HC Slovan – Kloten 3:1 (kon.) | IHS Riga – Zürich 5:1 (kon.) | Davos – Sparta 1:9 (kon.)
Salzburg – Třinec 6:2 (kon.) | Jungadler Mannheim – HC Slovan 5:4 (kon.) | Eisbären – IHS Riga 5:6 (0:1 po s.n.)
Kloten – Davos 3:4 (0:1 po s.n.) | Zürich – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
HC Davos
1:9 (0:2, 1:3, 0:4)
HC Sparta Praha
Sobota 08.04.2017, 11:30 • Malá hala • Memoriál Jana Marka • Skupina A
Partner:
     
    59:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané si zápas užívají do poslední minuty, další, v pořadí už devátý gól, vsítil MICHAL KLIMO – 1:9! Asistence: Jevgenij Pika a František Gajdoš.
     
    50:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jsou zkrátka produktivní, po zmatcích v davoské obraně se puku zmocnil DAVID VITOUCH, který z levého kruhu přidává už osmý gól Sparty v tomto utkání – 1:8! Asistence: Patrik Prymula.
     
    44:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané dostali možnost hrát přesilovou hru pět na tři a hned ji využívají, když se na brankovišti nejlépe zorientoval ONDŘEJ PŠENIČKA – 1:7! Asistence: Filip Hadamcik a Marcel Barinka.
     
    40:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Pražané si berou zpět svůj pětigólový náskok! Autorem šestého gólu je DOMINIK ARNOŠT – 1:6! Asistence: Štěpán Čech a Vojtěch Kropáček.
     
    39:00
    Davos právě vstřelil branku!
    Davos se přeci jen dočkal a snižuje na rozdíl čtyř branek! Rychlou a přesnou střelu ze své hole nyní vyprodukoval kapitán Davosu MARCO WETTER GIAN – 1:5! Asistence: Dominik Rauter.
     
    37:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další puk musí lovit ze své sítě gólman Frey! Krásná střela v podání ŠTĚPÁNA ČECHA znamená gólový účet zápasu kladný pro Spartu – 0:5! Asistence: Vojtěch Kropáček a Filip Hadamczik.
     
    36:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se dostávají do čtyřgólového trháku! Barinka potáhl puk po pravé straně, následně ho předložil MARTIN HUGO HAŠOVI, který se nerozpakoval a z mezikruží vyslal přesnou ránu a ta zapadla až za Freye – 0:4! Asistence: Marcel Barinka a Ondřej Pšenička.
     
    33:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané zasadili třetí direkt do sítě Davoských! Výstavní ranou se prezentoval sparťanský forvard ONDŘEJ PŠENIČKA, který tak zkompletoval svůj hattrick v tomto zápase – 0:3! Asistence: Erik Čermák a Filip Hadamczik.
     
    10:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vstoupili do zápasu jako uragán, Haš nahodil a přes holi Čermáka usměrnil kotouč do sítě Davoských ONDŘEJ PŠENIČKA – 0:2! Asistence: Erik Čermák a Martin Hugo Haš.
     
    5:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šance však pokračovala, Čermák za brankou nahrnul puk zpět do brankoviště, kde stál připravený ONDŘEJ PŠENIČKA a doklepl puk do sítě – 0:1! Asistence: Erik Čermák.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 39. Gian (Rauter) – 6. Pšenička (Čermák), 11. Pšenička (Čermák, Haš), 34. Pšenička (Čermák, Hadamczik), 37. Haš (Barinka, Pšenička), 38. Čech (Kropáček, Hadamczik), 41. Arnošt (Čech, Kropáček), 45. Pšenička (Hadamczik, Barinka), 51. Vitouch (Prymula), 60. Klimo (Pika, Gajdoš)


    HC Davos: Frey (Huber) – Pleisch, Pluss, Heim, Rauter, Heinen, Mathis, Niederer, Bohé – Zürcher, Heini, Genevay, Lüthi, Pingeon, Riatsch, Brodmann, Wetter Gian, Misani, Giger, Marti, Waidacher.
    HC Sparta Praha: Švehlák (Mičán) – Kumpošt, Haš, J. Najman, Gajdoš, Tůma, Vandirek, Hadamczik – Pika, Čermák, M. Najman, Barinka, Prymula, Klimo, Flídr, Vitouch, Arnošt, Kropáček, Čech, Vorobjev, Pšenička.
    bahis siteleri