Sampdoria – Fiorentina 2:2 (kon.) | AC Milán – Palermo 4:0 (kon.) | Bologna – AS Řím 0:3 (kon.)
Cagliari – Turín 2:3 (kon.) | Udinese – Janov 3:0 (kon.) | Crotone – Inter 2:1 (kon.)
Lazio – Neapol 0:3 (kon.)
konec
AC Milán
4:0 (3:0)
U.S. Citta di Palermo
Neděle 09.04.2017, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Dnešní zápas se dá nazvat také jako přehlídka šancí hráčů AC Milán. V souboji s Pezzellou byl úspěšnější Carlos Bacca a tváří v tvář Fulignatimu trefil pouze jeho rukavice. Palermo si dnešní zápas určitě za rámeček nedá.
     
    85
    Pašalić mohl zdvojnásobit svůj střelecký účet v dnešním utkání, střelou z úhlu rozvlnil pouze boční síť Fulignatiho svatyně.
     
    84
    Lapadulu tvrdě dohrál González, který na svých bedrech už měl jednu žlutou kartu, výsledkem je druhá žlutá karta, a tedy karta červená.
     
    78
    Jakoby hosté dnes pořádali den otevřených dveří. V další šanci se zjevil Antonelli, jenomže tváří v tvář Fulignatimu zaváhal a trefil pouze hostujícího brankáře.
     
    75
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Gianluca Lapadula.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Thiago Cionek (U.S. Citta di Palermo).
     
    72
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Siniša Anđelković, přichází Thiago Cionek.
     
    72
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Luca Antonelli.
    70. Gerard DEULOFEU - 4:0
     
    70
    AC Milán právě vstřelil branku!
    O minutu později je tu přeci jenom další branka. Po rohovém kopu Palerma založili domácí rychlý protiútok, míče se chopil GERARD DEULOFEU, který technickou střelou na vzdálenější tyč překonává Fulignatiho počtvrté.
    69.
     
    69
    Další chyba hostující obrany. Pašalić oloupil jednoho z hostujících hráčů o míč a z pravé strany se řítil sám na Fulignatiho, kterého zkoušel překvapit střelou mezi nohama, tam ale místo nebylo a brankář Palerma míč vyráží.
     
    67
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Edoardo Goldaniga, přichází Aleksandar Trajkovski.
     
    59
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází José Ernesto Sosa, přichází Manuel Locatelli.
     
    55
    Další velká šance AC Milán! Calabria vyslal milimetrovou přihrávku za obranu až na naběhnuvšího Carlose Baccu, který přízemní střelou jen o centimetry minul pravou tyč.
     
    54
    Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Bruno Henrique, přichází Roland Sallai.
     
    48
    Tohle je škoda pro domácí. Deulofeu si náramně narazil s Baccou, jenomže tváři v tvář Fulignatimu ještě hledal lepší pozici pro zakončení, což bylo pro něj osudné a o míč přišel.
     
    42
    Fulignati si s výkopem dával na čas, čehož využil Bacca, následně se k míči dostal Calabria, který hledal ještě lépe postaveného Susa, jehož střelu Fulignati chytá a odčinil tak svojí chybu.
    37. Carlos BACCA - 3:0
     
    37
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Obrovské chyby předvádí v dnešním utkání hostující obrana. Calabria placírkou posílal míč do vápna, kde nejvýše vyskočil CARLOS BACCA a hlavičkou o zem prostřelil Fulignatiho. AC je na koni, Palermo naopak na ručník.
     
    25
    Domácí byli blízko další brance. Pašalić využil otevřené obrany Palerma a vyslal přihrávku na Carlose Baccu, kterému střela ale vůbec nesedla. Fulignati zasahovat nemusel.
     
    22
    Deulofeu opět prokázal svojí rychlost, nicméně na pravé straně ho dost nešetrně sestřelil Giancarlo González a uviděl v rukou rozhodčího žlutou kartu.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Mario Pašalić (AC Milán).
    19. Mario PAŠALIĆ - 2:0
     
    19
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Druhá branka a opět v ní měl prsty Suso! Mladý Španěl hezkým adresným centrem našel na vzdálenější tyči MARIA PAŠALIĆE, který tak trochu kostrbatě, ale přece dopravil míč do sítě.
    6. SUSO - 1:0
     
    6
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera! K rozehrávce standardní situace se postavil SUSO, který nádhernou technickou střelou nedal Fulignatimu sebemenší šanci, AC se tak rychle dostává do vedení.
     
    6
    AC se hnalo do rychlého protiútoku, Bacca vyslal přihrávku na rychlonohého Deulofeua, kterého těsně před vápnem musel faulovat Anđelković. Domácí budou mít k dispozici zajímavou standardní situaci.

    David Suchý

    Branky: 6. Suso, 19. Pašalić (Suso), 37. Bacca (Calabria), 70. Deulofeu

    Karty:   20. Pašalić (ACM) – 6. Anđelković (PLM), 22. G. González (PLM), 75. Cionek (PLM)   84. G. González (PLM)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 2:3. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:12.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, C. Zapata, A. Romagnoli, De Sciglio (C) – Kucka, J. Sosa (59. Locatelli), Pašalić – Suso (72. Antonelli), Bacca, Deulofeu (75. Lapadula).
    Náhradníci: Plizzari, Storari – Antonelli, G. Gomez, Paletta, Vangioni, M. Fernández, Honda, Locatelli, A. Poli, Lapadula, Ocampos.

    U.S. Citta di Palermo: Fulignati – Anđelković (72. Cionek), G. González, Goldaniga (67. Trajkovski) – Rispoli (C), Bruno Henrique (54. Sallai), Jajalo, Čočev, Pezzella – Diamanti – Nestorovski.
    Náhradníci: Posavec, Marson – Vitiello, Trajkovski, Aleesami, Cionek, Balogh, Sallai, Ruggiero, T. Šunjić, Lo Faso, Morganella.

    Rozhodčí: Di Bello
    bahis siteleri