Podbrezová – Žilina 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Michalovce 3:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
2:2 (1:1)
MŠK Žilina
sk Neděle 05.03.2017, 15:20 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Róbert Polievka, prichádza Lukáš Migaľa.
     
    90
    V závere nastala najprv strkanica v šestnástke Podbrezovej, ktorú hlavný arbiter vyriešil, lenže následne sa do seba hráči pustili opäť. Pejovič sa zrazil s Maboukom, skôr to bol faul obrancu MŠK, ale kartu dostal Podbrezovčan.
     
    82
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza Eugeniu Cociuc.
     
    80
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Filip Lepieš, prichádza Luka Pejović.
     
    76
    Žilina dala gól!

    Obrana domácich však tentoraz neodolala, pretože na prudký Hlohovského center si naskočil Lukáš Jánošík, ktorý loptu jemne pohladil, ale do brány ju nasmeroval vlastným gólom MATEJ KOCHAN.
     
    69
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ivan Santiago Diaz, prichádza Samuel Mráz.
     
    63
    Matej Kochan ostal totálne zabudnutý v šestnástke súpera, kde sa stihol otočiť a prudko vystreliť. Volešák vyrazil, následný center Podia skončil nad bránou.
     
    56
    Polievka sa znova pekne uvoľnil, pred šestnástkou našiel nabiehajúceho Vajdu, ktorý mal dosť priestoru a tak slabšou ľavačkou prudko vypálil pod brvno. Volešák s veľkou námahou vyrazil.
     
    47
    Podbrezová dala gól!

    Skvelý úvod pred domáci tím! Polievka sa skvele uvoľnil cez Holúbka a aj keď našiel iba Kašu, ten loptu iba posunul presne na nohu ENDYHO BERNADINU, ktorý prudkým pokusom po zemi rozvlnil sieť.
     
    44
    Hlohovského strieľaný center ešte podvihol jeden z domácich a tak sa Kuciak musel rýchlo hodiť do strany, aby predviedol efektívny aj efektný zákrok, čo sa mu podarilo.
     
    38
    Podio rozohral skvele priamy kop z krídla, ktorým našiel na zadnej žrdi Vajdu. Ten poslal loptu od zeme smerom do brány, lenže tam zasiahla žilinská dvojica obrancov. Strela Kriváka z voleja končí nad. Veľká šanca domácich.
     
    31
    Podbrezová dala gól!

    Rýchla odpoveď domácich, ktorí dávajú svoj prvý jarný gól. Kochan krásne prestrčil loptu do šestnástky medzi obranu a Volešáka, kde si nabehol MATÚŠ TURŇA. Ten sviatočný strelec sa zachoval veľmi skúsene a zakončil oblúčikom povedľa brankára.
     
    30
    Žilina dala gól!

    FILIP HLOHOVSKÝ odcentroval pravačkou z ľavej strany smerom do brány, Kuciakovi ešte situáciu sťažil Šejdajev, ktorý prebehol popred neho, ale lopty sa nedotkol. Tá teda bez ďalšieho dotyku skončila v sieti.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Matúš Turňa (ŽP Šport Podbrezová).
     
    22
    Hlohovský sa dostal do dobrej streleckej pozícii, keďže pred ním sa pošmykol jeden z domácich a tak najlepší strelec ligy vypálil po zemi k vzdialenejšej žrdi. Kuciak výborne vyrazil.
     
    19
    Kochanova kolmica síce neprešla, ale Kaša spravil chybu a tak lopta našla Bernadinu. Ten bežal do šestnástky, posunul ju na Lepieša, ktorý to na strelu nemal a navyše sklzom fauloval Mabouku.
     
    18
    Žltú kartu dostáva Michal Škvarka (MŠK Žilina).
     
    13
    Žltú kartu dostáva Ján Krivák (ŽP Šport Podbrezová).

    Matej Kubove

    Branky: 31. Turňa (Kochan), 47. Bernadina – 30. Hlohovský (Škvarka), 76. Kochan (vla.)

    Karty:   13. Krivák (POD), 19. Lepieš (POD), 24. Turňa (POD), 90. Pejović (POD) – 18. Škvarka (ZIL)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kupčík (C), Viazanko – Podio, Vajda – Bernadina, Kochan, Polievka (90+2. Migaľa) – Lepieš (80. Pejović).
    Náhradníci: Lukáč – Lipčák, Migaľa, Magda, Djordjevič, Pejović.

    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Kaša, Králik, Holúbek – Diaz (69. Mráz) – Káčer, Škvarka (C) (82. Cociuc) – Jánošík, Šejdajev, Hlohovský.
    Náhradníci: Mandous – Cociuc, Mráz, Vallo, Jankauskas, Hancko, Jaramillo.

    Rozhodčí: Glova – Hancko, Hrčka – Kráľovič
    bahis siteleri