Gijón – Las Palmas 1:0 (kon.) | Atlético – Eibar 1:0 (kon.) | Barcelona – Villarreal 4:1 (kon.)
Granada – Real Madrid 0:4 (kon.)
konec
Granada CF
0:4 (0:4)
Real Madrid
Sobota 06.05.2017, 20:45 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Žlutou kartu dostává Sverrir Ingason (Granada).
    80. Obrovská šance Granady na snížení
     
    80
    V osmdesáté minutě přišla první obrovská šance Granady. Do vápna se s míčem dostal Adrián Ramos, jenž se utopil v kličkách. Balon mu odkopl Fábio Coentrão jen do míst, kde stál Martin Hongla. Jeho pokus přeletěl odkrytou branku, a tak Granada na čestný zásah stále čeká.
     
    77
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Mariano Díaz.
    71. Álvaro Morata (REA)
     
    71
    Madridští jsou opět u balonu a rychle se vydávají k brance soupeře. Trochu netradičně se na levé straně objevil Karima Benzemu, jenž centrem našel před brankou Álvara Moratu. Jeho pokus se sice otřel o tyč, ale jen z vnější strany.
     
    68
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Isco.
    66. Sergio Ramos odmítl vstřelit pátou branku svého celku
     
    66
    Sergio Ramos byl ve stoprocentní šanci, kterou zahodil, a tak schoval obličej do dlaní! Přetažený centr mířil na Fábia Coentrãoa, jenž viděl před brankou osamoceného kapitána. Ovšem španělská reprezentační obránce ve vyložené šanci branku netrefil.
     
    63
    Karim Benzema předvedl, že je kvalitním útočníkem, když přes obránce přihrával před branku. Ovšem jeho přihrávku odvrátil na roh obránce. Po následném centru od rohového praporku se k hlavičce dostal Sergio Ramos, jenž zamířil do míst, kde stál brankář.
     
    62
    Lucas Vázquez poslal do šestnáctky střílený centr, který se odrazil k hráčům nabíhajícím ve druhé vlně. Konkrétně se k míči dostal Danilo, jehož pokus po zemi orazítkoval bližší tyč.
     
    59
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Karim Benzema.
     
    46
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází René Krhin, přichází David Lombán.
     
    45
    To snad ani není možný, co bílý balet v tomto okamžiku zahodil! Mateo Kovačić vysunul kolmicí za obranu Álvaroa Moratu, jenž trefil nohu Guillerma Ochoay. Od něho se míč odrazil před prázdnou branku, kterou z malého vápna přestřelil Casemiro.
    43. Lucas Vázquez trefuje břevno po technické střele
     
    43
    A mohlo to být 5:0! Jenže to byl Lucas Vázquez musel mít trochu více štěstí po krásné střele, kterou trefil břevno. Hostující záložník vnikl do vápna po pravé straně, kde se nejprve zbavil bránícího hráče, ale jeho technický pokus zastavila branková konstrukce.
    35. Álvaro MORATA - 0:4
     
    35
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    V očích fanoušků domácího celku se objevily slzy a není divu! Real se bránil a vydal se do rychlého protiútoku. Marco Asensio našel přihrávkou ve vápně ÁLVARA MORATU, který se pěknou kličkou zbavil svého strážce. Madridský útočník následně zvolil technickou střelu, která skončila po čtvrté za brankovou čárou. Asistence: Marco Asensio.
    30. Álvaro MORATA - 0:3
     
    30
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    To byla akce z říše snů! Danilo dostal na pravé straně hodně prostoru, a tak vnikl do šestnáctky, kde zvedl hlavu. Krajní obránce naznačil střelu, ale přihrál do druhé vlny, kde si nabíhal ÁLVARO MORATA. Jeho tvrdá rána se změnila v krásnou branku, když míč se od hodní tyče dostal až za brankovou čáru. Asistence: Danilo.
     
    17
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Aly Malle, přichází Uche Henry Agbo.
    11. James RODRÍGUEZ - 0:2
     
    11
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    To je efektivita jako hrom a vedení Realu už je dvoubrankové! Po přetaženém centru se na levé straně k míči dostal Fábio Coentrão. Portugalský obránce se díky podklouznutí svého strážce dostal k centru, kterým našel JAMESE RODRÍGUEZE. Na jeho zakončení hlavou si sice brankář sáhl, ale míč mířící do protipohybu stejně v bráně skončil. Asistence: Fábio Coentrão.
    3. James RODRÍGUEZ - 0:1
     
    3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod zápasu jako hrom! Álvaro Morata našel přesnou přihrávkou do strany Lucase Vázqueze, který zvedl hlavu na za vzdálenější tyči viděl nabíhajícího JAMESE RODRÍGUEZE. Kolumbijský ofenzivní hráč měl před sebou lehkou úlohu a posílá bílý balet do vedení. Asistence: Lucas Vázquez.

    Michal Luxa

    Branky: 3. James Rodríguez (L. Vázquez), 11. James Rodríguez (Coentrão), 30. Morata (Danilo), 35. Morata (Asensio)

    Karty:   88. Ingason (GRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:8.
    Granada CF: Ochoa – Foulquier (C), Hongla, Ingason, G. Silva – Angban, Krhin (46. Lombán) – Cuenca, Pereira, Malle (17. Agbo) – Ramos.
    Náhradníci: da Silva – Agbo, Lombán, Boga, Atzili, Vezo, Entrena.

    Real Madrid: Casilla – Danilo, Nacho Fernández, Ramos (C), Coentrão – Casemiro (68. Isco), Kovačić – L. Vázquez (77. Díaz), James Rodríguez, Asensio (59. Benzema) – Morata.
    Náhradníci: Yáñez – Kroos, Benzema, Marcelo, Díaz, Modrić, Isco.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos
    bahis siteleri