Letňany – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 08.04.2017, 19:45 • ICE ARENA Letňany • Kvalifikace o 2. ligu
Partner:
    58:34 Jan VALDER - 2:3
     
    58:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na jednobrankový rozdíl! JAN VALDER si zpoza brány nabruslil před levou tyčku odkud puk zavěsil do horní části branky. Asistence: Alexandr Božilov a Lukáš Novák.
    52:07 Petr ZMÍTKO - 1:3
     
    52:07
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    O postupujícím týmu do druhé ligy už je jasno. Pařík měl nyní obrovskou smůlu, když mu střela Ondřeje Hamerského z mezikruží skočila nad záda, kde PETR ZMÍTKO puk trefil a jen doklepl směrem k zemi a za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Hamerský.
     
    35:00
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají opět do vedení! DANIEL FILIP si obkroužil bránu, puk chtěl poslat na zadní tyč, ovšem tomu zabránil betonem Pařík. Kotouč se však odrazil jen k brusli bránícího domácího hráče a rovnou do brány Letňan. Asistence: Jan Ježek.
    35:00 Daniel FILIP - 1:2
    23:27 Jan MIŠNER - 1:1
     
    23:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    V Letňanech je vyrovnáno! Domácí využívají přesilové hry. Tomáš Zima nahodil puk od modré mezi kruhy, odkud se puk přes Matěje Štěpána odrazil na JANA MIŠNERA, který z pravého kruhu vystřelil pod horní tyč brány hostí. Asistence: Matěj Štěpán a Tomáš Zima.
    21:10 Lukáš DAŇO - 0:1
     
    21:10
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Po vstupu pátého bruslaře Dvora Králové padá první branka utkání! Střela Jakuba Luštince z mezikruží byla neúspěšná a odrazila se k mantinelu, kde si puk převzal LUKÁŠ DAŇO, jenž vystřelil téměř z nulového úhlu. To však Pařík nejspíše nečekal a skulinku u tyče pro puk nechal. Asistence: Jakub Luštinec.

    Barbora Wolfová

    Branky a nahrávky: 24. Mišner (Štěpán, Zima), 59. Valder (Božilov, Novák) – 22. Daňo (Luštinec), 35. Filip (Ježek), 53. Zmítko (Hamerský)


    HC Letci Letňany: Pařík – Zima, Šulc, Major, Uhlíř, Novák, Božilov, Kučera, Kazda, Kautský, Koubík – Štěpán, Šramota, Mišner – Nadaný, Horáček, Mrázek – Valder, Bílek, Král.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Kozák) – Vitebský, Krejcar, Vacek, Hamerský, Mišinec, Daňo, Zmítko – Karlík, Rychtera, Filip, Rutrle, Háze, Sedláček, Lelka, Luštinec, Szakal, Fořt, Ježek.

    Rozhodčí: Sýkora – Rubáš, Tvrdík
    bahis siteleri