Austrálie – Brazílie 0:4 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Francie – Anglie 3:2 (kon.)
konec
Austrálie
0:4 (0:1)
Brazílie
Úterý 13.06.2017, 12:05 • Melbourne Cricket Ground • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
    90+3. Diego SOUZA - 0:4
     
    90+3
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A přeci jen se ještě dočkáváme branky! Na rohový kop si nejlépe naběhl DIEGO SOUZA, který hlavou překonává Langeraka! Souza tak vstřelil branku v první i poslední minutě zápasu. – 0:4.
     
    90+2
    Neskutečné! Brazílie šla do rychlého protiútoku, Taison a Willian šli dva na jednoho, a domácí obránce chtěl odkopnout míč, trefil ho ale nešťastně a míč letěl do vlastní branky, Langerak ale převedl další povedený zákrok a roh tak budou mít ještě hosté.
     
    89
    Hosté zahráli roh nakrátko, Willian si narazil se spoluhráčem a už byl ve vápně. Jeho nabídka na malé vápno našla Rodriguinha, který pálil velmi dobře, Langerak ale proti jeho střele vytáhl skvělý zákrok a díky němu teď Austrálie neinkasovala počtvrté!
     
    83
    Ještě jedna změna na straně kanárků. Ze hřiště odchází Paulinho, na jeho místo se postaví Augusto.
     
    78
    Střídaní připravil i trenér Austrálie. Na hřišti se už neukáže Luongo, Wright a Troisi, na hřišti se místo nich představí Mooy, McGowan D. a Rogic.
     
    77
    Další střídaní na straně Brazilců. Ze hřiště odchází Thiago Silva a Giuliano, na jejich místa se postaví Jemerson a Rodriguinho.
    75. TAISON - 0:3
     
    75
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Nyní se ale hosté dočkávají a zvyšují stav utkání! Paulinho si narazil se Souzou, následně patičkou poslal míč před bránu, kde stál připravený TAISON, který neměl těžkou práci a dostal míč do sítě! – 0:3.
     
    74
    Další velká šance hostů, když Taison pelášil z levé strany sám na Langeraka, který byl ale opět úspěšnější a vyráží míč pryč!
     
    73
    Po krátké době další střídání na straně Brazilců. Ze hřiště odchází David Luiz, místo něj se na hřiště dostane Fernandinho.
     
    71
    Willian se hned zapojil do protiútoku a málem z toho byla branka! Nově příchozí hráč přihrával do vápna na úplně volného Souzu, který se objevil sám před Langerakem, ten ale předvedl povedený zákrok a stav utkání je tak stále 0:2!
     
    70
    Hostující trenér připravil další střídání. Ze hřiště odchází kapitán Philippe Coutinho, na jeho místo přichází Willian.
    62. Thiago SILVA - 0:2
     
    62
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Kanárci se dostávají do dvoubrankového vedení! Coutinho poslal míč na přední tyč, kde byl David Luiz, který trefil hlavou břevno! Akce pokračovala, Caio poslal míč zpět před branku, kde byl THIAGO SILVA, který si našel cestu k míči a hlavičkou posílá míč za záda Langeraka! – 0:2.
     
    58
    Změnu udělal i hostující trenér. Ze hřiště odchází Douglas Costa, místo něho se na hřišti ukáže Taison.
     
    57
    První větší střídání v zápase. Domácí trenér udělal hned tři změny. Na hřišti už neuvidíme trojlístek Leckie, Sainsbury a Cahill. Místo nich se na hřišti ukážou Hrustic, Irvine a Maclaren.
    1. Diego SOUZA - 0:1
     
    1
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Tak toto byl snový začátek pro kanárky! Wright nepřesně rozehrál, Giuliano vedl míč směrem k brance soupeře, poslal míč na pravou stranu, kde byl DIEGO SOUZA, který střelou na zadní tyč otevírá skóre po devíti sekundách hry! – 0:1.

    David Bochňák

    Branky: 1. Souza, 62. Silva, 75. Taison, 90+3. Souza


    Austrálie: Langerak – Degenek, Sainsbury (57. Irvine), Wright (78. D. McGowan) – Luongo (78. Mooy), Milligan – Leckie (57. Hrustic), Kruse, Troisi (78. Rogic), Behich – Cahill (C) (57. Maclaren)
    Náhradníci: Vukovic, Ryan – Hrustic, Irvine, Jurič, Maclaren, D. McGowan, R. McGowan, Mooy, Rogic

    Brazílie: Alves – Rafinha, Thiago Silva (77. Jemerson), David Luiz (73. Fernandinho), Alex Sandro – Caio – Coutinho (C) (70. Willian), Paulinho (83. Augusto), Giuliano (77. Rodriguinho), Douglas Costa (58. Taison) – Souza
    Náhradníci: Weverton, Ederson – Augusto, Taison, Willian, Fagner, Rodriguinho, Jemerson, Gil, Felipe Luis, Fernandinho

    Rozhodčí: Mark Clattenburg (ENG)

    Diváci: 49874
    bahis siteleri