Bayern – Darmstadt 1:0 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:1 (kon.)
Ingolstadt – Leverkusen 1:1 (kon.) | Frankfurt – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Hertha – RB Lipsko 1:4 (kon.)
konec
FC Ingolstadt 04
1:1 (0:0)
Bayer Leverkusen
Sobota 06.05.2017, 15:30 • Audi-Sportpark, Ingolstadt • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V Audi-Sportparku v Ingolstadtu to dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, přibližně čtvrthodiny před koncem ale poslal domácí tým do vedení výstavní střelou zpoza šestnáctky střídající Sonny Kittel, na jehož gól o šest minut později odpověděl teprve sedmnáctiletý Kai Havertz. Kevin Volland poté mohl zápas otočit, jenže jeho střelu těsně před prázdnou bránou odvrátil na rohový kop Markus Suttner, který nakonec kvůli zranění zápas nedohrál. Důležitý souboj o záchranu skončil dělbou bodů, se kterou zřejmě ani jeden z týmů nebude spokojený. Domácí měli na výhru. Konečný výsledek: Ingolstadt 1 Leverkusen 1. (17:29:16)
    90+4. FOTO: Sedmnáctiletý Kai Havertz vystřelil Bayeru bod.

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Sám Wendell chtěl poslat míč do šestnáctky, jenže jeho centr zablokoval Dario Lezcano stojící ve zdi, a je tu konec zápasu!
     
    90+3
    Wendell se snažil prosadit podél levé postranní čáry, kde ho zastavil Dario Lezcano. Standardní situace pro Leverkusen.
     
    90+2
    Leverkusen se dostal k táhlé přízemní střele zpoza šestnáctky, která zamířila pouze do míst, kde stál domácí brankář Martin Hansen. Oba týmy si dnes zřejmě body rozdělí.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Markus Suttner, přichází Robert Leipertz.
     
    90+2
    Nad rámec utkání byly nastaveny 2 minuty.
     
    90+1
    Kevin Volland se snažil prosadit na pravé straně šestnáctky, jenže Markus Suttner ho skvělým skluzem zablokoval a odvrátil míč na rohový kop. Problém je, že si zřejmě nepříjemně poranil ve skluzu kotník a zůstal ležet na hrací ploše.
     
    90
    Stefan Lex to udělal na pravé straně výborně a Florent Hadergjonaj zpětnou přihrávkou našel Daria Lezcana, který si v blízkosti šestnáctky rychle míč zpracoval a pravačkou napřáhl k prudké střele, která zamířila těsně nad bližší pravý horní roh brány! Domácí málem vedli.
     
    89
    Tamní hlasatel rozpumpoval krev fanoušků Ingolstadtu, kteří touží po vítězném gólu. Dokáží ho domácí vstřelit?
     
    88
    Dario Lezcano mohl rozhodnout, jenže na hranici šestnáctky nedokázal kolmou přihrávku mezi dvěma protihráči ideálně převzít a navíc se ocitl pod tlakem, po kterém přišla nepřesná přihrávka.
     
    87
    Wendell centroval z levé strany hřiště do šestnáctky, jenže jeho centr byl příliš prudký a zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    86
    Pascal Groß se dostal k odraženému míči a zpoza šestnáctky ihned napřáhl k pohotové střele, která zamířila vysoko nad.
     
    85
    Max Christiansen měl dnes jednu šanci, když krátce po přestávce pálil levačkou zpoza šestnáctky těsně nad.
     
    84
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Max Christiansen, přichází Stefan Lex.
     
    83
    Rohový kop nic nepřinesl a Ingolstadt připravil střídání.
    82. Markus Suttner ukradl seznačně gól Kevinovi Vollandovi!
     
    82
    Kevin Volland si naběhl za obranu na krásnou přihrávku z pravého křídla a poté na levé straně šestnáctky udělal kličku vybíhajícímu Martinovi Hansenovi. Následovala přízemní střela do odkryté brány, kterou na poslední chvíli odvrátil Markus Suttner, jenž se po míči natáhl pravou nohou a odvrátil ho na rohový kop div si neroztrhl trenýrky! Fantastický obranný zákrok!
     
    81
    Střídající Leon Bailey se nerozpakoval a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele, která zamířila po zemi daleko vedle vzdálenější pravé tyče. Jak se může nepříliš záživný zápas z ničeho nic během pár sekund změnit v obrovské drama.
     
    80
    Wendell se tentokrát postavil k rozehrání standardní situace a na vzdálenější levou tyč posílal z pravé strany hřiště a obrovské vzdálenosti pěkný prudký centr, jenže nikdo ho nedokázal usměrnit na bránu.
     
    79
    Leverkusen splnil jeden z úkolů, podařilo se mu rychle vyrovnat a má ještě deset minut na to, aby se pokusil zápas otočit.
    78. Kai HAVERTZ - 1:1
     
    78
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Wendell na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop a po jeho centru uprostřed šestnáctky zamířil hlavou přesně ke vzdálenější levé tyči sedmnáctiletý KAI HAVERTZ! Netrvalo to dlouho a Leverkusenu se podařilo vyrovnat. Ještě to bude v závěru drama. Asistence: Wendell.
     
    77
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Charles Aránguiz, přichází Kevin Kampl.
     
    76
    Florent Hadergjonaj se snažil prosadit na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky, u brankové čáry ho ale o míč parádním a čistým způsobem připravil střídající Leon Bailey.
     
    75
    Pascal Groß rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop, jeho rohový kop ale nic nepřinesl a Leverkusen se ubránil.
     
    74
    Aleksandar Dragović nyní udělal na levé straně hřiště obrovskou chybu, když poslal míč nesmyslně na rohový kop. Nikdo to nechápe a Pascal Groß běží k rohovému praporku.
     
    74
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Admir Mehmedi, přichází Leon Bailey.
    73. Sonny KITTEL - 1:0
     
    73
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Střídající SONNY KITTEL si nádherně přehodil v blízkosti hranice šestnáctky míč přes hlavu jednoho z protihráčů a poté nádhernou pohotovou střelou levačkou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Hráč, který se vrátil ze zranění, nyní střílí velice důležitý gól! Ingolstadt vede najednou 1:0. Asistence: Dario Lezcano.
     
    71
    Na obou stranách je vidět poměrně hodně nepřesností.
     
    70
    Do konce zápasu zbývá odehrát dvacet minut a stále marně čekáme na gól. Asi nebudu sám, když si troufnu tvrdit, že jsme od dnešního souboje o záchranu čekali více.
     
    69
    Aleksandar Dragović je v pořádku a zápas může pokračovat.
     
    68
    Aleksandar Dragović zůstal ležet na hrací ploše a hra byla kvůli jeho ošetření přerušena. Vypadá to na zranění levé ruky, na kterou nepříjemně dopadl po hlavičkovém souboji.
     
    68
    Střídající Sonny Kittel se rozebíhal podél levé postranní čáry a ve středu hřiště ho ostrým faulem zastavil Benjamin Henrichs, který viděl za taktický faul kartu.
     
    66
    Pascal Groß se snažil tak vehementně prodrat do šestnáctky, až ztratil stabilitu. Jenže faul byl vzápětí odpískán právě němu. Volání po penaltě marné.
    65. FOTO: Avizovaná skupina fanoušků Leverkusenu (1000).

     
    65
    Pro oba týmy je dnes remíza málo, zatímco se ale hraje bez branek, a kdo ví, zda se dnes vůbec nějakého gólu dočkáme.
     
    64
    Ingolstadt se na chvíli vrátil k míči, jenže poté ho okamžitě dlouhým nákopem odevzal brankářovi Berndovi Lenovi.
     
    63
    Marcel Tisserand se u levé postranní čáry ve středu hřiště krásně zbavil protihráče, jenže poté se mu nepovedla přihrávka.
     
    62
    Oba týmy šly během posledních okamžiků do každého osobního souboje hodně tvrdě, nyní se ale hra uklidnila a odehrává se ve středu hřiště. Hráči obou celků jsou nyní hodně nepřesní.
     
    61
    Markus Suttner na pravé straně hřiště rozehrál standardní situaci a nakonec se z obrovské dálky zřejmě rozhodl pro přímou střelu na bránu, která zamířila vysoko nad břevno.
     
    60
    Martin Hansen s problémy vyrazil táhlý centr Leverkusenu ze standardní situace rozehrávané na pravé straně hřiště a Dario Lezcano vyrazil po pravé straně hřiště do rychlého protiútoku, který zastavil ostrým faulem Kevin Volland, a viděl žlutou kartu.
     
    59
    Na obou stranách přibývá faulů, což otevírá oběma týmům cestu k tomu, aby po jejich rozehrání otevřeli skóre dnešního utkání.
     
    58
    Pascal Groß na levé straně hřiště rozehrál standardní situaci a z ostrého úhlu se rozhodl pro přímou střelu na bránu, která byla poměrně překvapivá, nakonec ovšem zamířila nad břevno.
     
    57
    Charles Aránguiz se postavil k rozehrání standardní situace a zvolil přímou střelu na bránu, která nebyla vyloženě špatná, na přední tyči byl ale včas Martin Hansen, který míč lapil do náručí.
     
    56
    Leverkusen může na opačné straně zahrozit ze standardní situace, kterou hosté vybojovali na levé straně hřiště.
     
    55
    Pascal Groß rozehrál na pravé straně rohový kop a na vzdálenější levé tyči se jeden z jeho spoluhráčů dostal k hlavičce, nakonec to byl Max Christiansen, od jehož zad se míč odrazil daleko vedle levého horního rohu hostující brány.
     
    54
    Florent Hadergjonaj se pokusil odcentrovat z pravého křídla, jenže včas k němu přistoupil Aleksandar Dragović, který jeho prudký centr zablokoval a míč se od něj odrazil za postranní čáru.
     
    53
    Leverkusen si jistě dobře pamatuje z účasti v UEFA Champions League, jenže letos tento tým ani zdaleka nemá tak vysoké ambice. V dnešním zápase totiž usiluje o téměř jistou záchranu.
     
    52
    Stefan Kießling zahodil obrovskou šanci a troufám si tvrdit, že během pár minut ho nahradí na hřišti Javier Hernández.
    51. Stefan Kießling se ocitl v obrovské brankové příležitosti!
     
    51
    Stefan Kießling si na levé straně šestnáctky nedokázal ideálně zpracovat míč a jeho následná střela pravačkou těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány! První obrovská šance!
     
    50
    Admir Mehmedi byl zřejmě hráčem, který se pokusil vypálit zpoza šestnáctky, míč ale našel pouze náruč Martina Hansena, který byl připraven a podržel ho.
     
    49
    Sonny Kittel, který před začátkem druhého poločasu nahradil Mathewa Leckieho, se snažil prosadit podél levé postranní čáry, jenže na míč nedosáhl a hosté vhazovali.
     
    48
    Za očekáváním zatím zůstává Stefan Kießling, od něhož si Leverkusen hodně slibuje. Na lavičce je připraven Chicharito, který ho v případě potřeby může nahradit.
     
    47
    Ingolstadt vstoupil do druhého poločasu pořádně zostra.
    46. Domácí Max Christiansen a jeho prudká rána levačkou.
     
    46
    Max Christiansen práskl v úvodu druhého poločasu zpoza šestnáctky levačkou do míče a jeho zamířil zhruba metr a půl nad. Brankář Bernd Leno ovšem vzniklou situaci jistil.
     
    46
    Matthew Leckie byl během přestávky stažen ze hřiště a do druhého poločasu místo něj nastoupil Sonny Kittel.
     
    46
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Mathew Leckie, přichází Sonny Kittel.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:31.
    Podle Alfreda Moralese, který dnes chybí kvůli karetnímu trestu, hraje Ingolstadt dobře a už to chce jen skórovat.

     
    Úvodní poločas v Audi-Sportparku měl sice dobré tempo, jenže na slibnou brankovou příležitost čekali fanoušci hodně dlouho a nakonec byla jediná, když se v závěru prvního poločasu dostal uprostřed šestnáctky do zakončení po rohovém kopu Marcel Tisserand a Leverkusen zachraňoval na brankové čáře Bernd Leno. Skóre po prvním poločase: Ingolstadt 0 Leverkusen 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Admir Mehmedi odvedl na pravé straně obranné poloviny svého týmu dobrou práci, když domácí k ničemu nepustil a vybojoval odkop od brány. Vypadá to vypadá, že v prvním poločase gól nepadne.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    44
    Ingolstadt se na levé straně hřiště pokusil zrychlit hru dlouhou kolmou přihrávkou, která zamířila do území nikoho. Vhazování pro hosty, kteří se během posledních okamžiků úspěšně brání.
     
    43
    Markus Suttner si u levého rohového praporku krásně přehodil Kevina Vollanda a domácí měli vhazovat, jenže to bylo naopak.
     
    42
    Mathew Leckie se snažil po krásném centru z pravého křídla dostat na vzdálenější tyči k hlavičce, míč ale skvěle odvrátil hlavou Benjamin Henrichs a následný rohový kop nic nepřinesl.
     
    41
    Na opačné straně hřiště to poté zkoušel jeden z fotbalistů Leverkusenu a výsledek? Úplně stejný jako na opačné straně.
     
    40
    Marcel Tisserand zkusil vypálit zpoza šestnáctky, jenže střela mu vůbec nesedla a podle toho také nakonec dopadla.
     
    39
    Hra byla po krátkém ošetření obou aktérů obnovena a k dalšímu ostrému střetu došlo uprostřed středového kruhu.
     
    38
    Mathew Leckie se dostal do střetu s hostujícím brankářem Leverkusenu a oba dva hráči zůstali ležet na hrací ploše.
    37. Bernd Leno měl po rohovém kopu a hlavičce Marcela Tisseranda obrovské starosti! Nakonec ale situaci ustál.
     
    37
    Pascal Groß rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop, po kterém uprostřed šestnáctky zakončoval hlavou obránce Marcel Tisserand, jehož hlavička sice mířila pouze doprostřed brány, Bernd Leno ji ale vleže nedokázal udržet a těsně před Mathewem Leckiem pravou rukou míč vyboxoval do bezpečí! Poté následoval faul.
     
    36
    Fotbalisté Ingolstadtu se sice na pravé straně hřiště k centru do šestnáctky nedostali, budou ovšem vzápětí rozehrávat rohový kop.
     
    35
    Charles Aránguiz si uprostřed hřiště v blízkosti levé postranní čáry naskočil do protihráče a viděl zaslouženě žlutou kartu. Jeho zákrok připomínal bojové umění.
     
    34
    Zatím je to hodně vyrovnaný zápas s minimem brankových příležitostí, nyní se ale na pravé straně šestnáctky dostal k nebezpečnému přízemnímu centru Florent Hadergjonaj a Bernd Leno po včasném skoku míč na přední tyči vyboxoval do bezpečí.
     
    33
    Pascal Groß zvedl hlavu a na pravé straně hřiště se snažil kolmou přihrávkou uvolnit v šestnáctce nabíhajícího spoluhráče, jenže jeho úmysl vystihl pozorný obránce Leverkusenu Tin Jedvaj.
     
    32
    Dario Lezcano ukazuje rozhodčímu, že se o faul nejednalo, jenže si uprostřed hřiště naskočil do Juliana Baumgartlingera.
     
    31
    Ze zápasu uplynulo úvodních třicet minut a v současné chvíli jsou směrem vpřed aktivnější fotbalisté hostujícího Leverkusenu.
     
    31
    Aleksandar Dragović čeká v Bundeslize na svůj první gól.
     
    30
    Aleksandar Dragović se během dosavadního průběhu utkání dostal ke dvěma střelám, druhá ale mezi tři tyče brány nezamířila.
     
    29
    Wendell rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a po odvráceném centru na vzdálenější levé tyči vypálil pohotově zpoza šestnáctky Aleksandar Dragović, jeho pokus ale zamířil nad.
     
    28
    Fotbalisté Leverkusenu se znovu pokusili vypálit zpoza šestnáctky, jenže jeden z domácích hráčů míč odkopl na roh.
     
    27
    Dnešní utkání je zatím hodně vyrovnané a zatím jsme byli svědky pouze jedné střely na bránu, respektive hlavičky, o kterou se v úvodu zápasu postaral po rohovém kopu Aleksandar Dragović, jenže hlavičkoval pouze doprostřed brány, kde byl Martin Hansen.
     
    26
    Penalta se proti hostům nepískala a po rychlém otočení hry mohl udeřit Leverkusen, jmenovitě Kai Havertz, jenže jeho prudká střela pravačkou zpoza šestnáctky byla zablokována.
     
    25
    Dario Lezcano upadl na pravé straně šestnáctky v blízkosti tyče hostující brány, jenže se poroučel k zemi příliš ochotně.
     
    24
    Kevin Volland zvedl oči k nebesům a pořádně od plic si zařval. Hostující útočník se po krásné kolmé přihrávce za obranu málem řítil sám na bránu, jenže na pravé straně šestnáctky se mu míč zamotal pod nohy. Vánočka byla syrová a přišla ztráta.
     
    23
    Mathew Leckie šel uprostřed hřiště do souboje se Stefanem Kießlingem nohama napřed a zaslouženě viděl první žlutou kartu. Ošklivý a velmi ostrý skluz.
     
    22
    Ingolstadt je ovšem Leverkusenu zatím více než vyrovnaným soupeřem. Oba týmy se zatím dostali do jedné slibné šance.
     
    21
    Leverkusen si je dobře vědom, že pokud dnešní zápas zvládne, s největší pravděpodobností to bude znamenat záchranu.
     
    20
    Florent Hadergjonaj na pravé straně hřiště vybojoval rohový kop, následný centr ale na přední tyči odvrátil na další roh Stefan Kießling. Pascal Groß si rozehrávku zopakoval, ani na druhý pokus ale jeho centr nic nepřinesl. Na přední tyči ho odvrátil Wendell.
     
    19
    Aleksandar Dragović zůstal ležet na hrací ploše po tvrdém hlavičkovém souboji s Dariem Lezcanem, který u něj zůstal stát, a jakmile otevřel oči, tak mu pomohl zpět na nohy.
     
    18
    Pascal Groß se ještě snažil v pokračující akci dostat k míči na pravé straně šestnáctky, jenže mu unikl do zámezí. Odkop od brány.
     
    17
    Fotbalisté Ingolstadtu vybojovali na levé straně hřiště rohový kop, následný centr byl ovšem příliš dlouhý a přelétl všechny.
     
    16
    Další hlavičkový souboj se tentokrát odehrál uprostřed hřiště u postranní čáry, kde fauloval hostující záložník Kai Havertz.
     
    15
    Dario Lezcano se na pravé straně šestnáctky nedokázal prodrat k míči a rozhodčí poté ukázal na odkop od brány Bernda Lena.
     
    14
    Stefan Kießling sice uprostřed šestnáctky dokázal vyhrát hlavičkový souboj, jenže u pravé tyče se ocitl v ofsajdu Admir Mehmedi.
     
    13
    Markus Suttner krásně odcentroval z levého křídla, jenže v šestnáctce stáhl míč ze vzduchu připravený Bernd Leno.
     
    12
    Podle oficiálního Twitteru Leverkusenu dnes přicestovalo do Ingolstadtu kolem sedmé hodiny ranní více než 1000 fanoušků.
     
    11
    Dario Lezcano se snažil prosadit podél pravé postranní čáry, jenže se ocitl mezi třemi protihráči a výsledkem byla ztráta míče.
     
    10
    Dario Lezcano se snažil v blízkosti levé tyče doběhnout prudký kolmý pas, skvěle ho ale pokryl Aleksandar Dragović. Odkop od brány. Oba brankáři jsou zatím v úvodu zápasu bez práce.
     
    9
    Na opačné straně hřiště neuspěli ve své útočné snaze ani domácí hráči Ingolstadtu a k míči se opět dostal brankář Martin Hansen.
     
    8
    Hosté se vzápětí opět snažili prosadit po pravé straně hřiště, jenže tentokrát jejich akce k ničemu kloudnému nevedla.
     
    7
    Fotbalisté Leverkusenu jsou nyní aktivnějším týmem a z pravého křídla posílali do šestnáctky centr, který odvrátil Marvin Matip.
     
    6
    Wendell na levé straně rozehrál rohový kop a uprostřed šestnáctky hlavičkoval nikým obtěžovaný Aleksandar Dragović, jenže pouze doprostřed brány, kde byl připravený Martin Hansen.
     
    5
    Jeden z fotbalistů Leverkusenu po levé straně nebezpečně pronikl do šestnáctky, jeho zpětná přihrávka ale byla odvrácena na rohový kop. Hosté mohou udeřit z první standardní situace zápasu.
     
    4
    Hra se odehrává převážně ve středu hřiště, kde jsou zatím úspěšnější fotbalisté Ingolstadtu. Leverkusen se marně snaží dostat do šance, natož nějaké střele směrem na domácí bránu.
     
    3
    Florent Hadergjonaj si na pravé straně naběhl na nádherný kolmý pas a ze vzduchu ho bez přípravy poslal na přední tyč, kde se dostal k hlavičce Mathew Leckie, jeho pokus ale minul o pořádný kus pravý horní roh brány. Zatím čekáme na přesnou střelu.
     
    2
    Ingolstadt si pomohl po zisku míče zpětnou přihrávkou na brankáře Martina Hansena a poté se domácí opět snažili prosadit po pravém křídle, jenže opět ve své snaze neuspěli. Vhazování pro hosty.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Harm Osmers dal právě pokyn k zahájení zápasu a po rozehrávce hostujícího Leverkusenu se po pravém křídle snažil prosadit Mathew Leckie, jenže si míč na útočné polovině soupeře příliš předkopl a hostující fotbalisté mohli vzápětí vhazovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Ingolstadt 04: Hansen – Matip (C), Brégerie, Tisserand – Hadergjonaj, Christiansen, Cohen, Suttner – Leckie, Groß – Lezcano.
    Náhradníci: Nyland – Jung, Giuseppe, Kittel, Leipertz, Lex, Hinterseer.

    Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Jedvaj, Dragović, Wendell – Havertz, Baumgartlinger, Aránguiz, Mehmedi – Kießling (C), Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Hilbert, Bellarabi, Kampl, J. Hernández, Pohjanpalo, Bailey.

    Rozhodčí: Harm Osmers.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    LEVERKUSEN

    Do sestavy Bayeru Leverkusenu by se měl v sobotu odpoledne vrátit Jonathan Tah, jehož defenzivní schopnosti mohou sehrát klíčovou roli. Hostující trenér Tayfun Korkut bude spoléhat také na jednoho z dvojice hráčů Stefan Kießling a Javier Hernandez, který zřejmě začne na střídačce. Na lavičce bude připraven také Kai Havertz, jenž během posledního týdne úspěšně složil maturitní zkoušku a vrací se zpět.
    FOTO: Die Schanzer se pečlivě rozcvičují před důležitým duelem.

     
    INGOLSTADT

    Ingolstadt chce v závěru letošní sezóny Bundesligy oživit naději na záchranu, jenže jeho naděje rapidně klesají s absencí Alfreda Moralese a Rogera, kteří oba dva budou proti Leverkusenu chybět kvůli karetnímu trestu. Jedno z volných míst v sestavě by měl zaplnit Romain Bregerie, zatímco druhou mezeru Pascal Groß.
    FOTO: V Audi-Sportparku panuje krásné slunečné počasí.

    Grüner wird's nicht! ???? Die #Schanzer sind heiß auf #FCIB04 ???????? #Matchday #1bleiben

    Příspěvek sdílený FC Ingolstadt 04 Offiziell (@dieschanzer),


     
    Leverkusen v letošní sezóně bojuje o záchranu, kterou nemá sedm kol před koncem zajištěnou a v Audi-Sportparku bude v sobotu odpoledne proti domácímu Ingolstadtu, který je předposlední, usilovat o tři body.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 73. Kittel (Lezcano) – 78. Havertz (Wendell)

    Karty:   23. Leckie (ING) – 35. Aránguiz (LEV), 60. Volland (LEV), 68. Henrichs (LEV)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:12.
    FC Ingolstadt 04: Hansen – Matip (C), Brégerie, Tisserand – Hadergjonaj, Christiansen (84. Lex), Cohen, Suttner (90+2. Leipertz) – Leckie (46. Kittel), Groß – Lezcano.
    Náhradníci: Nyland – Jung, Giuseppe, Kittel, Leipertz, Lex, Hinterseer.

    Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Jedvaj, Dragović, Wendell – Havertz, Baumgartlinger, Aránguiz (77. Kampl), Mehmedi (74. Bailey) – Kießling (C), Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Hilbert, Bellarabi, Kampl, J. Hernández, Pohjanpalo, Bailey.

    Rozhodčí: Harm Osmers

    Diváci: 14351
    bahis siteleri