma, jenže jeho nahození po mantinelu nenašlo nikoho ze spoluhráčů.
     
    00:30
    Maxim Lazarev držel kotouč v rohu útočného pásma, ale ihned k němu přistoupil Lisin. Hostující hráč byl nakonec důraznější a vybojoval puk.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování dnešního duelu uspěli hokejisté domácího celku. Kazaň se v úvodu nikam nežene a Stěpan Zacharčuk drží puk za brankou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní hymna ruské federace.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Kazaň sehraje dnešní duel v zeleném, zatímco Ufa přijela v bílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – D. Musin, S. Zacharčuk, Tokranov, Jordán, Ohtamaa, Jarullin, Batyršin, Sidorov – Tkačjov, Azevedo, Sekáč – Archipov, Svitov, Glinkin – An. Popov, M. Gluchov, M. Lazarev – Varnakov, Lukojanov, Malychin.

    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Gončarov, Arzamascev, Lepistö, Loginov, Kuljaš, S. Garejev, D. Bodrov – Paršin, I. Grigorenko, D. Makarov – Mertl, Kaprizov, Omark – Něstěrov, Malcev, Korotkov – J. Bodrov, Lisin, M. Vorobjov – Chripunov.

    Rozhodčí: Michail Buturlin, Roman Gofman – Roman Šichanov, Gleb Lazarev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v sérii
    1. zápas
    Jiří Sekáč (KZN) 1+0, 2 střely, čas na ledě 20:00
    Tomáš Mertl (UFA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:27

    2. zápas
    Jiří Sekáč 0+0, 4 střely, čas na ledě 19:03
    Tomáš Mertl 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:18

    3. zápas
    Tomáš Mertl 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:51
    Jiří Sekáč 1+0, 2 střely, čas na ledě 20:56

    4.zápas
    Jiří Sekáč (KZN) 0+1, 4 střely, čas na ledě 15:44
    Tomáš Mertl (UFA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 09:39
     
    Úvodní dva zápasy série na ledě Kazaně nabídly vyrovnané bitvy. V obou případech zvítězila domácí Kazaň těsně 2:1. Poté se série přesunula do Ufy, kde Salavat Julajev uspěl v prvním duelu, který ovládl 4:3. Ve čtvrtém duelu však Kazaň vykročila za postupem a díky brance Justina Azeveda sedm sekund před sirénou zvítězila 2:1!
     
    Dobré odpoledne všem příznivcům Kontinentální hokejové ligy! Vítejte u sledování pátého duelu čtvrtfinále Východní konference mezi Kazaní a Ufou. Kazaň vede 3:1 na zápasy a dnes si může zajistit postup. Duel startuje v 17 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 16. Malychin (Azevedo, Tkačjov), 69. Sekáč (Azevedo) – 52. Arzamascev


    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – D. Musin, S. Zacharčuk, Tokranov, Jordán, Ohtamaa, Jarullin, Batyršin, Sidorov – Tkačjov, Azevedo, Sekáč – Archipov, Svitov, Glinkin – An. Popov, M. Gluchov, M. Lazarev – Varnakov, Lukojanov, Malychin.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Gončarov, Arzamascev, Lepistö, Loginov, Kuljaš, S. Garejev, D. Bodrov – Paršin, I. Grigorenko, D. Makarov – Mertl, Kaprizov, Omark – Něstěrov, Malcev, Korotkov – J. Bodrov, Lisin, M. Vorobjov – Chripunov.

    Rozhodčí: Michail Buturlin, Roman Gofman – Roman Šichanov, Gleb Lazarev

    Diváci: 8890
    Kazaň 4 1 Ufa
    #1 Středa 22.02.2017 • 17:00
    Kazaň - Ufa 2:1
    #2 Pátek 24.02.2017 • 15:00
    Kazaň - Ufa 2:1
    #3 Neděle 26.02.2017 • 12:30
    Ufa - Kazaň 4:3
    #4 Úterý 28.02.2017 • 15:00
    Ufa - Kazaň 1:2
    #5 Čtvrtek 02.03.2017 • 17:00
    Kazaň - Ufa 2:1 po prodl.
    bahis siteleri