Boston – Tampa 4:0 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.)
Toronto – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.)
Nashville – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Minnesota – Carolina 5:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Chicago 4:3 (po pr.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Detroit Red Wings
Středa 05.04.2017, 01:44 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Podrážděný Dylan Larkin naprosto zbytečně osekával Harpura, což se nelíbilo Marku Borowieckému (OTT). Dvě trestné minuty dostává právě Borowiecki a Darren Helm (DET), který se vměstnal do celého konfliktu.
     
    59:35
    Ještě jednou se vylučuje. Justin Abdelkader (DET) zezadu seknul Kyla Turrise (OTT), který mu to oplatil pokusem o sebrání hole. Oba jdou na trestnou lavici.
     
    58:31
    Od brusle napadajícího Stålberga se kotouč odrazil do tyče prázdné brány Detroitu!
     
    58:03
    Tvrdé zakončení Niklase Kronwalla nyní skončilo na brankovišti, ale nikdo z hostů puk nedokázal propasírovat za pozorného Andersona.
     
    57:36
    Jimmy Howard je na střídačce. Hosté to zkoušejí se šesti hráči v útočném pásmu.
     
    51:40
    Teď si však kotouč nalevo od brány našel Larkin, který okamžitě zakončoval. Craig Anderson se ale stačil přesunout!
     
    46:04
    Detroit se mohl dostat na rozdíl jediné branky. Hostující Niklas Kronwall nejprve neprostřelil blokujícího soupeře, ale poté se puk znovu zjevil na jeho hokejce a vytáhnout se musel Anderson.
     
    45:13
    Velká šance domácích! Hoffman se zjevil úplně sám mezi kruhy, ale střela po Stoneově přihrávce šla přesně do ramene hostujícího gólmana.
     
    40:00
    Se závěrečným hvizdem druhé třetiny je ještě vyloučen Justin Abdelkader (DET), který ve středním pásmu podrazil Pyatta. Třetí část tedy začne ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:57
    Svou první početní výhodu v utkání získává Detroit. Za vysokou hůl je totiž vyloučen Derick Brassard (OTT), jenž zasáhl Zetterberga.
     
    38:27
    Mark Stone před bránou šikovně tečoval nahození od modré čáry. Puk mířil mezi betony, ale Howard své chrániče včas sevřel.
     
    29:50
    Henrik Zetterberg (DET) zezadu atakoval Borowieckého, který si natloukl o mantinel. Švédský útočník dostává dvě trestné minuty za vražení na hrazení.
     
    28:26
    Domácí jsou při chuti. Z pravé strany šel na Howarda Karlsson, nicméně gólman Detroitu napravil inkasovanou branku a poté si věděl rady i se zakončením Kyla Turrise.
    27:49 Tom PYATT - 2:0
     
    27:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři rychle postoupili do útočného pásma a rázem mají dvoubrankové vedení. Hoffman u mantinelu posouval puk k Pageauovi, ale ten byl odstaven a k zakončení se tak dostal až dojíždějící TOM PYATT. Defenzivně laděný útočník vypálil zleva přesně mezi Howardovy betony. Asistence: Mike Hoffman, Jean-Gabriel Pageau.
     
    15:29
    Senátoři si zahrají přesilovou hru. Niklas Kronwall (DET) si u mantinelu pomohl hákováním.
    12:59 Erik KARLSSON - 1:0
     
    12:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou zničehonic do vedení! Díky Turrisově vyhranému vhazování se puku ujal ERIK KARLSSON, který si sjel k rohu kluziště, ale poté švihem z úhlu vypálil pod břevno Howardovy brány. Parádní trefa domácího kapitána. Asistence: Kyle Turris.
     
    09:54
    Detroit je v pásmu soupeře nebezpečnější. Další dobrou šanci teď spálil Ben Street, který z mezikruží vypálil pouze do gólmana.
     
    07:41
    Jenže teď se kotouč dostal na hokejku Darrena Helma, jenž rychle zakončoval z předbrankového prostoru. Anderson zasáhl pravým betonem!
     
    02:43
    Po nahození od modré čáry se Larkin u brankoviště prosadil k nebezpečnému zakončení. Anderson však kotouč schoval mezi betony!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 13. E. Karlsson (Turris), 28. Pyatt (Hoffman, Pageau)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Claesson, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Harpur, Borowiecki, Ch. Wideman – Hoffman, Turris (A), Mark Stone – Stålberg, Brassard, Burrows – Dzingel, Pageau, Pyatt – Wingels, Kelly, MacArthur.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Jensen, Kronwall (A), Green, Ouellet, Russo – Nyquist, Zetterberg (C), Tatar – Svečnikov, D. Larkin, Abdelkader (A) – Helm, Nielsen, Sheahan – Street, Nosek, Athanasiou.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Frederick L'Ecuyer – Michel Cormier, Greg Devorski

    Diváci: 17 166
    bahis siteleri