Slavia – Letňany 3:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:3 (1:2, 0:1, 2:0)
HC Letci Letňany
Středa 05.04.2017, 18:00 • ZS Eden • Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    56:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. VOJTĚCH JÁGR si u pravé tyče počkal na svou chvíli. Jakmile se k němu poskakující kotouč dostal, vypálil. Urban neměl šanci se včas přesunout. Asistence: Jan Urych.
     
    48:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jeden povedený brejk a rázem je o co hrát. ŠIMON RULC využil zaváhání letňanského obránce na modré a uprchl do samostatného úniku. Urbana si položil a zakončil bekhendem. Bez asistence.
     
    27:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka a zároveň poněkud šťastný zásah. Hlaváč se pokoušel nahodit z rohu. Dokázal to ale tak šikovně, že pukem trefil FILIPA ZRCKA, který ho nevědomky nasměroval mezi tři tyče. Asistence: Jan Hlaváč.
     
    13:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Skóre zápasu se rázem otáčí. Puku, který přiletěl z rohu, si nejrychleji všiml FILIP ZRCEK. Z bezprostřední blízkosti už neměl těžkou úlohu. Asistence: Lukáš Vojta, Tomáš Václavík.
     
    06:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita a je vyrovnáno. Krutil se do puku na modré slušně opřel. Němeček vyrazil jen před sebe. JAN HLAVÁČ se k puku dostal jako první a výhodnou situaci využil. Asistence: Michael Krutil.
     
    01:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou z první akce do vedení. ADAM SRDÍNKO na modré čáře nic nevymýšlel a nahodil na branku. Nenápadná střela projela mezi betony brankáře Letců. Asistence: Vojtěch Jágr.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 2. Srdínko (Jágr), 49. Rulc, 57. Jágr (Urych) – 7. Hlaváč (Krutil), 14. Zrcek (Vojta, Václavík), 28. Zrcek (Hlaváč)


    HC Slavia Praha: Němeček (Janura) – Moravec, Palát, Čapka, Srdínko, Topol, Stejskal, Němeček, Vymětal – Labuzík, Černý, Hofmann, Urych, Rulc, Jágr, Míšek, Reichmenn, Svoboda, Bura, Štefko, Kvasnička.
    HC Letci Letňany: Kučera (30. Urban) – Klatt, Krutil, Skorčík, Vojta, Bucek, Němec, Pětník, Hlaváč, Zrcek, Petr, Straka, Dobrov, Václavík, Zajíc, Tůma.
    bahis siteleri