CSKA Moskva – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.)
po prodl.
SKA Petrohrad
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1) Stav série: 0:1
Dynamo Moskva
Středa 08.03.2017, 15:00 • Ice Palace • Play-off KHL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    77:49 Maxim KARPOV - 2:3
     
    77:49
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi zápasu je rozhodnuto a překvapivě se jím stává Dinamo Moskva. Nikulin roztáhl hru doprava a Karsums pak okamžitě adresoval puk do předbrankového prostoru, kde si ho MAXIM KARPOV nejprve zpracoval bruslí a hrací předmět poté z bezprostřední blízkosti dopravil na místo jeho určení. Radost úspěšného střelce je znatelná, protože se právě stal autorem hattricku! Asistence: Ilja Nikulin a Martinš Karsums.
     
    76:13
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ilja Kovalčuk.
    69:48 Správně neuznaný gól hostů
     
    69:48
    Šance jako hrom! Tarasov vjel do útočného pásma, tam přenechal kotouč Cvetkovovi a ten střelou švihem nechal vyniknout Koskinena. Cvetkov pak ve vysoké rychlosti vlétl do brány, ta vyjela ze svého ukotvení a až poté do ní zapadl odražený puk.
     
    62:02
    První obrovskou šanci v prodloužení si vytvořil hostující tým. Nikulin se stal adresátem přihrávky zprava a na dlouhou hůl trestuhodně minul poloprázdnou bránu.
     
    55:21
    Nikolaj Prochorkin (SKA Petrohrad) narazil Nikulina na hrazení. Jeho trest? Dvě minuty. Dinamo tak získává příležitost vzít si vedení zpět.
    53:33 Pavel DACJUK - 2:2
     
    53:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ledový palác je na nohou, protože petrohradský celek konečně využil přesilovou hru a vyrovnal stav utkání na 2:2. PAVEL DACJUK se u pravé brankové konstrukce dostal k přihrávce Širokova, kterou mírně přibrzdil obránce, a odeslal puk mezi nohy Jerjomenka. Asistence: Maxim Čudinov a Sergej Širokov.
     
    52:52
    Potrestaným hráčem se stal Denis Kokarev (Dinamo Moskva) a jeho hrubost.
     
    48:01
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Denis Kokarev a hosté jsou znovu do tří.
     
    46:48
    Pozor, protože Moskvané půjdou do tří! Karpov (Dinamo Moskva) podrazil soupeře a na lavici hříšníků bude dělat společnost Igumnovi.
     
    44:58
    Gólman Jerjomenko (Dinamo Moskva) atakoval projíždějícího útočníka a za nedovolené bránění obdržel dvě minuty. Trest za něj odpyká Igumnov.
     
    41:02
    A přerušovat se muselo také po faulu Chafizullina (SKA Petrohrad), ten odchází za katr vinou hákování.
     
    38:21
    Ansel Galimov (Dinamo Moskva) si v osobním souboji pomohl hákováním a před koncem prostřední periody si odpyká dvouminutový trest.
    34:33 Maxim KARPOV - 1:2
     
    34:33
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou vedení zpět. Těreščenko obdržel přihrávku mezi vrcholy obou kruhů a na pravé straně si všiml nepokrytého MAXIMA KARPOVA. Hráč, který otevřel gólový účet dnešního souboje, si srovnal puk na střelu a z ostrého úhlu vymetl bližší horní růžek brány. Lépe to snad ani trefit nešlo! Asistence: Alexej Těreščenko a Ilja Nikulin.
     
    26:54
    Jakmile se hostů dostali k puku, rozhodčí přerušili hru a za katr poslali Cvetkova (Dinamo Moskva), jenž se dopustil sekání. Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    24:56
    Ketov (SKA Petrohrad) se provinil sekáním a na trestné lavici si odsedí dvě minuty.
    23:22 Nikita GUSEV - 1:1
     
    23:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti příznivců Petrohradu je vyrovnáno! Šipačov předal kotouč Dadonovi a ten ho poslal na levou stranu pro NIKITU GUSEVA, před nímž zívala poloprázdná brána. Jerjomenko se po puku natahoval jak mohl, ale zabránit mu v cestě do brány nedokázal. Asistence: Jevgenij Dadonov a Vadim Šipačov.
     
    18:29
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Ansel Galimov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:44
    Barabanov si sjel od pravého mantinelu na střed osy hřiště a tím se dostal do výhodnější palebné pozice. Snažil se trefit škvíru mezi Jerjomenkovými betony, ale mířil o něco výše, než by si představoval.
    14:00 Těreščenkova zajímavá šance
     
    14:00
    Hosté zahrozili! Karsums elegantní zadovkou zpoza brány našel Těreščenka a jeho nebezpečné ráně z okraje pravého kruhu vystavil Koskinen exkluzivní stopku.
     
    09:12
    Po nepřesném střeleckém pokusu se puk odrazil od zadního mantinelu a v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k tvrdé ráně Gusev, který prověřil kvalitu výstroje gólmana hostujícího týmu.
    05:27 Maxim KARPOV - 0:1
     
    05:27
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskvané se zničehonic dostávají do vedení. Nahození Mironova od mantinelu tečoval v předbrankovém prostoru stojící MAXIM KARPOV do obránce, pak se ale dostal k odraženému kotouči a mezi nohama gólmana ho propasíroval až do sítě. Koskinen se pak jen smutně ohlédl za sebe. Asistence: Alexej Těreščenko a Andrej An. Mironov.
     
    01:39
    Další akce Petrohradu byla o poznání nebezpečnější! Po průnikové přihrávce ukázal bekům svá záda Prochorkin a trefil Jerjomenka do ramene. Následkem velké rychlosti nestačil včas zabrzdit a namísto puku skončil v bráně právě on.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 24. N. Gusev (Dadonov, Šipačov), 54. Dacjuk (Čudinov, Širokov) – 6. Karpov (A. Těreščenko, Mironov), 35. Karpov (A. Těreščenko, I. Nikulin), 78. Karpov (I. Nikulin, Karsums)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – J. Jakovlev, A. Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zub, Zubarev, Rykov – Dacjuk, Kovalčuk, Ketov – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – S. Plotnikov, Širokov, Prochorkin – Koskiranta, Kablukov, Děrgačjov – Barabanov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Solovjov, I. Nikulin, Rylov, Kutějkin, D. Višněvskij, Hietanen, Mironov – A. Těreščenko, Karsums, Karpov – A. Galimov, Cvetkov, Tarasov – Gorovikov, Kokarev, Podšendjalov – Igumnov, Kašpar, Brjukvin – Čebykin.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 12328
    Petrohrad 4 1 Dynamo Moskva
    #1 Středa 08.03.2017 • 15:00
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:3 po prodl.
    #2 Pátek 10.03.2017 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:1
    #3 Neděle 12.03.2017 • 15:00
    Dynamo Moskva - Petrohrad 2:4
    #4 Úterý 14.03.2017 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 1:4
    #5 Čtvrtek 16.03.2017 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:0
    bahis siteleri