Bělorusko – Bulharsko 2:1 (kon.) | Nizozemsko – Lucembursko 5:0 (kon.) | Švédsko – Francie 2:1 (kon.)
Andorra – Maďarsko 1:0 (kon.) | Faerské ostrovy – Švýcarsko 0:2 (kon.) | Lotyšsko – Portugalsko 0:3 (kon.)
Bosna – Řecko 0:0 (kon.) | Estonsko – Belgie 0:2 (kon.) | Gibraltar – Kypr 1:2 (kon.)
konec
Švédsko
2:1 (1:1)
Francie
Pátek 09.06.2017, 20:45 • Friends Arena, Stockholm (SWE) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina A
Předzápasové kurzy
    90+3. Ola TOIVONEN - 2:1
     
    90+3
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hugo Lloris katastrofální chybou v závěru nastavení připravuje Francii o bod a Friends Arena propuká obrovskou radostí! OLA TOIVONEN využil velice špatného odkopu Huga Llorise, který přišel daleko za hranicí šestnáctky, čehož domácí útočník využil a ze středového kruhu napálil míč do brány! Nepředvídatelný konec a senzační vítězství Švédska.
     
    90+1
    Robin Olsen s obtížemi vyboxoval nebezpečný centr a Thomas Lemar napřáhl na hranici šestnáctky k halfvoleji, který o přibližně metr minul vzdálenější pravý horní roh brány!
     
    88
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Marcus Berg, přichází John Guidetti.
     
    77
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Albin Ekdal, přichází Sebastian Larsson.
     
    76
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Jimmy Durmaz, přichází Viktor Claesson.
     
    76
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Thomas Lemar.
     
    75
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Kylian Mbappé.
     
    66
    Emil Forsberg rozehrál standardní situaci a ze střední vzdálenosti zvolil přímou střelu na bránu, která sice mířila pod břevno, také ale doprostřed brány, kde ji Hugo Lloris konečky prstů pravé ruky vyrazil nad bránu!
     
    65
    Jimmy Durmaz vyrazil po pravé straně hřiště do nebezpečného protiútoku a málem se řítil sám na bránu. Paul Pogba si ale pomohl faulem, za který viděl žlutou kartu.
     
    64
    Antoine Griezmann a Dimitri Payet stáli u míče, nakonec vypálil z volného přímého kopu první jmenovaný hráč, který mířil po obstřelení zdi přesně k bližší pravé tyči, Robin Olsen ale vytáhl senzační zákrok a míč vyrazil!
     
    59
    Další příležitost měl na kopačce Jimmy Durmaz, který už se dnes jednou prosadil, nyní ale jeho tvrdou ránu z levé strany šestnáctky mířící do bližšího levého horního rohu brány Hugo Lloris skvělým zákrokem dokázal vyrazit!
     
    58
    Jakob Johansson si naběhl ve středu hřiště na přihrávku z levého křídla a po zpracování míče napřáhl pravačkou k táhlé střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány!
     
    55
    Paul Pogba si na pravé straně naběhl na zpětnou přihrávku jednoho ze spoluhráčů a bez přípravy napřáhl pravačkou k technické střele, která byla velmi nebezpečná, jenže nabrala opačnou rotaci a těsně minula vzdálenější levý horní roh brány!
     
    53
    Moussa Sissoko si na pravé straně naběhl na prudkou kolmou přihrávku a poté na přední tyč poslal střílený centr, na který si krásně naběhl Antoine Griezmann. Hvězda Galského kohouta hlavičkovala v náběhu velice razantně, jenže pouze do hrudi Robina Olsena, kterého míč trefil a odrazil se od něj do hry!
    43. Jimmy DURMAZ - 1:1
     
    43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    JIMMY DURMAZ si na pravé straně šestnáctky naběhl na krásný přetažený centr Ludwiga Augustinssona z levého křídla a pohotovou přízemní střelou míč bez přípravy napálil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Ludwig Augustinsson.
    37. Olivier GIROUD - 0:1
     
    37
    Francie právě vstřelila branku!
    OLIVER GIROUD před pár okamžiky hlavičkoval těsně mimo, nyní ale na levé straně šestnáctky napřáhl po zpracování míče a prodlouženém centru z pravé strany k fantastické pohotové střele, která nabrala neskutečnou faleš a zatočila se do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Francie vede 1:0.
     
    35
    Benjamin Mendy předvedl na levé straně své rychlé nohy a po pěkném potažení míče poslal do šestnáctky nádherný centr, po kterém uprostřed šestnáctky hlavičkoval těsně vedle vzdálenější pravé tyče Oliver Giroud!

    Tomáš Reiner

    Branky: 43. Durmaz (Augustinsson), 90+3. Toivonen – 37. Giroud

    Karty:   65. P. Pogba (FRA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:12.
    Švédsko: Olsen – Lustig, Lindelöf, Granqvist (C), Augustinsson – Durmaz (76. Claesson), Johansson, Ekdal (77. Seb. Larsson), Forsberg – Berg (88. Guidetti), Toivonen.
    Náhradníci: Linde, Nordfeldt – M. Olsson, Seb. Larsson, Guidetti, Helander, Hiljemark, Krafth, Claesson, P. Jansson, Sam Larsson, Nyman.

    Francie: Lloris (C) – Sidibé, Koscielny, Varane, Mendy – Matuidi, P. Pogba – Moussa Sissoko, Griezmann (75. Mbappé), Payet (76. Lemar) – Giroud.
    Náhradníci: Aréola, Costil – Jallet, Kimpembe, Lemar, Dembèlé, Mbappé, Kanté, Rabiot, Digne, A. Lacazette, Umtiti.

    Rozhodčí: Martin Atkinson. Asistenti: Stephen Child, Stuart Burt. Čtvrtý rozhodčí: Michael Oliver (všichni ENG)
    bahis siteleri