Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Anaheim Ducks
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:0)
Nashville Predators
Středa 08.03.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick EAVES - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Autorem vítězné branky je PATRICK EAVES.
    63:35 Craig Smith nádhernou střelou orazítkoval tyč!
     
    63:35
    Třetí veliká šance hostů v prodloužení, ale ani ta nekončí brankou. Nashville pro změnu tentokrát orazítkoval tyčku branky Ducks.
     
    62:48
    A další výtečný zásah Berniera proti Forsbergovi. Tentokrát lapačkou. V prodloužení vede domácí gólman nad střelcem Nashvillu 2:0.
     
    62:27
    Filip Forsberg zůstal sám na pravém křídle, ale Bernier jeho střelu skvěle vychytal.
     
    59:45
    Těsně před sirénou další možnost pro Rakella, který jen těsně nedostal puk za beton Rinneho.
     
    46:36
    Rinne nic neviděl a puk trefil tyčku jeho branky. Anaheim má nyní hodně smůly v zakončení, ale herně je ve třetí třetině zatím o dost lepší.
     
    45:23
    Pekka Rinne ve veliké možnosti zastavil Cogliana. Nechybělo moc a Ducks mohli mít vedení na svých hokejkách.
     
    41:32
    Bieksova rána trefila Rinneho do masky. Rozhodčí ale nepřerušuje a nechává hru plynout dál.
    39:02 Rickard RAKELL - 3:3
     
    39:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Teď už ale Rinne puk zastavit nedokázal a máme vyrovnáno. Nutnou podotknout, že zaslouženě, protože Ducks vytvořili na hostující zařízení pořádný tlak. A bylo velmi nasnadě, že tahle situace skončí vstřelenou brankou. Patrick Eaves ještě z levé strany kotouč do zařízení procpat nedokázal. Pak ale sjel do šance na dorážku RICKARD RAKELL, jenž prostrčil touš za betony hostujícího gólmana. Stav je 3:3 a pravděpodobně nás čeká hodně zajímavá třetí třetina. Asistence: Patrick Eaves, Ryan Getzlaf.
     
    35:08
    Obrovská možnost domácích vyrovnat. Ducks přečíslili soupeře v poměru tři na dva a obránce Montour byl mezi kruhy úplně volný. Jeho rána ale neskončila na brance, jinak by nejspíš mířila do sítě.
     
    34:27
    Počet hráčů na ledě se ale hodně rychle srovná. Obránce Roman Josi dle názoru rozhodčího fauloval sekáním, a tak bude muset strávit dvě minuty za katrem.
     
    34:18
    Ponechaná výhoda pro hosty končí, Predators si zahrají přesilovou hru. Autor zatím posledního gólu Nick Ritchie totiž dostává dvě minuty za vysokou hůl.
    33:19 Nick RITCHIE - 2:3
     
    33:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je tu rychlá odpověď od Kačerů, i když poměrně netradiční. Na třetí gól soupeře dokázal Anaheim reagovat. Rána z dálky skončila ještě na betonech Pekky Rinneho. Jenže před brankovištěm zůstal volný mladíček NICK RITCHIE, jenž našel poskakující kotouč a došťouchl jej do branky. Finský gólman nejspíš vůbec nevěděl, kde se puk v danou chvíli nachází. A tak nestihl ani zasáhnout. Znovu sledujeme rozdíl o jedinou branku a dále nás čeká hodně zajímavý hokej. Asistence: Ryan Getzlaf, Cam Fowler.
    31:29 Filip FORSBERG - 1:3
     
    31:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Anaheimu se přesilová hra vůbec nedařila. A co víc, teď během vlastní početní výhody dokonce inkasuje. Obrana domácích totiž nechala na levé straně úplně volného útočníka FILIPA FORSBERGA, který zamířil a krásnou ranou o tyčku překonal překvapeného Jonathana Berniera. Nashville tedy má už všechny typy branek. V plném počtu, přesilovce i oslabení. Kačeři budou pokračovat v přesilové hře, ale je jasné, že teď budou pod určitým psychickým tlakem. Asistence: Calle Järnkrok.
     
    30:30
    Tak přeci jen tu je trest. Yannick Weber dostává dvě minuty za hrubost a přesilovku si mohou užít Anaheim Ducks.
     
    25:59
    Po delší době práce pro Rinneho. Finský brankář ve službách Predators musel tasit vyrážečku pěkně vysoko, aby dosáhl na letící kotouč. Dokázal to, ale museli mu pomoci také bránící spoluhráči.
     
    19:59
    Se zněním sirény je tu ještě faul domácího Perryho, který začne druhou třetinu na trestné lavici. Dostává dvě minuty za sekání.
     
    17:09
    To je mi tedy třetina. Už druhá bitka během dvaceti minut hry. A dost možná ještě ostřejší. Kačer Bieksa se pustil pořádně tvrdě do Watsona. A tentokrát to byl hráč Anaheimu, kdo oslavil v pěstním souboji úspěch. Opět dostanou oba kohouti po pěti minutách.
    14:16 Ryan GETZLAF - 1:2
     
    14:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Důležitá branka pro Anaheim Ducks je na světě. Podobně jako Nashville, také Kačeři využívají svou první přesilovku tohoto utkání. A nepotřebovali k tomu ani celou jednu minutu. Hrdinou okamžiku je pro fanoušky v Honda Center kapitán RYAN GETZLAF. Dobře počkal před Rinnem a dorazil za jeho záda ránu, kterou předtím vyslal Sami Vatanen. Puk se odrazil od betonu finského gólmana přímo na hokejku Getzlafa. Ten už se mohl radovat. Domácí tak snižují na rozdíl jednoho zásahu a jsou výsledkově zpátky ve hře. Asistence: Sami Vatanen, Cam Fowler.
     
    12:58
    Anaheimští zkoušejí založit akci zpoza své branky. Lindholm předal k pravému mantinelu na Rakella, daleko větší možnost měl ale obránce Sami Vatanen, který nedokázal zakončit puk za ležícího Rinneho.
     
    12:32
    Počet hráčů na ledové ploše se vyrovná. Hostující hráč James Neal potrestán za držení hole. Je to vůbec první hokejista Nashvillu, který dnes musí za katr. Čeká nás hra ve čtyřech proti čtyřem.
     
    11:45
    Vypadá to, že na tuhle třetinu Kačeři nebudou vzpomínat rádi. Budou hrát další oslabení, protože dvě minuty jen nucen pykat Ryan Kesler za krosčekování Irwina.
     
    07:56
    Ducks vyhráli buly, ale osvobodit se nedokázali. Naopak se otevřelo místo pro Filipa Forsberga, jenž málem překonal Berniera v levé polovině branky.
     
    07:49
    A Kačeři mají další problémy. Rozhodčí tohoto zápasu posílá na trestnou lavici Andrew Cogliana za vysokou hůl. Opět tedy přesilovka pro Nashville.
    06:23 Ryan ELLIS - 0:2
     
    06:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Problémy pro kalifornský celek pokračují. Poté, co Nashville Predators skórovali při plném počtu hráčů na ledě, přidávají druhý zásah v početní výhodě. Ta už mířila ke svému konci, hosté ji přesto dokázali využít. Do prostoru někde na levé straně útočného pásma dostal přesný pas RYAN ELLIS. Ten napřáhl a nakonec propálil Jonathana Berniera. Jeden z hokejistů Predátorů ještě zkoušel před brankovištěm tečovat, ale jeho pomoc nakonec nebyla potřeba. Uvidíme, jak budou domácí na tuto nevýhodnou situaci reagovat. Asistence: P. K. Subban, Mike Fisher.
     
    05:12
    Predators si navíc zahrají přesilovku. Na trestnou lavici je za sekání odeslán domácí hokejista Brandon Montour a jeho tým se tak bude muset bránit.
    04:26 Colin WILSON - 0:1
     
    04:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme! První střela na branku v tomto zápase a hned končí za zády jednoho z gólmanů. Stačila trošička nepozornosti, aby z prostoru před brankovištěm otevřel skóre hostující útočník COLIN WILSON. Chválu si však zaslouží především jeho kolega James Neal, který mu krásně naservíroval kotouč od pravého mantinelu. Pro Wilsona už potom nebyl žádný problém překonat Berniera. Anaheim Ducks od začátku první třetiny ztrácejí a rozhodně je nečeká snadná práce při honbě za vyrovnáním. Asistence: James Neal, Calle Järnkrok.
     
    03:08
    Ještě neuběhlo ani pět minut z první třetiny a už tu máme bitku. Pustili se do sebe domácí Boll a hostující McLeod. A rvali se pěkně dlouho, než šarvátku dokončili. Vyrovnaný souboj, ze kterého nikdo nevyšel jako vyložený vítěz. Oba hokejisté dostanou pětiminutové tresty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. Getzlaf (Vatanen, Fowler), 34. N. Ritchie (Getzlaf, Fowler), 40. Rakell (Eaves, Getzlaf), rozh. náj. Eaves – 5. C. Wilson (Neal, Järnkrok), 7. Ellis (P. K. Subban, Fisher), 32. Forsberg (Järnkrok)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakob Silfverberg (ANA)
    0:0   Ryan Ellis (NSH)
    2. série:
    0:0   Ryan Kesler (ANA)
    0:0   James Neal (NSH)
    3. série:
    0:0   Rickard Rakell (ANA)
    0:0   Filip Forsberg (NSH)
    4. série:
    0:0   Corey Perry (ANA)
    0:0   Viktor Arvidsson (NSH)
    5. série:
    1:0   Patrick Eaves (ANA)
    1:0   Ryan Johansen (NSH)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Manson, Vatanen, Montour – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Eaves, Getzlaf, N. Ritchie – Rakell, Perry, L. Shaw – N. Thompson, Boll, Wagner.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Järnkrok, Neal – C. Smith, Fisher, Watson – Zolnierczyk, Fiddler, McLeod.

    Rozhodčí: Hanson, O'Halloran – Rody, Gibbs

    Diváci: 14 622
    bahis siteleri