Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Anaheim Ducks
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:0)
Nashville Predators
Středa 08.03.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:27
    Počet hráčů na ledě se ale hodně rychle srovná. Obránce Roman Josi dle názoru rozhodčího fauloval sekáním, a tak bude muset strávit dvě minuty za katrem.
     
    34:18
    Ponechaná výhoda pro hosty končí, Predators si zahrají přesilovou hru. Autor zatím posledního gólu Nick Ritchie totiž dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:30
    Tak přeci jen tu je trest. Yannick Weber dostává dvě minuty za hrubost a přesilovku si mohou užít Anaheim Ducks.
     
    19:59
    Se zněním sirény je tu ještě faul domácího Perryho, který začne druhou třetinu na trestné lavici. Dostává dvě minuty za sekání.
     
    17:09
    To je mi tedy třetina. Už druhá bitka během dvaceti minut hry. A dost možná ještě ostřejší. Kačer Bieksa se pustil pořádně tvrdě do Watsona. A tentokrát to byl hráč Anaheimu, kdo oslavil v pěstním souboji úspěch. Opět dostanou oba kohouti po pěti minutách.
     
    12:32
    Počet hráčů na ledové ploše se vyrovná. Hostující hráč James Neal potrestán za držení hole. Je to vůbec první hokejista Nashvillu, který dnes musí za katr. Čeká nás hra ve čtyřech proti čtyřem.
     
    11:45
    Vypadá to, že na tuhle třetinu Kačeři nebudou vzpomínat rádi. Budou hrát další oslabení, protože dvě minuty jen nucen pykat Ryan Kesler za krosčekování Irwina.
     
    07:49
    A Kačeři mají další problémy. Rozhodčí tohoto zápasu posílá na trestnou lavici Andrew Cogliana za vysokou hůl. Opět tedy přesilovka pro Nashville.
     
    05:12
    Predators si navíc zahrají přesilovku. Na trestnou lavici je za sekání odeslán domácí hokejista Brandon Montour a jeho tým se tak bude muset bránit.
     
    03:08
    Ještě neuběhlo ani pět minut z první třetiny a už tu máme bitku. Pustili se do sebe domácí Boll a hostující McLeod. A rvali se pěkně dlouho, než šarvátku dokončili. Vyrovnaný souboj, ze kterého nikdo nevyšel jako vyložený vítěz. Oba hokejisté dostanou pětiminutové tresty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. Getzlaf (Vatanen, Fowler), 34. N. Ritchie (Getzlaf, Fowler), 40. Rakell (Eaves, Getzlaf), rozh. náj. Eaves – 5. C. Wilson (Neal, Järnkrok), 7. Ellis (P. K. Subban, Fisher), 32. Forsberg (Järnkrok)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakob Silfverberg (ANA)
    0:0   Ryan Ellis (NSH)
    2. série:
    0:0   Ryan Kesler (ANA)
    0:0   James Neal (NSH)
    3. série:
    0:0   Rickard Rakell (ANA)
    0:0   Filip Forsberg (NSH)
    4. série:
    0:0   Corey Perry (ANA)
    0:0   Viktor Arvidsson (NSH)
    5. série:
    1:0   Patrick Eaves (ANA)
    1:0   Ryan Johansen (NSH)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Manson, Vatanen, Montour – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Eaves, Getzlaf, N. Ritchie – Rakell, Perry, L. Shaw – N. Thompson, Boll, Wagner.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Järnkrok, Neal – C. Smith, Fisher, Watson – Zolnierczyk, Fiddler, McLeod.

    Rozhodčí: Hanson, O'Halloran – Rody, Gibbs

    Diváci: 14 622
    bahis siteleri